Fredag - wuhu

Blev lite julshopping i förmiddags, åkte in vid 11 och drog till Åhléns, var tvungen att vänta där på att Hugo skulle gymma klart! Hittade en bok till Marie (en om nån mamma som mobbde sitt barn, en verklighetsgrej - hon gillar sånt typ) strumpor och spray till Daniel, bok till mamma (en liten rosa där det stog massa saker om att hon är världens bästa mamma och sånt, med bilder på bäbisdjur, haha) och en plånbok till Hugo (okej, en til mig också, en jätte söt i svart skinn med rosett på! Tyvärr så gick den inte att stänga, men skit samma!)




När jag skulle ta mig ut från affären så hade en gammal dam ramlat frecis vid ingången, hån låg över hela armen och grejer, så vi fick hjälpa henne upp och ringa ambulans, lite läskigt men jag tror hon klarade sig ganska bra! (jag fick lov att gå, damen hade andra som hjälpte henne nu, jag hade gjort mitt)

Sen gick jag till kungsmässan och träffade Hugo i typ en kvart, sen skulle han åka :( blä. Då ringde jag Tess istället, hon svarade ilsket och sa att hon släpade sig igenom kungsmässan, jag sa att hon skulle komma till KappAhl, men icke! hon orkade inte och slog sig ner vid fontänen istället (ja det finns en sn där inne.) När jag kommer runt hörnet ser jag en ful stor färgglad väska - Claessson! Hon var så trött och eländig efter bussresan från Oslo. Vi gick runt en stund och jag köpte en tröja til Erika och försökte hitta nåt mer till mamma.. får kolla mer imorgon, då ska T och jag in igen, hon orkade inte titta på nåt idag med alla väskor!

Har precis "slagit in" alla klapparna (ja nu för tiden får man ju kartonger till allt så), sen ska jag ner till Claesson och käka thai och kolla film, mys! Man får verkligen passa på att umgås nu såhär när alla är hemma! Ska bli sukt kul på juldagen också, hoppas bara Cissi ska med? Hörde av Sara att hon skulle ta det lugnt då? Whyyyy?

(Javisst är dom Pilla, hörde att även du är stolt ägare ;) )

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Skitbra att du uppdaterar så jag har något att läsa på jobbet ;) Inget Oslo på nyår för dig då Pao?

2007-12-21 @ 16:58:10
URL: http://lovisaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0