KM


Söndag

Vilket väder! Låg ute i solen imorse och pluggade lite men det var på tok för varmt för att kunna koncentrera sig. Vet inte om allting sitter nu, får nog gå igenom det en gång till ikväll och imorgon bitti.. Nu - mat!

Skrattstock

Riktigt kul igår! Stand up när den är som bäst.





"Anonym"

Jeansen kommer från Bik Bok. Dock köpta i Oslo men tror det ska finnas kvar här i Sverige också!

(precis, det är de som hör till Never Denim kollektionen. De har fastsydd vit spets i slitningen)

Fredag

Kort dag i skolan idag också, 9-11.30 bara. Sen åkte jag och Carro till ica och köpte saft, glass, kakor och vindruvor och sen hem till mig för intensivt studerande i nio timmar. Vi var lätt värda en pizza efter det. Nu har hon åkt hem och jag ska gå och lägga mig. Imorgon väntar först morgonpromenad, sen försöka plugga lite i solen och sist men inte minst så åker vi på Skrattstock i stora staden på eftermiddagen. Jag och Lejla ska hämta Carros bil hemma hos hos henne och sen hämta upp henne efter jobbet vid 17. Lär ju vara smockfullt då med tanke på att det börjar redan vid 12 plus att det är Sthlm maraton också, massa människor. Men det blir en utflykt och den ska bli kul!




Torsdag

Kort dag i skolan idag.. skulle egentligen haft föreläsing mellan 9-12 men fick sluta 10.45 tack vare att vi bara gick igenom vad som skulle komma på tentan på måndag. Oj vad trött jag var, mådde (och mår fortfarande) som jag förtjänar efter en kväll på O'learys. Har försökt sova bort halva dagen med tanke på busvädret ute, resultatet i gårdagens match och för att slippa plugga.. går väl sådär va. Nu ska jag laga mat och i alla fall börja plugga.


Igår.


Igår

Igår var första dagen tillbaka i skolan efter praktiken. Var jättekul att få träffa alla, pratade sönder föreläsningarna lite. Visade sig att våra LIA-presentationer är flyttade till 8 juni utan att någon hade kolla på det! Positiv överraskning dock.



Tisdag

Imorgon börjar skolan igen! Känns faktiskt lite skönt. Ska bli kul att träffa alla och nu när jag sitter här och äter godis och har det allmänt mysigt så tycker jag till och med att det ska bli kul att få plugga igen. På fredag är det rapportredovisning av LIAn,  så den rapporten skriver jag nog på torsdag, för imorgon blir det tight med först skola och sen fotboll! Spännande!

Fick höra att Tess och Julia ska flytta till London nästa år och plugga engelska i tre månader! Jag vart toksugen på att följa med faktiskt.. har ju den här lägenheten till 1 feb. så det kan ju iof bli lite svårt. Men London! Tess och Tanja åker ju dit nu till helgen och Dea och Anna har redan varit där, jag är så himla avundsjuk! Börjar ju bli stressad över vart jag ska ta vägen när jag pluggat klart här, har ju inga planer alls. Men det kommer, det kommer.

Nu, kaffe




Mhm!


"I'm with you in Berlin
Hide inside a dark hotel
Outside is anarchy and hell
Los souls rebel"


Maj, 12

Jag har börjat tappa suget för att blogga. Eller det är ju samma visa varja dag nu, känns meningslöst att berätta att jag hänger på Carlings, inte orkar diska eller att har tentaångest, det vet alla nu. Men snart är det nya tag, så jag ligger lågt ett tag till!


RSS 2.0