Claesson

Nu ska jag strax åka in till Sthlm och möta Tess! Hon har flugit från Oslo och ska vara här heeeela helgen! Dock måste jag lämna henne ensam här hemma mellan 13-16 för då har jag föreläsning, men det är nog inga problem!

Hej!

A match made in heaven


Torsdag

Vaknade inatt och hade sjukt ont i huvudet! Kändes som början till ett migränanfall och fick gå till apoteket och köpa såndär nässpray på direkten. Jag får inte anfall så ofta så jag har inte haft någon medicin på väldigt länge. Men nu har det iaf gått över och jag är helt slut.. har legat i sängen hela dagen och tittat på The City och Family Guy.

Har förresten fått veta att jag ska få bli gudmor till Linda och Samuels skitunge! Den är beräknad till 6 augusti och mitt "sommarlov" är slut veckan därpå, så förhoppningsvis är jag hemma och får vara med då!

Imorgon kommer Tess hit, gud vad kul det ska bli! Tror vi sitter här hemma imorgon, äter och kollar film eller så. På lördag ska vi in till Sthlm och shoppa och fika på dagen och sen blir det la festa på kvällen! Måste ju testa Uppsalas uteliv och se om det duger!


Onsdag

Vi var nere på O'learys halva klassen igår och tittade på Man U - Inter. Matchen var ju slut nån gång vid halv elva och då åkte de flesta hem, men en del av oss skulle tydligen stanna. Kom hem vid 3 tiden och det tog ut sin rätt under dagen i skolan, fick sitta och äta godis för att orka hålla mig vaken på föreläsningarna. En gång är ingen gång som man säger!

Imorgon ska vi lämna in första grupparbetet.. dock inte nåt stort men första arbetet känns ändå ganska viktigt. Ska ner på stan efter skolan imorgon också, måste köpa ny tandborste faktiskt!

Nu ska det sovas, upp kl 7.


Skitdag

Usch, har en saknar-Oslo-dag! Har suttit och kikat igenom alla möjliga kort därifrån nu och lyssnar på låtar som tex jag och Tess alltid lyssnade på när vi bodde i våran lilla etta! Det är på gränsen till tårar! Shiny Toy Guns - Don't cry out tex, blir helt nostalgisk! Jag saknar våran brända skiva som vi inte vet vart den kom ifrån - "This is for you Kate" var den döpt till iaf och den spelade vi jämt! Våran lilla men dock så organiserade garderob, våran kokvrå och sjukt obehagliga och opålitliga bäddsoffa! Saknar våran bänk utanför porten där vi satt och pratade sena sommarkvällar, och hur vi fick kasta ner nycklarna till varandra från 4e våningen var och varannan dag. Jag saknar KIWI och dom som jobbade där, saknar att löpa i 120 till trikken (spårvagnen) på morgonen och sen hinna med t-banan med ynka sekunden. Jag saknar att kolla på fotboll hos "Kumlas", Jag saknar att ligga och sola i bäddsoffan med vidöppna fönster. Jag saknar att hänga i Frogner-parken på sommaren, sola, grilla och umgås! Saknar att ligga och hålla handen med Tess och alla våra gosedjur när det åskade och blixtrade!

Vi bodde ihop i 7 månader i den dyra (7000 nok för 25 kvm) men mysiga lägenheten, sen flyttade Cissi, Pilla, Dea och Jannica upp och vi flyttade ihop allihop i en stor lägenhet på 145 kvm, kunde inte ha blivit bättre! Jag saknar våran konstiga toadörr som man måste dra upp för att kunna låsa, jag saknar våran överfulla tvättkorg som töms ena dagen och är full igen dagen därpå. Jag saknar Deas regler på kylskåpsdörren, jag saknar att dela nycklar, jag saknar knäckebröd/kaviar macka och osociala kvällar framför datorer i vardagsrummet, jag saknar att ropa Jääääniiiiice över hela huset, jag saknar att duscha kallt, jag saknar det obligatoriska tittandet på Labyrinten, jag saknar att laga och äta mat ihop, jag saknar att hjälpa Dea att platta hennes hår, jag saknar att klippa Tess hår, jag saknar promenader i Frogner-parken, Jag saknar min Solstudio, jag saknar att låna och låna ut strumpor, jag saknar att hänga upp tvätt över hela huset, jag saknar våra förfester och sjuka kvällar på krogen, jag saknar att svara "Peppes Pizza" när någon ringer på porten, jag saknar Pollopizza och värdens minsta hiss! Jag saknar att åka hem över helgen och komma tillbaka till Fritznersgate 20 på söndag kväll! jag saknar att trycka på "Rian" knappen vid porten och få ett för kort pip så att man inte hinner dra upp dörren!

För att inte tala om hur mycket jag (otippat nog) saknar SD och världens bästa arbetskamrater! Jag saknar att åka t-bana 06.33 en snöregnig vintermorgon, jag saknar att leta plats till matlådan i kylen, jag saknar att hålla på bli påkörd av en galen truckgrubbe, jag saknar min bänk och min dator, jag saknar att stroppa, jag saknar att snacka skit med Live, jag saknar när chefen släpper ut sin hund Holly på lagret och hon härjar runt, jag saknar att inte hitta min tejp, jag saknar plocklistorna, jag saknar den sämsta vagnen, jag saknar lokationerna (speciellt VC0601), jag saknar våran lilla wall of love, jag saknar mitt stämpelkort, jag saknar våran allt i allo - Antonio, jag saknar rampen, jag saknar  vannkarafferna och jag saknar att lucha på taket på sommaren!


Jag lovar att komma och hälsa på så snart jag kan! Ni är bäst :)

Torsdag

Både igår och idag har vi haft dom första riktiga lektionerna och det har varit riktigt kul! Igår var det marknadsföring och vi fick jobba lite med hur tekniken har påverkat detaljhandeln under 2000-talet.. Idag hade vi organisation och då jobbade vi med olika företagsformer! Imorgon ska vi gå igenom datasystemet som vi kommer använda oss av!  Har pratat lite om LIAn också, praktiken på nästan 2 månader som vi ska ha om nån månad och sen en gång till senare iår. Vet inte riktigt vart jag ska göra den bara.. finns ju hur många butiker som helst och jag får göra det vart som helst! Grejen är ju att man kanske ska få jobb där sen, men jag vet inte om jag vill bo här när jag är klar, vet inte vart jag vill bo överhuvudtaget sen! Men men.. det visar sig!

Jag hade tur att hamna i grupp 1 imorgon så det blir en kort dag, 9-12. Sen ska jag på stan och köpa lite mappar och skit, får så otroligt mycket papper på lektionerna! Imorgon på kvällen vet jag inte vad som händer.. kanske går ut en sväng med några från klassen, får se.

Sponsorer

Idag fick vi en sjukt kul uppgift på morgonen, vi blev ombedda av våra lärare att inte ha planer för lunchen och sen sa dom åt oss att vi skulle ragga sponsorer till att bjuda hela klassen på lunch! Vi hade en budget på 800 spänn ifall det skulle krisa men tanken var att ALLT skulle vara gratis! Vi fick fria händer och våra lärare åkte tillbaka till huvudkontoret och lämnade oss elever ensamma i 2,5 timma. Vi delade upp oss i grupper och gav oss ut på stan. Alla skulle försöka få tag på så mycket som möjligt och min grupp fick bröd, kebab, kakor och sallader! Sen styrde vi upp allt genom att skaffa blommor och en vas, det också gratis! Alla affärerna som vi fick gratissaker av kommer få ett tack från skolan sen, så det är bara bra marknadsföring för dom. Helt galet egentligen vad lätt det var att skaffa gratismat!

Nu ska jag slänga ihop lite mat och sen blir det lite Family Guy

Grattis på 20-års dagen Lejla!


Rackare där!


Check

Första dagen avklarad ! Var riktigt roligt faktiskt! Klasskompisarna är roliga och upplägget verkar helt okej. Var inte mycket till lektioner idag, vi lärde bara känna varandra och fick lite papper. Imorgon ska vi skriva en presentation av oss själva och fotograferas, spännande. Nu måste jag lägga mig och läsa igenom alla papper vi fick, man vill ju inte missa nåt.

Wohaa

Städar och lagar mat till Volbeat just nu, är på gränsen till att falla ner på knä a la rockstar och använda smörkniven som mic, men så kom jag på att jag snart är 22 och att jag har grymt bra insyn här. Gjorde en snabb smygluftguitarrsvängom istället!

Tess har bokat flyg nu och kommer hit och hälsar på mig 27-29! Yei! Ska bli ruggigt skoj!

Imorgon börjar skolan, det ser jag fram emot, rastlöshet och tristess har gått och blivit två alldeles för goda vänner  till mig det senaste! Ikväll är det Beck - obligatorisk bänkning i soffan.

"Happy Fucking Valentine's Day"

Precis för ett år sedan skrev jag samma sak! Gick tillbaka i arkivet och kikade och då hatade jag den här dagen lika mycket som jag gör idag. Singlar värden över blir bara påminda om att dom är värdelösa och man kräks på par som gullar överallt.. Nej, skulle vilja vara hemma i Göteborg med Dea och dom andra brudarna som ska ut och göra stan osäker på singelkväll eller gå på Veronjes bröllop i Norge istället för att sitta ensam här i Uppsala och tjura! Mina två nyfunna vänner är upptagna ikväll så jag ska laga mat, kolla melodifestivalen och tröstäta glass. Adjö

Music, my music

Metro Station - Shake It

wuhuu!

Boysboysboys





Mumma!

Fotboll

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, slingat håret och handlat mat. Betalade dock två räkningar imorse, heja.
Imorgon ska jag ner till stan och köpa lite pennor och sånt kraffs! Men nu är det fotboll, Spanien - England.

(Carrobarro, skorna är från Sneaky Steve, beställda från Brandos.se. Ta en fika inne i stora staden någon dag va?)


På plats

Nu börjar det bli hemtrevligt här i lyan faktiskt! Har hängt med Linda, en tjej från klassen, igår och idag.. har varit på Ikea och grejer. Det enda som saknas i möbelväg är mina två svarta hyllor som jag inte kan sätta upp eftersom jag glömde "hållarna" hemma, så det får bli ett senare projekt. Imorgon tänkte jag utforska resvägen till och från skolan som börjar på måndag.

Såhär ser det ut hos mig:


Svar

Tjabba Mallah, örhängena är från Bik Bok :)

Idag

Till Sofia - "gullefia"

Idag har jag köpt en tv och en micro och sen har jag hängt hemma hos min lillasyster med henne och hennes hundar :) vad har du gjort?

Melodifestivalen

Sitter hemma hos pappa och har nyss kollat melodifestivalen, är både nöjd och besviken faktiskt.. Alcazar var sköna och Emilia också, men Caroline af ugglas är ett skämt..

Jag och Linda går nog tillbaka hem till henne snart och laddar för utgång! Åker dock hem inatt och packar klart det sista, 07.30 har jag lovat mamma att sitta färdigpackad i bilen! Och då ska jag ha fått in både tv, micro, bord, klädställning och allt annat jag införskaffat.. hej o hå! Har dock inte skaffat något internet än så jag kanske inte kommet ut på nätet förns på måndag, om det inte finns någon dum granne som glömt skydda det trådlösa......

läcker


Ikea

Släpp aldrig in mig på Ikea utan stenhård bevakning, aldrig!

På lördag

Ja, på lördag flyttar jag till Uppsala om allt går enligt planerna (dvs om det inte blir något jäkla snökaos.) Har en lägenhet som står och väntar på mig medans jag, nycklarna och alla grejor sitter kvar i Åsa! Jag tror aldrig jag velat sitta i en fullproppad bil i massa långa tråkiga timmar såhär mycket! Ska bli så förbannat kul alltihop, längtar dock redan tills mina gamla sambosar från Oslo kommer och hälsar på mig.. det är riktigt jobbigt vad mycket jag saknar dom, helt otroligt!

Imorgon ska jag in till stan och köpa en TV och micro, intressant. Sen är det bara garderob och TVbänk kvar sen har jag nog allt! Jag funderar faktiskt på att köpa en såndär större klädställning med skohylla och sånt där, tycker det är så snyggt när man ser allt hänga framme sådär, men vi får se vad som finns. Jag ska nog försöka gå ut en sväng med Linda imorgon också, ska bli riktigt trevligt!

Nu ska jag slå på film, adjöken


New shit


Rastlöst hemmabygge












Komsi komsi


RSS 2.0