Fredag

Vaknde vid 10 imorse och hade ont i ryggen, våran bäddsoffa börjar svikta nu, får fixa ny inom en mycket snar framtid känner jag! När jag gick och slängde soporna och var på väg hem till Kläb och dom så ringde det en snubbe och sa att jag kunde komma på intervju på måndag! Vi har ju anmält oss på lite olika bemanningsföretag och just detta fixade folk inom marknadsföring, kontor och butik typ! Han hade sett Tess ansökan också och bad mig ta med henne, så det lät ju lovande :) Skattekortet har inte kommit än så på måndag måste jag snacka med dom också, rörigt.

Just nu ligger vi i sängen och glor på Laguna Beach.. jag småpluggade lite förut men det har lagt det åt sidan nu, får göra uppgifterna imorgon för mitt huvud värker just nu.. tror vi ska sova lite (det är typ den ända vi gör just nu) innan vi börjar laga mat.. blir kött, ris och sås idag! Hoppas på lite party ikväll också :)

Torsdag

Idag har vi vart på banken och fixat med hyran, jag fick sätta in lite pengar på Tess konto så hon kunde föra över till hyresvärden, eftersom att jag inte har nåt konto ännu, men det har jag nog nästa vecka. Mitt skattekort har ju inte kommit, dom sa 3 veckor och imorgon är det tre veckor! Får hålla tummarna..

Vi pratade med Jobzone idag också, men han vi pratde med var efterbliven så vi får ringa till nån brud som Tess pratat med där innan imorgon istället.. så snart ska väl allting ordna upp sig på den fronten också. Jag kan ju inte riktigt bestämma om jag ska jobba på lager och sånt som nog är lite lätare att få och  kanske tjäna lite mer, eller i butik som jag egentligen vill och tjäna lite mindre.. det lutar åt lager håller just nu, iaf så länge jag fortfarande pluggar och det kan ju vara bra att tjäna ihop lite så man har att leva på, så kan jag ju söka till butik sen i vår.. ja så får det nog bli.


Tess sover hos Kläb idag så jag sitter själv, men det är inte så farligt som det låter, jag ska sätta på¨nån film snart.. jag har ju inte sett Disturbia än så jag kanske får ta mig i kragen och ordna upp det :) Dom flesta ska ju åka hem till Svea i helgen, men inte vi.. det var prat om att vi skulle vara kattvakt åt Bogrens katt, men han har inte hört av sig ännu så vi får väl se hur det blir med den saken. Annars så blir det kaaanske lite party imorgon, men på lördag blir det slapp, vi ska glo melodifestivalen här hos oss, jag o Tess! Vi har dock bjudit in Fedja o dom som nu ska vara kvar hemma hos dom, så det kan bli trevligt (trångt).

Nu ska jag slänga mig i våran nybäddade bäddsoffa och äta musli och minimorötter! Adjö

(Myskvällen i tisdags)



 


IKEA

Tess kom hem 10:09 imorse, mitt i mitt snoozande! Hon var sleten som få, men det var jag också.. vi käkade lite frukost, kikade på Just My Luck och sen gjorde vi iordning oss och drog med gratisbussen till IKEA! Köpte tvättlådor, kapsyl/vinöppnare, rosa o svarta underlägg, saxar, vanliga små vinglas, rosa mönstrade vinglas, skedar och en "stänkkåpa" till våran spis, sjukt läckert! När vi kom tillbaka till Oslo city så gick vi till Claes Ohlsson och köpta tv antennkabel och såndär sladd så man kan koppla datorn till högtalare.. så nu kan vi glo på tv igen och lyssna på musik, perfekt :) Blev inget med jobb eller plugg idag, men imorgon är det bara det som gäller!

Nu har vi precis ätit massa mat (kött, mos, brunsås, broccoli majs o cola) och ska snart slänga på nån trevlig film! Först ska vi tvätta av våra ansiktsmaskar och måla naglarna :)

Bilder på lägenheten


Live from Oslo

Ligger i sängen och glor på You, me and Dupree nu.. allt i lägenheten är fixat, eller iaf nästan, fattas en tv-antenn och nåt mer på betongväggen bara, sen är det klart!

Igår så festade jag o Tess till det lite efter att vi packat upp alla grejer! Vi skulle vart hos Kumla o kikat på melodifestivalen, men vi hann inte, så vi käkade god mat hemma hos oss istället! :) Efter käket åkte vi hem till Hasse och umgicks lite, var väl trevligt. Vi hade ju tänkt satsa på utgång, men det blev aldrig av :)

Idag har jag bara vart slapp.. mådde apa imorse.. har städat lite och ätit frukost vid 15.30.. det ljuva livet! Tess sov ju hos Klas imorse och har inte kommit hem ännu.. Lovisa o Sanna skulle vart här o ch hälsat på idag också, men det får bli en annan dag :) Nu ska jag  nog sova.. imorgon ska vi ordna med jobb och sånt dära! Sen ska jag plugga lite!

Har tagit lite kort, men får lägga in dom imorgon! Natti..

(familjen, i miss you)


Äntligen

Nu är jag klar med all packning! Allting ligger i bilen och jag ska nog hoppa i säng snart, vi åker ju kl 8 imorgon bitti så det blir till o sova i bilen helt enkelt.. ska nog se på nån film också, måste lägga fram några bra! Samtidigt som det här ska bli så skönt, så känns det ändå lite jobbigt! Kommer ihåg när Lovisa var lite depp innan hon flyttade upp, förstår precis vad hon menar nu! Man vet ju att man behöver det liksom, men ändå vill man inte lämna tryggheten på nåt vis! Men hon klarar ju sig utmärkt, så jag vet att jag också kommer göra det :) Min mamma har ställt upp så sjukt mycket med flytten, kan inte tacka henne tillräckligt nästan!

Nu ska jag gå och lägga mig.. ska försöka uppdatera lite imorgon när jag installerat mig på Nordraaksgate! Kankse kan få in en bild eller två också :)

Natti..

My man

Här är han förresten, min blivande!


I do not!

Kan man ha såna här på sig på bröllopsfesten sen?






I do

Jag och Fedja ska gifta oss snart så jag kan få ha på mig någon av dessa fina klänningarna, det har han lovat! (knip Fedji)





Torsdag 2

Fick inte köpt nånting inne i stan idag, hann inte! Men Linda hittade antagligen sin balklänning, en svart snygg sak! :) Blev lite plugga imorse, men måste ändå sitta hela förmiddagen imorgon innan vi åker in och köper maten.. det blir bara mer o mer saker o fixa hela tiden, nu sa Tess precis till att vi inte har sax, konservöppnare och potatisskalare.. fast det kan jag ju ta hemifrån som tur är! Vi fick behålla Pillas tvbänk, mycket snällt av henne :) Måste fixa tvättlåda imorgon också.. och kalender! Det är ganska stressigt just nu, men det är såååå värt det! Undra vad jag o Tess ska hitta på på lördag kväll bara.. vi vill ju se melodifestivalen och jag har ju skaffat massa dricka och mat.. Tess andra halva ska på Magnus Bertnér (som Tess kallas honom) en bit in på kvällen, så vi får väl roa oss på egen hand till o börja med! Men jag tror det kan bli riktigt mysigt i våran lägenhet på lördag faktiskt! Någon som vill vara med? Alla är välkommna, kan bli lite trångt dock.. men finns det hjärterum finns det stjärterum har jag hört ;)

Känner mig ganska rastlös faktiskt.. synd att regnet slår i backen annars kunde man ju gått på promenad så man blir trött! Kolla på film är ju också ett alternativ, men det gjorde jag igår.. hmm.. sitta vid datorn kanske? Ja, det verkar bli så..


Torsdag

Sitter i köket o äter frukost.. trött som en apa.. det regnar o blåser.. min hund vill ut.. jag vill sova.. blä, hejdå

Onsdag

Det blev en sjujäkla lång visit inne i stan idag, och ändå är jag inte färdig med allt! Har frysvaror kvar plus dvd och strykjärn hemma hos Claesson's! Men det fixar jag på fredag, för imorgon är det plugg så det ryker! Sen ska jag nog hänga med mamma o Linda till stan igen, dom ska kolla på balklänning o det vill man ju inte missa :) Ska ut o springa imorgon bitti också har jag bestämt, var ett tag sen nu och det kommer kanske gå ett tag tills nästa gång så det är lika bra att passa på! Såg att det var tänt på fotbollsplan när jag kom hem, fan vad jag saknar fotbollen! Det var det bästa jag visste, och är väl det fortfarande antar jag! Så synd att laget bara försvann på nåt sätt, o nu är det bara massa "småtjejer" kvar som man har nada gemensamt med, finns ingen sammanhållning alls! Men en dag så ska vi starta ett korplag vi gamla o då ska ni får se på fotboll ;) ha..

Nej, om man skulle ta o sova nu när man ändå är trött?

Gaaah!

Ligger här i sängen o väntar på att mamma ska lugna ner sig några hekto, hon går på högvarv just nu! Vi hade en liten fight nyss! Dom som känner mig vet att jag är ett kontrollfreak, men det är inget jämfört med vad min mamma är just nu.. hon är nervösare inför flytten äv vad jag är, hon praktiskt taget packar mina grejer utan att jag vet om det, så nu har jag ingen koll på vad nånting ligger eller vad som ligger där över huvudtaget! Jag vet att hon bara vill hjälpa till o är lite ledsen över att jag flyttar, men herregud, jag blir galen på henne! Hur säger man till utan att hon blir ledsen liksom? Är lite orlig att hon ska försöka bosätta sig i Oslo hon också.. Haha! Vi ska snart åka in till stan och köpa lite matgrejer och sånt där man måste ha med sig.. Tess o jag har skickat listor till varandra i två dagar nu, sakerna tar ju aldrig slut! Men bättre med för mycket än för lite ;) Blev klar med inlämningen förut också, gött! Så i eftermiddag blir det till att börja på nästa! Har jättesvårt att sova nu igen, hatar stress. Gud vad jag längtar till på fredag kväll, då ska jag sova som en prinsessa!

Nu får jag nog gå o krama mammsen lite, hon är ju trots allt bäst! :)


Paramore vs Sahara Hotnights på MTV.. svårt val, inte.

image297


Nytt nummer

Har precis beställt norsk mobilnummer, det kanske hinner komma i veckan så Tess får ta hand om det så länge :) Man fick välja mellan en jädrans massa nummer, jag tog ett busenkelt! Så om det är någon som vill ha det så får ni fråga!

Idag ska jag sitta heeela dagen och plugga! Ska fan bli klar med precis allt den här veckan! För imorgon ska jag till stan med mamma och sola, köpa mat, köpa hushållsprylar, till systemet, hämta tv och massa annat trams! Vill bara att det ska vara lördag nuuu.. får ingen motivation till o plugga just nu! Men det är lika bra att sätta igång! Adjö


197,50

Hade jag i min spargris, vilken trevlig överrraskning!

Segt

Jag och Linda ligger och glor på King Kong just nu.. eller hon pratar i telefon och jag sneglar då och då! Har vräkt i mig massa popcorn och schweizernöt, gott som aldrig förr.. Jäklans vad den här dagen har gått långsamt, blir lätt en lång promenad imorgon bitti känner jag nu! Sen får det bli en solning, kommer inte ha tid med det senare i veckan, kommer ju ha fullt upp med att plugga och packa och sånt där jobbigt!

Cissi kom förbi nyss också! Hon lämnade lite kläder och hämtade lite vingeldricka från igår! Sista gången jag träffade henne nu, nästa gång blir i slutet av april, lite sorligt!

Nej.. nu orkar jag inte vara social längre.. vill bara sova, är alldeles för mycket som snurrar i huvudet på mig nu.. varför kan inte allt bara vara bra? Varför måste allt krångla i tid och otid? Man blir ju tokig..


Tvillingarna

"Nu kan ett erbjudande om en ny tjänst komma att bli just den förändring som du hoppats på. Du lyckas med det mesta och är omtyckt. Sund är du också. På kärlekens område kan du vänta dig ny uppvaktning, men den ger inte någon större lycka. Inled inte ett förhållande som du inte tror på."

Vart tog "köp en trisslott och vinn massa pengar" vägen?

Hej hej Linda

image296



Söndag

Igår var trevligt.. somnade inte förns kl 6 dock, men det är smällar man får ta helt enkelt. Idag ska jag försöka plugga lite (inte) sen packa ner tavlor, matta och sån skit som ska med upp till Oslo. Måste få ut mig på promenad också.. bläk, ingen bra dag. Jag ska ligga kvar här i sängen hela dagen, hoppas Linnea tar med sig någon bra film när hon kommer sen, jag har ju redan popcornen.. måste få tag på cola också, eller iste, har inte bestämt mig än.. Gah.. ingen bra dag alls! Men "man mår som man förtjänar" - absolut, det har jag aldrig tvivlat på!






Fredag

Det gick galant på provet idag, jag var så jäkla nervös innan! Men jag tror det gick vägen. Ska in på tisdag och lämna en grej till mig handledare bara sen bär det av till Oslo och sen behöver jag inte oroa mig för nåt prov förns den 14 mars! Skönt! Mamma hämtade upp mig i Kungsbacka efter provet och sen åkte vi till mormor och morfar och fikade.. känns bra att få träffat morfar nu innan jag flyttar, han mår ju inte så bra just nu så jag är glad att jag följde med. Vi stannade till i Kållered på vägen hem, Linnea skulle köpa (få) skor så jag var ju tvungen att kika lite jag också! Men det blev inga skor, var så besviken. Fick bli två tröjor, ett armband och en mössa istället, tack mami!

Nu ikväll så har jag och Linda legat i min säng och tittat på tv, käkat godis, färgat hår och haft allmänt trevligt! Linda fick ett så sjukt roligt sms av Malin, jag skrattade så jag började gråta! Har ni läst det om Fruktkakan? Ojojoj..

Ne men som sagt, blir en lugn kväll ikväll.. går nog och lägger mig snart, ska upp tidigt imorgon så jag kan gå ut och springa innan jag ska käka frulle med Linda, hon ska ju in och jobba! Heja heja! Har inte riktigt planerat min dag imorgon, känns bra för omväxlings skull! På kvällen blir det iaf Melodifestivalen med Linda innan vi möter upp Cissi, Tess och Klas på Mögel! Nu ska jag nog göra mig lite te och hoppa tillbaka i sängen! Natti..







Titta...

...vad jag hittade, klockren ju!


Happy fucking Valentine's day!

Denna dagen suger, end of story! Jag brukade försöka intala mig själv att det var en bra och trevlig dag, men vem försökte jag lura? Den har vart piss varenda år, ingen skillnad detta året! Jaja, skulle vart en tidig uppgång idag, skulle egentligen pluggat på morgonen men jag snoozade till halv 11, dåligt! Jag spenderade en timma vid böckerna och en timma vid datorn, vilket visade sig var väl behövligt! (heter det så?) Sen gick jag, Cissi och Yatzy på en timmas promenad i solen istället. Jag försökte plugga lite till när vi kom tillbaka men jag somnade istället, det suger att ingenting går på rutin nu, man blir ju knäpp. Längtar nästan till den tråkiga vardagen i Oslo!

Jag och Linda var uppe hos mamma en stund förut och åt tårta som Phille bakat, smarrigt! Sen åkte vi till affären och köpte kyckling och tzatsiki, åkte hem och käkade! När pappa kom hem så fick vi choklad av honom, han är för snäll han :) Jag började titta på hockeyn med han ute i vardagsrummet, men det var inge kul.. jag är mer för fotboll, utan tvekan!

Nu sitter jag här i sängen, som vanligt på kvällarna, lyssnar på Takida - Curly Sue, som vanligt på kvällarna, känner mig lite ensam, som vanligt på kvällarna. Men snart har jag en sambo jag kan umgås med, då blir allt bättre, visst?

Oj, nu kom en trevlig låt på, Newton Faulkner - Dream Catch Me, har ni hört den? ;)




Tönt innan promenad

image282

Tänk..

..om jag fick vakna upp imorgon och se ut såhär!

image281

Claesson för fan!

Din jävla härmapa! Kan inte jag få ha min älskling i fred? (jaaa okejdå, och Cissis! Men hon kommer vara på andra sidan jorden i ett par månader så det är skitsamma!) Men neeene, inte det inte! Antar att du bara vill vara lika cool som jag, man kan ju inte annat är att ta det som en komplimang ;) hahaha

Upside down

Har varit en konstig dag idag, helt upp och ner! Mådde inte alls bra imorse faktiskt. Tog mig en promenad bort till mina och Tess gamla kvarter och tittade på våra gamla hus, saknar dom tiderna! Allt såg så mycket mindre ut nu! Sen gick jag hem och försökte plugga lite, gick sådär. Vid halv 2 så åkte jag och Cissi och lämnade hennes mamma på jobbet och sen in till stan. Jag köpte strumpor och kläder till Pilla, med hennes presentkort, som jag ska ta med upp nästa vecka! Cissi köpte lite linnen till resan. Sen åt vi på Buffé och pratade i timmar. När vi skulle åka hem ringde Joakim och ville ha skjuts, så vi körde hem honom. Sen åkte vi hem och köpte godis. Vi bestämde att vi skulle ses på lördag igen och kolla på melodifestivalen här och sen gå ut på Mangel och träffa Tess, Klas och antagligen Jenny! Det kommer bli sista gången jag träffar henne innan dom åker så vi får hoppas det blir trevligt!

Vi bestämde också att hon, Pilla, Linda och alla andra brudar skulle komma upp till mig och Tess i Oslo så fort dom kommer hem från Australien! Vi hoppas också kunna få med alla på festival i sommar, vi är ju inte så bekanta med det området tyvärr så vi måste utforska. Gud vad jag längtar till sommaren, kommer saknar Cissi och Pilla nu framöver.. och Linda, nu när hon ska flytta hem igen så flyttar jag, typiskt. (Grattis till jobbet på T12 förresten!) Men hon har lovat att hälsa på ofta! Bella kommer ju hem i april också, samtidigt som Cissi och Pilla, och då ska hon också komma upp! Jag längtar så jäkla mycket! :)

Nu har jag suttit och pluggat sen 18.00 och det går fortfarande sådär, har svårt att koncentrera mig, är alldeles för mycket och för många i huvudet på mig just nu. Men att ta en dag i taget ska tydligen vara bra har jag hört! Får lita på det.

Nu ska jag ringa Cissi, funderar på att följa med och hämta hennes mamma på jobbet vid 21, fast nu kom jag på att Grey's Anatomy börjar då, damn! Äsch, jag dricker te istället..


image280

I'm sorry

It's so hard to say that I'm sorry
I'll make everything alright

All these things that I've done
Now what have I become, and where'd I go wrong?
I don't mean to hurt just to put you first
I won't tell you lies
I will stand accused
With my hand on my heart


Clothes

Sitter och funderar på ett par nya Converse, det hade inte vart fel! Kan inte bestämma om jag vill ha svarta eller gråa dock.. Eller jo, ett par vanliga svart/vita! Sen ska jag nog försöka få tag på någon rolig ny t-shirt, funderar på någon Little Miss, har ju aldrig lyckats komma över någon tyvärr! Sen så måååste jag ha ett par nya jeans! Ett par ljusa, slitna stuprör är vad jag trånar efter just nu! Men allt det där får nog vänta tills jag installerat mig i Oslo :)




Spana in www.shirtstore.se, dom har mycket att välja på!

Sjuk?

Ja det hade inte vart helt oväntat med tanke på att Marie har haft lunginflamation och grejer här hemma och nu är pappa också påväg att bli sjuk! Känner mig trött och hängig och har ont i hela kroppen, värker och är jävligt.. Blä, har inte tid att vara sjuk nu!

Tisdag

Orkar inte dra en hel story om helgens visit i Oslo som jag gjorde förra gången. Det var fest både fredag och lördag, dock inte lika lyckat som det kunde vart, men ändå helt okej! På söndagen blev det slapp och film och på måndagen skattekontoret och hemresa. Så nu väntar 11 dagar av emtremplugg och sen tar jag mitt pick och pack och börjar mitt nya liv..

Mycket på g

Nu har jag packat klart inför helgen! Men plugget är långt från klart.. eller, jo det är typ klart! Jag har nog bara inte fått in allt än, men det fixar jag imorgon bitti tror jag.. åh, vill bara bli av med den här kursen nu känner jag! Det har inte vart några bra två veckor alls, har inte kunnat koncentrera mig över huvudtaget! Det är mycket som händer just nu! Det är jäkligt synd att jag vart så omotiverad faktiskt, för det här var en av de enklaste kurserna hittills! Blää.. ska bli sååå skönt med helg så man kan tänka på något annat för en stund :) Ska förövrigt upp kl 05.00 imorgon, underbart.. måste hinna plugga in provhelevete stenhårt så jag slipper falla på inlämningarna! Eller, jag fick ju max på en av två inlämningar i denna kursen, men den andra inlämningen, som ska in imorgon med provet (klipp och klistra ni vet) den är jag långt ifrån färdig med, man ska ju för tusan ha massa speciella pennor, papper och skit, jag har väl inget sånt? Nee.. känner att det får bli som det blir!

Nu ska jag gå och natta lillasyster hade jag tänkt.. sen blir det nog till att äta lite innan jag lägger mig! Damn, kom på att jag glömt fixa åksjukepiller.. jaja, det ordnar sig.. Får nog ta och föra över lite pengar på kortet också, kan vara  bra att ha! Och lägga ner passet, jisses, höll på glömma! Och ladda kameran och mp3:n, faaaan! Ne "här blir inga barn gjorda" som jag lärt mig att man ska säga! Så adjö på er, ha en bra helg!


Music

Morrn morrn! Det är ju helt otroligt hur svårt det ska vara att komma upp på mornarna! Jag snoozar i evigheter, det här håller ju inte! Jaja, har i alla fall tagit mig till köket nu, dricker te.. och har på MTV, jag ska se om dom är lika efterblivna idag, se hur ofta dom spelar samma musik! Jag som älskar musik, lyssnar på nästan allt och alla! Eller.. jag plockar ut mina favoriter! Som det här tjaffstet med Kent, jag pallar inte deras musik alls, men så gjorde dom Columbus och den kan jag lyssna på utan att bli allt för deppig ;) Sen kan jag slänga på punk, r´n´b, rock, pop, clubmusik, you name it! Bara den har "det", haha! Nee.. men jag är för det här med att kunna variera sig lite tror jag.. jag gillar att kunna klä mig helt olika från dag till dag beroende på hur jag känner! Det samma gäller musiken, jag lyssnar på det som fastnar, jag snöar inte in mig i en klädstil eller en musiksmak, blir så enformigt och tråkigt då! (Nu spelar dom Måns på MTV, musiken är väl trevlig, men han är myyycket trevligare! Pilla, du kan gå och lägga dig, du vet hur det ligger till!)

Blää.. måste plugga i en timme nu, ska läsa på lite till provet imorgon! Sen ska jag in och sola, växla pengar, till systemet, hem till mamma och leta efter mitt pass (man måste tydligen ha med det till skattekontoret, sämst att jag måste ta mig dit själv bara, jag kommer aldrig hitta ju! Någon Oslobo som är ledig måndag förmiddag?) och sen hem och göra klart mitt arbete som ska lämnas in ihop med provet! Ska klippa och klistra, göra Alla Hjärtans dag skyltar till min klädbutik, vi ska sälja små presentpåsar ;)

Nuuuuu börjas det, Timbaland - Scream, nr 1 och kl är 08.40..

(tiden är ju efterbliven den också)

Ryckning

Ja, såndär nervryckning ni vet? Man kan få dom typ överallt, just nu har jag en i ögonbrynet, ser skit coolt ut. Vad beror det på? Är det nerver i kläm? Gaah.. jobbigt är det i varje fall!

MTV

Jag är sååå besviken på MTV! Har haft på tvn i kanske 3 timmar och dom har spelat Timbaland - Scream 6 ggr nu, vad blir det, varje halvtimme? Dom sabbar ju låten om dom ska spela den hela tiden! Förövrigt så är jag på sånt sjukt bra partyhumör just nu, längtar verkligen till helgen! Men nu måste jag plugga vidare, adjö!

Teckning från Bogren - 03







Tisdag

Äntligen är jag klar med förra veckans inlämningsuppgifter! Jäkla Bokus, kan dom aldrig skicka en bok i tid! Bäst för dom att jag får nästa bok i tid i alla fall, för den kommer jag behöva ha med mig upp till Oslo och då kan jag inte åka hem så fort den kommer heller.

Jaja, jag var uppe med tuppen imorse! Drack mitt te och kika på Vakna med The Vocie, kul! Sov som ett barn inatt, var väl första kvällen på riktigt länge som jag verkligen kunde somna med en gång! Har haft sjuka sömnsvårigheter senaste månaden, så det ska nog bli bättre på den fronten snart! Sova är ju det bästa som finns och jag behöver min skönhetssömn ;)

Jag hatar dig Cissi.. jag vill ha hennes tröja/jacka! Jag såg den på stan förra veckan men hade inga money med mig, så jag tänkte fixa den nu i helgen istället! Me då dyker Cissi upp med samma läckerbit i lördags och säger att det bara fanns en 36a kvar när hon köpte sin! Vad händer? På en vecka är dom slut, överallt! Har ringt till alla butiker inne i stan också men icke! Dom skulle få in igen, men det kommer ta evigheter och vad hjälper det mig nu? Jag funderar starkt på att fixa den i Oslo på fredag eller lördag istället! Jag kan inte sluta tänka på den, den är så ultimat, passar till allt! Så Cissi.. ge mig den nu ;)




Nu ska jag slänga på mig något trevligare än min pyjamas (?) och sen ska jag dra in och sola..

(Claesson, ring mig!!)


Music

Dagens låt: One Republic - Stop and stare




Söndag 2

Lundberg och Banne hade ju 20 årsparty igår! Började hos Lundberg vid 17 och slutade sedan med mat och grejer på Mingel, det var trevligt! Jag åkte dock hem kvart i ett, mådde inte allt för bra då kanske!

Imorse var allt otrevligt, så jag gick en promenad på 4 km och sen åkte jag in till Linda en stund! Nu sitter jag i sängen hos pappa och beundrar mina fynd jag gjorde idag! Jeansjacka för 98 spänn och ett par vita shoes för 98 spänn, sjukt nöjd är jag! Borde egentligen plugga lite, men mitt huvud orkar inte med mer just nu..


Här är i alla fall lite kort från igår, mina fynd och det grymt snygga kortet jag fick av Tess!











Godnatt

Söndag

En mycket vis person sa till mig en gång att "man mår som man förtjänar", fan vad nöjd man kan vara då! Nu ska jag ut och gå, bilder från igår kommer senare, adjö!

Lunchens låt

Cassie - Is It You


Fisksoppa

Gött.. spillde precis ut hela jävla soppan över diskbänken! Får käka macka istället.. skit! Jaja.. Är hemma på min 2 timmar långa lunch! Ska bara tillbaka sen och ha matte med 6orna i 40 min, sen blir det in till Linda och dra en solning, ska bli så härligt! Tess kommer hem idag också, får se hur mycket jag måste (orkar) plugga sen, annars umgås jag nog med henne en stund. Åh nu är det bara 22 dagar kvar tills jag är Oslobo! Jag längtar verkligen.. Fast redan nästa Fredag åker jag ju upp igen för att umgås med alla! (inte Crille dock) Det ska bli trevligt ;)

Pratade med Bella igår, hon har det kanon där nere, men jag saknar henne värst mycket! Vi bestämde att vi skulle ses så fort hon kom hem :) Nu får jag ta tag i min powernap här, man blir ju helt slutkörd av dom där barnen!

Ses imorgon brudar!

RSS 2.0