Hola

Hemskt tråkigt väder idag, regn & blåst! Packade mina saker snabbt & smidigt imorse sen drog jag iväg till pappa! Daniel är och hälsar på nu, jättefin i nya hårfärgen :) Vi tittade på fotboll och åt dillchips, trevligt!

Just nu är Hugo här, han ligger i sängen och läser sin bok på engelska, det är tydligen nåt han måste göra i engelska kursen, duktigt! Själv har jag packat upp mina grejer och halvsovit en stund.

Nu ska jag äta lite!

Ha det fint alla människor..



SM-guld till IKF Göteborg, det ända rätta!

God morgon


__________________________________________________________________________________________

Upp tidigt idag igen, Hugo skulle ju göra Högskoleprovet! Hoppas det går bra, är ju klart runt halv 5 så det är en bit kvar. Vi tittade på Idol igår kväll.. man orkar liksom inte säga nånting om att fel person åker ut om och om igen! Men det verkar ju som att det sitter en grupp människor nånstans i Sverige som är helt totalt körda! Att Sam som "pratar" sig igenom alla låtar med en hemskt tillgjord röst, får vara kvar och till och med sitta säkert när en sån tjej som Amanda som kan sjunga (men som dock rör sig lite fumligt och wierd på scen) får hänga löst, är bara total katastrof! Jaja..

När Hugo släppte av mig på stationen imorse vid 8:00 fick  jag vänta en stund på bussen men det gjorde inget, det var underbart väder ute :) massa plusgrader och grejer. Jag somnade på bussen sen, men bestämde mig för att hoppa av i "centrum" och hämta ut min svarta matta jag beställt på nätet + en av Hugos presenter ;) jag tror inte jag riktigt förstod hur stor mattan var förns jag såg den! Jag som hade tänkt ta en mysig promenad upp till mamma fick släpa på påsar och rullarde mattor, men men.. lite mysigt var det ändå!

Nu har jag sovit en sväng.. undra vad man ska göra idag? inte utgång i alla fall, det får bli nästa helg på Ladies Night :) Hoppas Tess och Pilla följer med också, skulle inte vara samma ska annars!

Adios

__________________________________________________________________________________________

Fastfrusen och stendöd snigel

Sagan om 24 oktober

06.00, klockan ringer och jag fattar nada. Slår upp ögonen, aha okej, jag är hos Hugo och han ska upp och jobba, men vafan.. varför ringer min klocka också? Dammit, ska jag också jobba? Åhh, hemska värld! 30 min tills bilen lämnar uppfarten, jag snoozar.. mhhm.. 15 min kvar= jag är körd! Upp, ta på mig, släng ner en banan, borsta tänder och hår, hoppa in i bilen, kör kör kör! (Hugo börjar 07.00 men jag ska ta bussen 07.15 precis utanför hans jobb, så vi stressar mest för hans skull! Jag börjar inte förns 8, men bussen är framme 07.35 så jag har lite tid på mig att äta typ.)

Framme vid CityMail dumpar han av mig, jag går 100 meter till hållplasten, kollar klockan: 06.59, gött, underbart , bara 16 minuter  kvar av kyla! Det är fruktansvärt vad kallt det ska vara då, är det verkligen nödvändigt? Det tvivlar jag på.. Men men, iaf! Nästa gång jag tittar på klockan är 07.25, var i helvete är bussen! Jag vet inte hur lycklig jag var som hade mössa halsduk och vantar, men herregud vad nöjd jag var, det kunde ju vart värre tänkte jag! Och visst, utan minsta varning blev det värre.. bussen kommer 30, nån luktar skit ombord, och plötsligt slår det mig: skulle jag verkligen jobba idag? kollar kalandern, upptäcker till min fasa att jag jobbar "jour" idag (= jobbar bara om dom ringer in en på morgonen) FAAAAN! där sitter jag, frusen och eländig i mörkret, på väg hem till vad? jag kunde legat kvar i Hugos säng och sovit som en kung! (hans säng är underbar, världens bästa täckte, grymma kuddar och mycket med plats, när han inte ligger där och knör vill säga, men skit samma!) istället blir jag lurad på jobb och pengar av den totalt efterblivna delen av mig! Efter en stund accepterade jag läget, lutade mig tillbaka och.. fan jag ska av! stop, tryck på kappen! Så fort man slappnar av, jisses! Kliver av bussen, ååh.. kyla! rotar i väskan och finner min stora vita sjal, sveper den om mig, gnuggar mina fruska tår (jag bär Converse, det är 3- och jag tar på mig tygskor.. hopplöst.) sedan går jag hemåt. Möter en kvinna + terrier, dom tittar fundersamt på mötande monster men går snabbt vidare. Jag trampar på en ihjäl frusen snigel, får en nära döden upplevese och börjar gå fortare! Väl hemma möts jag av zombie hund 1 & 2, sovade mor och min varma säng. Byter om till alla mina myskläder, lägger mig och sover till 12.

När klockan ringer denna gången småler jag bara och går ut i köket. Gör mig en hallon smothie (jag är bäst på smothies) duschar, gör iordning mig och drar till stan med mamma! Vi hämtar upp Linda på skolan för hon ska till frissan.. själv springer jag in på Zara medans vi väntar på att Linda ska sluta. Bella fick en tröja därifrån i present som jag ville ha (en rosa med en vit chihuahua som har en flygväst på sig typ) Men eftersom att Bella har tagit patent på den köpte jag en svart med en vit ekorre på där det stå "the flying sqouirrel" på, kunde inte låta bli, haha :) vi kommer vara grymt snygga i våra t-shirtar nu Bellsson.

Vidare på resan så åkte vi och släppte Linda på frissan, drog till mormor & morfar en stund, vidare till Frölunda Torg (mamma skulle in och gnälla över sin Telenor-abonnemangs-telefon som hon får göra titt som tätt, vilket är varför jag aldrig kommer skaffa abonnemang, iaf inte på ett bra tag! Orka hålla på med sånt, njee.) Efter mycket tjat fick hon den inlämnad och fick en ruskigt galla och ful lånemobil, skrattade åt det tills det blev tråkigt. Då åkte vi tillbaka till m&m, hämtade m-mor, körde henne till tandläkaren, (hon har en dålig höft, annars är hon en hejare på att köra bil faktiskt) drog till Donken, käkade Chicken gourmet, smaskigt! hämtade upp Linda, hämatde upp mormor, körde hem henne, körde Linda till Kba (nån kille med hund, otippat ;) hehe) och sen hem och åt pannkakor! Jag blev åksjuk sjuttioelva gånger, tror aldrig jag flängt så mycket fram och tillbaka i stan, jag kan Frölunda och Mölndal utantill nu!

The End


I helgen hadt ju Bella 20 årskalas, grattis grattis! Det var roligt :) Stackars Hugo som var förkyld, fick agera chafför istället ;) synd att jag inte vet hur man lägger in filmklipp här, för jag har världens roligaste film på Cissi, mig o Joakim på bussen hem på natten, dom mår inte bra, ojojoj. Nej men det var en rolig kväll, tack Bella!

Jaha ja, nu sitter jag här.. tittade en sväng på Grey´s Anatomy också.. en riktig favoserie det där! (julklapp = ja tack!) Vet inte om jag ska jobba imorgon heller, im on jour you know. Hoppas verkligen det, måste ju jobba ihop julklappspengar nu! (inte för att det ska bli så många iår, men så sänger jag jämt så det spelar ingen roll kom jag på) annars får jag spendera dagen med att promenera med Bella & Cissi :) tror vi ska ha picknick faktiskt! Åh vad mysigt, havet kanske? Bella var faktiskt nere hos mig igår och promenerade, sen hämtade vi upp Cissi och drog til stan, fikade och hade det allmänt mys :) sen fick jag gå själv en stund, väntade på Hugo som hade prov på Komvux, det var slut 20.15. Allt stänger 19.00 i stan, jag fick panik! det enda sm var öppet var Carma (ett café) men där ville jag väl inte sitta själv, så jag satte mig inne på Hemköp, på en bänk. Jag är säker på att personalen trodde jag var hemlös. Men men, i helgen blir det kanske utgång, lönehelg! Annars så blir det kanske IKEA på lördag med mamma medsans Hugo gör Högskoleprovet, heja heja! (jag ska göra det 2010 när jag pluggat på det i 2 år.....................) sen stan på söndag med Hugo,  han fyller år nästa fredag och han vet inte vad han önskar sig, så han får titta ut nåt. Sen köper väl jag mina "personliga presenter" ändå ska du se ;) och bakar tårta! (jag tycker nästan mer om andras födelsedagar än dom själva) Sen får vi se om det händer nåt emr kul.. Ska klippa mig på måndag iaf. Just det, grattis Linnea & Mikael till 2 år! Weheeey!

Nu orkar jag inte mer.. mitt ben har somnat, det kliar på ryggen och jag är hungrig.

Hejdå!

image8




Födelsedagsbarn!

image10

Haj haj

Har inte jobbat alls mycket nu i veckan, synd! Blev iaf lite nu idag på morgonen, det är hur underbart som helst att vara vikarie, får betalt för minst fyra tim varje gång man är inne! Som idag var det bara två timmar, då får man för fyra ;) men det kan bli jobbigt ibland när dom ber en hoppa in en lektion på 40 min och man har svårt att ta sig dit, för man vill ju jobba när det är så bra!!

Födelsedagskalaset hos Cissi var trevligt! En liten och oerfarenen brud som satt längst bak på bussen när vi gick på (som antagligen sett en och annan botten på Xider den kvällen) förvandlades snabbt till spyfluga och vi fick stå och hulka hela vägen in! Jag hade för höga klackar på mig, försökte dock dölja smärtan med alkohol men den var outhärdlig! Kul att träffa Tess och Pilla också! Efter många om och Rosa Pantern gick Jag, Hugo och Bella hem hand i hand genom parken bort mot stationen. Bella åkte hem och just Där kom jag på kant med pojkvän, men det löste sig till slut ( = vi sov hos mig! )

Har vart lite körigt med min framtid nu i veckan.. kan liksom inte bestämma vad jag vill göra! Men just nu lutar det mot att jag ska läsa upp lite ämen på Eductus, typ dom jag hade G i. Det skulle ta ca 4 månader om jag läste på 75% så jag kan jobba under tiden! Sen ska jag hitta nåt heltidsjobb till våren och jobba sönder mig tills nästa höst, (kanske slänger in nån kort resa eller två först) sen är det stopp igen.. eller egentligen inte! Jag vet vad jag vill göra, men det är så mycket som ska till.. vi får se :) I´ll let you know!

Idag funderar jag på att gymma, men vill inte gå dit själv (jag springer mest på ett löpband och ser knasig ut, i mellanåt går jag till den där maskinen man ligger ner och trycker upp nån grej med benen, den är kul) så jag kanske får vänta tills Hugo slutat jobba helt enkelt.. Sen måste jag slinga håret! herregud, ser helt tokig ut just nu!

Mamma and the rest ska till simhallen sen, inte min grej kanske.. motionssim börjar inte förns efter 19, då har jag bättre saker för mig! Idol idag ju.. kul kul, jag hejar på Daniel för tillfället, mycket tack vare förra veckans prestation!

Annars är det blåsigt och otrevligt här på Västkusten idag! Har sett en och annan kanin/hare i trädgården, mamma har köpt nougat och jag missar nog Ellen DeGenerous Show just nu bara för att jag sitter här, så inte värt det!



Födelsedagsbarn!

Hej jag heter Pauline, jag är eran vikarie idag!

Jajemensan, du tittar (läser) just nu på (om) en av de nya vikarierna på Åsaskolan, jovisst! Klockrent.. jag och Cissi var där förra torsdagen och gjorde ett besök, gick som smort, fick min första 9a och 7a kommande morgon, gick galant, till en början! Tyvärr har jag skrivit på såndär "sekretess-papper" så jag får ej uttala mig om specifika situationer, men en sak kan jag säga.. barn är onda.. rakt igenom, riktigt elaka! Speciellt mot varandra! Fattar inte hur ordinarie lärare står ut, dom kan verkligen bete sig som.. som.. barn....!? Jaja, i vilket fall som helst! Har vart där i tre hela dagar nu och kommer väl fortsätta gå dit tills det blir ordning på mitt liv! Känns faktiskt helt okej :)

Förra helgen vart det utgång, var väldigt roligt! Började med förfest hos Emil med gänget (iaf dom som inte bor i Oslo, dom som inte var på CityMail-fest och dom som inte hade nåt bättre för sig.) Det vart popcorn, chirre, poker, fotboll och drinkar på hela slanten! Sen bar det av mot bussen, som kom 15 min försent, men det gjorde inget! Kvällen började på Mingel och slutade på Mingel, (eller Wallys och kebab 02.57 med följande taxiresa) men asså.. det skaver ju lite att säga det, men ibland toppar Mingel allt! Vilka saker man får se och höra! Haha.. Tack Cissi för att du följde med iaf, och tack gode gud för Rosa Pantern ;)

Imorgon blir det tidig uppgång och in till gymmet med Hugo! (om inte skolan ringer dock) Jag får väl springa på ett löpband eller två när han står och pumpar, måste verkligen komma igång igen med träningen! :) Sen ska jag träffa Linda, fixa present till C, systemet och nytt smink, för på lördag blir det först IKEA, ny bokhylla och matta, och sen kalajs at Cissi´s, den lille skiten fyller 19! Ska bli kul, för Tess och Pilla kommer hemma, fattar inte hur jag lyckades missa Tess förra helgen! Jag och Pilla stötte på varandra på en och två gge, emn Tess och Klas såg jag inte skymten, trots att vi bor max 200 meter från varandra! skamligt! Men men, på lördag blir det fest :)

Nu ska jag släcka alla ljus i mitt rum, stänga dörren till Linneas rum, äta en macka och kolla på Scrubs!

Natti



 


RSS 2.0