Torsdag

Godkvällens!



Regn regn regn! Jag vill ut och springa bort min rastlöshet, men det är omöjligt i detta vädret :( blir inte bättre att det ska komma in ett oväder i slutet av veckan (med start imorgon) också! Great..

Har haft huvudvärk tre dagar/kvällar i rad nu, så imorse när jag låg och försökte vakna blir det plötsligt varmt och äckligt i halsen, reser mig upp och rusar till toa och vipps, där rinner 80% av blodet i mig hjärna ut ur två små näsborrar! Uuhh... hatar att blöda näseblod! Gör alltid det när jag stressar för mycket eller i komb. med att jag ätit/druckit för dåligt! Men det är en annan historia..

Jag har för övrigt vart syslöjdslärare nu i dagarna, helt sjukt vad dom förväntar sig av en bara för att man säger "men klart jag kan ta slöjd, sånt är väl kul", inte fan kan jag sy heller.. jaja, haha.. men det gick galant! Bara tjejer i sy typ så det är alltid lugnt och skönt! Kunde inte hjälpa dom så mycket men dom hjälpte varandra! I slutet började dom göra såna här "kompisarmband" (man knyter/flätar olika garntrådar), blev jättesnyggt, eller hur Hugo? ;) sen gjorde vi pärlarmband också, mina blev grymma! (måste ju säga att barnen gick i 5an så jag hade inte så mycket till konkurens)

Har sökt lite jobb (jag antagligen inte kommer få) i veckan också! Men man kan ju alltid hoppas :) måste ha ett deltidsjobb iklädaffär eller liknande nu när jag ska börja plugga! Måste få in lite mer pengar plus att det är ju en fördel att jobba med det man pluggar till, tycker jag iaf :) men men, vi får se hur det går med allt..

Nu verkar det iaf klart att jag och C drar upp till Oslo nästa helg! Ska bli så roligt att få träffa nytt folk! Vi får ta med oss lite mat och svenskt godis ;)

Imorgon blir det släktkalas hos Hugo, trevligt! Sen går jag nog på bio nån dag i helgen med, vi i familen fick massa biobiljetter av våra kusiner i veckan, mycket snällt :)


Tänkt om man fick vakna en morgon och se ut som Hayden Panettiere! 
 


 








Tänk om man kunde överleva på chokladtryffel, vilken fröjd!


image22

Ha det fint, hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0