Tisdag...?

(Jag ber om ursäkt för föregående inlägg)

Jag har verkligen noll koll på dagarna just nu känns det som, jag bor vid min dator och mina böcker, det är sjukt svårt! Eller asså, svårt är det ju inte, men det är mycket att göra på lite tid, jag blir så stressad att jag inte kan tänka klart, glömmer äta, blir otrevlig = inga bra inlämningar! Så jag ber om ursäkt alla människor för att jag inte har tid att prata med er, men det kommer vara såhär ett tag nu, jag satsar stenhårt! (pffff..!) ni får ta mig som jag är för tillfället ;)

Jag var inne och fikade/shoppade med Bella idag, hon skulle köpa det sista inför resan, vantar och myskläder!
Sen slingade jag håret på Linda och råkade fastnade framför tv:n mellan 20-22, blev inte mkt plugg där (och nu är det Scrubs också! damn, jag måste få ett slut på detta, var är disciplinen?!)

Tror jag ska lägga mig nu så jag får lite skönhetssömn.. sen väntar en sjuuukt lång dag av pluggande! Jag ska göra ca 15 uppgifter/övningar + ett Projekt. Döda mig..

(vad gör jag om sklan ringer imorgon? jag måste ju ha gjort detta tills på torsdag, för på fredag är det inlämning + redovisning av Projektet, jag kan bara inte sitta hela torsdagsnatten!! Men samtidigt så behöver jag håva in cash just nu.. FAN! jag säger Ja om dom ringer, men bara till 12, jag behöver minst 6 timmar på mig imorgon, kanske 8, intenstivt! Måste hinna äta, promenera (jag lever på promenader), och ta en eftermiddagstupplur där i mellan också..)

Gaaaaah.. godnatt!
(Lycka till på intervjun imorgon C&D)



Lite bilder från i lördags


hej

jag borde verkligen egentligen inte sitta här och dkirva här nu! kome precis hem från krogen, tack brudar för en sjukt mysig middag hos Linnea, tack jonte & ludde för världens dansande (mina fötter lär lida för det i
morgon, men det  ar det värt!) och tack hugo fär att du ringde och sa nåt om victoria secret, det lät lovande älskling ;)

jag tor jag avslutar nu innan det går över styr, haha

adjöken adjöööö, nu måste vi fara!

Fredag (lördag med 12 minuter)

Börjar lugna ner mig lite nu, men Idol kommer bojkottas i framtiden! Skämst på er..

Jobbade imorse, (gick till skolan, 2 km, missade bussen..) sen köpte jag min första kursbok av en tjej jag känner från gymnasietiden, åkte hem och pluggade, städade hela huset iklädd rosa mysbyxor, Hugos röda fotbollströja, prickigt pannband och ansiktsmask (läckert), sen åkte vi och handlade mys.. Jag köpte gurka, morot och dipp för heeeeela min veckorpeng, kom hem och tittade på Idol och.. bläää..

Men men! Hugo hörde av sig förut, första gången på över ett dygn i NY. Hans mobil funka inte där borta.. jag som skickat så många sms, pengar rakt ut i havet! Han mådde bra iaf, skulle köpa present till mig imorgon eller söndag, underbart! Men snart får du nog komma hem snart, annars byter jag ut dig mot Beckham, Ljungan, Nycky Byrne, C.Ronaldo och alla dom där! (skratta ni, men här om veckan när vi bråkade så ville han byta ut mig mot både Christina Aguilera och Jessica Alba!) aaah.. vi älskar varandra ;)




Imorgon blir det plugg på förmiddagen, sen stan med Cissi och kanske Bella! Måste till systemet, sola, köpa den här klänningen: http://www.ginatricot.com/se/#/product/1879 (om den sitter snyggt vill säga, hoppas!) sen blir det hem och göra sig iordning för kvällen, Bellas sista utgång på 5 månader!

Men nu ska jag ta min vita hårboll till hund och slänga mig i soffan!

Nightynight...

Satan, eller egentligen inte!

Daniel åkte ur Idol.. jag fick ont i hjärtat! Andreas satt till och med säkert, Idol är ett skämt.. Fast egentligen var det bara bra att han fick åka ut, nu kan han köra sin egna grej! Heja heja.. nu är det Marie som äger, fast jag hoppas inte hon vinner heller, eller lite, hon kan passa som Idol, fast jag undrar om hon kommer tycka det är så kul.. äsch! Bara det inte blir Andreas iaf.. Gaaaah!


Torsdag

Ligger i sängen och gör jättefina PowerPiont presentationer nu, jag är bäst! Ne, men det går framåt iaf.. vet ju inte riktigt vad som kommer behöva göras i powerpoint ännu, så jag har mest skummat igenom allt. Exel är ju utan tvekan det jobbigaste hittills, finns ju massa skit att lära sig där, blä.

Heja Sverige förresten! Åkte ner till pappa igår och tittade på matchen, fan vad arg jag vart i början, dom bara slarvade. Men sen löste dom det ganska bra :) Men just det ja, England ska inte vara med i EM! Vad trist :(

Åh vad jag saknar Hugo, och han har bara vart bort en halv dag! Jag är sämst på att sakna.. fast är det nån som vet hur det är att sakna så är det jag! Jag får sakna hela tiden.. först 3 månader i Chamonix och nu snart 3 månader i.. Asien? Jag hatar honom som åker iväg sådär! Ibland stäler jag till med lite dilemman för honom, att han antlingen får välja mig eller resan! Då brukar han bli blödig så jag får nästan läxa upp honom.. det brukar sluta med "resan + dig? snällaaaa?" damn you säger jag då och är sur i några timmar! Men men, jag kan inte gå runt och tjura för det nu, den dagen den sorgen.. och han har lovat att det inte blir mer än 3 (vi bestämde 2 först men han är efterbliven) månader, så det känns ju lite bättre. Sen ska han ju faktiskt köpa en fin present till mig från NY också, yeeei :)

I helgen blir det lugnt imorgon, ska försöka ge mig på Uppgift numero uno, sen blir det mys på kvällen. Hopas verkligen dom ringer från skolan imorgon, jag ska ju ändå ne dit vid halv 1 och köpa boken av en tjej som jobbar vid ålderdomshemmet, jag har kontakter överallt ;) på lördag ska jag plugga.. sen verkar det blir en liten utgång, Bellas sista innan hon drar! :( Nästa fredag blir det ju restaurang dock!

Nu är det Vänner på tv, härligt.

Herrå

Onsdag

Morsning korsning

Sitter i köket och försöker plugga in Word, Exel och PowerPoint inför nästa veckas start av intensivt pluggande! Gah.. jag är såååå inte gjord för att studera egentligen. Men men, det har gått ganska bra än så länge :)

Jobbade ingenting idag, vilket var bra i och för sig, så jag fick komma igång typ. Men imorgon hoppas jag på lite jobb, iaf på förmiddagen så jag kan plugga i lugn och ro sen. På fredag ska jag träffa en tjej från min gamla paralellklass och köpa en bok till bransch & produktkunskapskursen av henne. Jobbigt att jag måste få sålt den igen efter 2 veckor bara! Är det nån som behöver så säg till :)

Hugo åker till New York imorgon, eller inatt rättare sagt! Vi kommer inte ses förns på tisdag och då har vi bara träffats en gång i 1 timma på två veckor :( Ibland är jag ju så trött på honom, när vi ses för ofta. Men så fort det går några dagar så får jag abstinens! Jag känner ju ingen som är så rolig som honom.. som ett litet barn ;) haha

Nu blir det lite mer plugg innan kl blir 20 och det är fotboll! Fast mamma har ju inte trean................... Cissi!!

Imorgon

Just nu sitter jag hemma hos mamma och sneglar i mellan åt på Ceasar - mannen som kan tala med hundar, faktiskt ganska intressant! Han är grymt duktig..

Jobbade idag.. fattade ingenting när dom ringde imorse, men när jag vaknat till och fattat läget så var det bara att dra iväg! Några av barnen var snälla och några var elaka, en vanlig dag på jobbet :)

Imorgon ska jag på introduktion för kurserna och jag är sjukt nervös! Hoppas verkligen allt flyter på och att det inte kommer vara några problem, håll tummarna för mig nu! :) Efter introduktionen ska jag kanske träffa Bella en sväng, hon flyttar ju den 1 dec så vi har inte många träffa kvar! En avskedsmiddag är iaf lovad den 30 :)

Usch jag känner mig sjuk nu igen.. inte nog med att jag antagligen fått urinvägsinfektion i helgen tack vare kylan, så tror jag att Hugo smittade mig med sin förkylning innan jag åkte! Damn.. men vi får se, håll tummarna där också ;)

Nu får jag nog lägga mig, godnatt!

Måndag

Tjena!

Är ju hemma från Oslo nu, har haft skitroligt! Är nästan ingen ide att skriva ner interna skämt, men ojoj vad kul det har varit :)

Efter en bussresa (med mycket musik, tidningar och godis) på 4 timmar anlände Jag och Cissi vid Oslo Gallerian lite innan 14, där vi helt klart fick vänta en bra stund tills Tess kom och mötte upp oss ;)




Sen gick vi till Kiwi och väntade på att Pilla skulle sluta. Satt inne i affären en stund och tittade på henne när hon sprang runt bland kassorna och såg söt ut, haha!

 


När hon slutade så gick vi hem till dom och packade upp lite. Sen kom Sara och vi gick ner och köpte allt vad man behöver till tacos plus lite till! Kvällen var sjukt trevlig, massa skvaller och sånt! Har verkligen saknat dom :) När klockan var runt 00.30 gick vi och hämtade en madrass hemma hos Klas och dom (Tess pojkvän) och sa adjö till Sara som skulle åka hem för kvällen. (hon bor lite utanför Oslo)







På morgonen på lördagen skulle Pilla upp och jobba vid 9, vi retades en stund sen somnade vi om till 12 ungefär. Vi käkade frukost och tittade på lite Vänner :)





Efter vårat Vänner-moment gjorde vi iordning oss och gick ner till Oslo City. Pilla skulle sluta vid 15 så vi gick och leta utstyrsel för kvällen, men Tess var den ända som hittade nåt, Oslo är för dyrt för mig och Cissi ;)




När vi kom hem från stan så käkade vi ost & broccolisoppa och gjorde iordning oss inför kvälles bravader :) när alla äntligen var klara så begav vi oss mot "Kumlas" där det blev lite förfestandes!




När alla mådde som bäst drog vi vidare till "Kumlas nr 2" där vi stannade resten av kvällen. Vi skulle egentligen ha gått och tittat på Sverige matchen, men efter att några av oss gått dit och sedan rapporterat att det stod 2-0 när vi var påväg, så struntade vi i det och sjung lite Singstar istället ;) En väldigt trevlig kväll, kul att träffa alla!




På vägen hem vid 04.00 höll vi på frysa ihjäl flera ggr, speciellt Pilla! Men när vi äntligen var hemma så somnade vi som små barn, haha. På söndags morgonen mådde vi apa ett tag, sen åt vi lite, gjorde iordning oss och gick och hämtade Tess hemma hos Klas och dom. Hon såg förjävlig ut och ville inte gå med till "Kumlas" för att hämta lite filmer mm innan vi gick hem och hämtde packningen, så hon fick nyklarna och gick hem medans vi gick till "Kumlas" en stund. När vi kom hem igen så åt vi lite, slängde ihop våra saker och begav oss. Tess och Pilla ville inte följa med till bussen så dom satte oss på en spårvagn och lät oss leta oss fram genom Oslo tills vi kom fran till busstationen, det var spårvagn och pendeltåg hit och dit. Men det gick galant :)





Bussresan hem var hemsk. Vi valde ett par säten som  var lite avskilda, (dom som är precis vid trappan) men det var sjukt trångt för benen, jag fick ställa mig upp flera ggr bara för att sträcka på benen. Men annars var det helt okej, lyssnade på musik och halvsov lite :) När vi kom till Gbg hade mamma sagt att Patrik kunde hämta oss (hennes man), vi var dock där lite tidigare så vi fick vänta ett slag, men det gjorde inget. När vi kom hem sen så slängde jag mig i duschen och drog på mig mina fulaste myskläder, packade upp sakerna och drack te!

Lördag

Heeej

Sitter hemma hos Tess & Pilla i Oslo city nu :) käkar frukost och tittar på Vänner, mys! Pilla är och jobbar, hon slutar 15 så vi ska väl ta en runda på stan sen och möta upp henne när hon slutar!





Ikväll blir det party med massa folk! Sen är det ju Sverige - Spanien, spännande!

Nu får jag diska lite, skriver kanske senare eller imorgon innan vi åker hem :)

Saknar dig Hugo <3


Torsdag

Står här med slinghättan på nu, kände att det var dags! Packningen går sådär, har bara "matsäcken" kvar typ haha.. sen ska jag soooova, blev inte mycket av det inatt när jag sov hos Hugo (lägg av), han är sjukt förkyld så det snorades och snarkades för fullt! Jag låg och vred och vände på mig, somnade inte förns mitt i natten, usch.

Imorse åkte jag iaf in till Kba och träffade Linda och Lexus (hund), sen solade jag, gick till sysytemet, träffade pappa och växlade pengar, hämtade Linda och Lexus (hund) och sen åkte vi hem! Tada..

Lillsyster Linnea ska på stort disco imorgon, "Gränslösa Södra", ett samarbete mellan tre skolor här i närheten, kommer vara massa barn! Hon är så nervös över vad hon ska ha på sig, om "den där killen" kommer vara där bla bla, ååh.. tänk att man var så liten, att det var så längesen, ojojoj.. (jajemen, det discot fanns på våran tid också)

Ska in och hjälpa henne med kläderna nu, åker ju imorgon vid 9 så hinner inte då. Sen blir det lite grönt te (ska ju vara bra för hyn, vi får se med det där), sen ska jag nog vara fit for fight, som jag brukar säga!

Ha en bra helg.. Oslo, here I come!



Onsdag

Slängde ut datorn i köket i morse, satte på lugna favoriter och började plugga lite.. kände mig sjuk igår kväll, som om världens förkylning var på väg, och det kändes likadant i morse så jag tog febern och vips där var den, 38.1, skit! Så jag praktiskt taget gav bort min jobbtid till Cissi.. det var hemskt :( för nu behöver jag verkligen jobba egentligen, men men.. är väl kanske bättre att ta det lugnt nu innan helgen, hade ju vart förjävligt om jag blev sjuk nu när vi ska iväg.. nonono. Så nu sitter jag här, dricker te, knaprar alvedon och småpluggar till Lugna och solsken.. jag trivs ;)

Cissi är hemma vid 3, (ni förstår, det är underbart det där med vikarie.. igår gick jag hem på min första rast kl 10 och sov till 13, då gick jag tillbaka och hade en lektion på 40 min, haha. Idag har Cissi samma sak typ, hon var hemma vid 10 och går tillbaka vid 12, och vi får betalt ändå.. alla borde vara vikarie.. tss) så vi drar nog in till Kba en stund då, jag måste köpa nagellacksremover, har gått med samma pärlvita färg i 1 vecka nu och det ser inte vackert ut! Måste ha ansiktismask också, och balsam! Sen får vi nog växla pengar med, eller nej jag gör det imorgon när jag ska in och sola..

Åååh, kan inte sluta tänka på Replay jeansen jag och Hugo hittade, han sa dock att han kan hjälpa till att betala dom, (bara för han fick titta in i omklädningsrummet när jag byte om ja! haha) och pappa är skyldig mig massa stålars, men dom får jag inte förns 25:e ju och jag vill ha dom nuuu.. får se om jag kan ställa in mig hos Hugo sen kanske, får nog åka dit och visa vem som är världens bästa flickvän ;)

Nu är mitt te slut, måste göra nytt! Åh gud, jag försökte testa rostmacka & nutella till frukost, för sött, alldeles för sött! Fast när jag var mindre så åt jag det rakt ur burken, det kan jag säkert göra nu med iof.. men så kul ska vi inte ha det :)


image29

Tisdag

Ligger i sängen och samlar kraft till att gå på toa och laga mat. Har vart en seeeeg dag idag, Hugo gick upp vid 6 och eftersom att jag skulle upp vid halv 7 somnade jag aldrig om, gick upp och drack mitt te, duschade på 30 sek, tog på mig alla mina varma kläder samtidigt och gick och jobbade 8-14.. hatar barn just nu! En del av dom är iaf hoppöst elaka, men det är ju inget nytt..

Jag var ju inne igår och anmälde mig till kursen, så nu börjar jag råplugga igen efter nästan 1.5 år, ska bli intressant! Börjar den 26/11 och är klar 11/4. Kommer bli många timmar vid datorn..

Nu är det bara 3 dagar kvar till Oslo, ska bli jätte kul :) måste in o växla pengar, sola och tvätta! Jag och Cissi åker nog in imorgon om inte skolan ringer, för hon har ju gått o skaffat körkort idag! GRATTIS lille vän! (ja okej vi åkte ner och handlade det första vi gjorde när hon kom hem, det var bara tvunget) Nu är det bara jag o Tess som har skiten kvar.. kommer bli jäkligt tufft att hinna med teorin nu när jag ska plugga, och Tess bor ju i Oslo för tusan.. men jag ska försöka köra så mycket som möjligt nu innan jag flyttar in framför datorn! Sen har jagju faktisk fixat sånt program på datorn med 1200 frågor att öva på, det ska nog inte vara några problems! Ska vi säga att jag har fixat det tills min nästa födelsedag? (19/6) Då spikar vi det....?

Nu räcker det, kissar på mig snart..

Lördag

Blev en lugn kväll för mig idag, kände mig lite sjuk i eftermiddags så jag stannade hemma. Bunkrade upp med popcorn, glass & Ramlösa - päron & citronmeliss", gott! Sen slängde jag mig i sängen med datorn och slängde in först Little Chicken, måste säga att den lilla orangea rymdvarlesen är sjukt söt :) Sen blev det Surf´s Up, oh herre min gud vad jag skrattade! Jag ÄLSKAR Chicken Joe! Haha!

Släktkalaset hos Hugo igår blev lika trevligt som jag trodde, mysig släkt :) bortskämd som han är fick han ny kamera, pengar och massa annat fint! :) Vi åt tacos och "Tiramisoue" (?) tills vi storknade, sen spelades det Guitar Hero en stund, sen kom vi på att det var Idol.. jag måste erkänna att jag kände mig lite skylldig där när Christoffer åkte asså! Jag och Bella föll ju pladaskt för Mattias där i början och det är svårt att släppa taget liksom, haha.. nää men det måste jag nog hålla med om Lou, Chris förtjänade inte att åka igår!

Börjar få lite ångest över att Hugo vill ut och resa igen.. känns inte alls bra faktiskt :( han har lovat ca 2 månader, (kommer bli 4) men ändå, jag vill inte gå igenom det igen, usch! Men men.. inget är klart ännu, vi får se.. ååhh..



Älskar dig!

Fredag

Mer regn.. Försökte ändå ta mig en promenad imorse, helt hopplöst. Jag blåste runt som en vante! Gick in och tog disken istället..

Nu är det klart, jag har bestämt mig! "Butikssäljare" är vad jag kommer syssla med 4.5 månader framåt! Ska bli såå spännande, kurser som bla "Branch & produktkunskap" , "Marknadsföring" , "rättskunskap" och "Försäljning & service" mm. Nu kanske jag äntligen lär mig nåt, till skillnad från Hotell&Restaurangprogrammet, bläk. Går allt som planerat ska jag läsa fortsättningen också, "Butiksledare/chef". Känns bra..
 
Nu ska jag nog hoppa in i duschen och göra mig iordning!

image27Hugo


Torsdag

Godkvällens!



Regn regn regn! Jag vill ut och springa bort min rastlöshet, men det är omöjligt i detta vädret :( blir inte bättre att det ska komma in ett oväder i slutet av veckan (med start imorgon) också! Great..

Har haft huvudvärk tre dagar/kvällar i rad nu, så imorse när jag låg och försökte vakna blir det plötsligt varmt och äckligt i halsen, reser mig upp och rusar till toa och vipps, där rinner 80% av blodet i mig hjärna ut ur två små näsborrar! Uuhh... hatar att blöda näseblod! Gör alltid det när jag stressar för mycket eller i komb. med att jag ätit/druckit för dåligt! Men det är en annan historia..

Jag har för övrigt vart syslöjdslärare nu i dagarna, helt sjukt vad dom förväntar sig av en bara för att man säger "men klart jag kan ta slöjd, sånt är väl kul", inte fan kan jag sy heller.. jaja, haha.. men det gick galant! Bara tjejer i sy typ så det är alltid lugnt och skönt! Kunde inte hjälpa dom så mycket men dom hjälpte varandra! I slutet började dom göra såna här "kompisarmband" (man knyter/flätar olika garntrådar), blev jättesnyggt, eller hur Hugo? ;) sen gjorde vi pärlarmband också, mina blev grymma! (måste ju säga att barnen gick i 5an så jag hade inte så mycket till konkurens)

Har sökt lite jobb (jag antagligen inte kommer få) i veckan också! Men man kan ju alltid hoppas :) måste ha ett deltidsjobb iklädaffär eller liknande nu när jag ska börja plugga! Måste få in lite mer pengar plus att det är ju en fördel att jobba med det man pluggar till, tycker jag iaf :) men men, vi får se hur det går med allt..

Nu verkar det iaf klart att jag och C drar upp till Oslo nästa helg! Ska bli så roligt att få träffa nytt folk! Vi får ta med oss lite mat och svenskt godis ;)

Imorgon blir det släktkalas hos Hugo, trevligt! Sen går jag nog på bio nån dag i helgen med, vi i familen fick massa biobiljetter av våra kusiner i veckan, mycket snällt :)


Tänkt om man fick vakna en morgon och se ut som Hayden Panettiere! 
 


 








Tänk om man kunde överleva på chokladtryffel, vilken fröjd!


image22

Ha det fint, hej


Hugo 20

Grattis grattis älskling :) igår fyllde du stora 20! alla brudar (förutom Tess o Pilla=tråkiga!) var ju hemma hos mig igår och år och mös då vi inte fick plats hos Hugo! Det blev väldigt lyckat, kanske lite väl lyckat.. jag mår ju som jag förtjänar idag måste jag erkänna, haha.. ikväll blir det film med Hugo, Cissi och Joakim! Ska bli trevligt :) först ska jag o Hugo trycka i oss en kebab eller två, underbart!

Imorgon hoppas jag på en fika eller nåt med TP innan dom drar tillbaka till Norway! Sen är det bara två veckor kvar tills jag och Cissi åker upp och hälsar på :)







Dripp dropp dripp dropp..

Åh vad tråkigt väder, jag ska hänga läpp hela dagen, eller iaf tills i eftermiddag, bläk.

Har slagit in alla Hugos presenter nu, hoppas han blir glad :) åker till honom senare och sover där, så får jag fira honom och ge dom imorgon innan han åker till jobbet! För på kvällen ska han ju ha killkompisar där bara, men vi ses ju ute sen :) Måste hinna sola i det där nya häftiga solariet alla pratar om, jag fattar ingenting vad det handlar om men det ska bli intressant! Åååååh.. imorgon kommer Tess & Pilla hem! Synd bara att dom inte har råd/lust att gå ut nu när vi andra planerat det i 2 veckor typ, haha! Men dom får skylla sig själva när dom sitter där nyktra ;)

Annars har det inte hänt nånting kul alls sen sist.. (och det vart inte speciellt kul det heller) Eller jag har klippt mig, 7 cm! Jävla frisör.. bara för att jag råkade sga "ta så mycket som behövs" damn..
Fynderar på att tatuera mig igen.. fast får bli i början av nästa år, nu har man ju inte råd alls..

Nu ska jag promenera lite, hay!

Litensyster & jag
image11

RSS 2.0