Lördag

Min kropp orkar inte bära mig, är helt slut! Cupen gick väl sådär, förlorade två och vann en, men det var riktigt kul! Och vilket gäng vi var, folk i alla åldrar och storlekar :) Skulle egentligen åkt in till stan till dom andra nu igen, dom är hos Dea och förfestar, men jag orkar verkligen inte.. men det är ju ingen stress med att umgås, vi har ju hela Hultsfredsveckan på oss, guuud vad jag längtar! Bestämde att det skulle vara Hultsfreds-förberedningskväll hemma hos Natalie på måndagen, för det verkar som om vi drar på onsdagen (hon är Hultan-veteran så hon har koll), men grejer är att jag kom just på att jag tror Sverige spelar då, eller är der tisdagen kanske? Måste kolla!


Tisdag 10 juni
18:00 Spanien - Ryssland, Grupp D, TV4
20.45 Grekland - Sverige, Grupp D, TV4


Då är det lugnt, då kan vi åka på onsdagmorgon, lugna puckar! Åh gud vad spännande det ska bli! Måste inhandla ny Sverigetröja innan, den ska ju få följa med till Hultan såklart, för på lördagen så smäller det igen!

Nu på eftermiddagen/kvällen så har jag och hunden bara legat på en filt i trädgården och sovit.. det är så fruktansvärt skönt att var hemma just nu! Att komma ut på landet igen är underbart.. det är så lugnt och skönt!

Nu ska jag göra mackor.. grovbröd med avokado och ägg, kan inte bli bättre! Sen ska jag nog lägga mig och sova.. det är ju en dag imorgon också, och den ska vi tilbringa på stranden såklart!

Brillor

Glömde visa mina grymt snygga brillor som jag fick av Cissi o Pilla nu när dom vart ute och rest.. Tess och Linda fick också fast i andra färger! Cissi, Pilla, Dea och dom andra brudarna har  tydligen också varsina par i andra färger! Gud så snygga vi är..


Torsdag

Har nyss kommit hem från en kväll på stan med jobbet, shit vilka sköna människor dom är, gillar dom skarpt! Tess har dock inte pallrat sig hem ännu, något hon lär ångra inatt när hon upptäcker att hon inte packat klart.. eller imorgon bitti 05.30! Jag är ju så vuxen så jag gich hem för att sova, jag och Vicky.. fast hon var nog sjuk dock.. jaja..

Imorgon drar vi alltså hem på semester i 1 månad! Har packat alldeles för mycket och det blir inte riktigt semester förns den 10 juni då vi drar till Hultan, innan dess är det mycket som ska fixas.. Lindas student, morfars begravning, korpfotbollscup mm.. Men först och främst ska vi ta oss hem med all packning! Ska ju ha med den till jobbet först, kommer gå käpprätt åt skogen, men jag antar att någon av dom udnerbara jobbarkompisarna agerar packåsna på t-banan! Gud.. fattar inte att man aldrig lär sig.. men "bättre med för mycket än för lite" som jag brukar
säga!

Men guud vad jag kommer sakna människorna här uppe, ni får inte glömma av oss nu när vi är hemma och glassar, för ni ska faktiskt också åka hem en månad sen och då kommer vi får gå runt på lagret med dom nya konstiga vikarierna och låtsas tycka dom är roliga, men det är dom inte.. det är det bara vi som är :)





Har ju glömt och visa hur läcker lillasyster var på balen i måndags!



Och här är jag just nu, eller för en stund sen



Och här är ankan som härjade på taket härom dagen





Måndag

Kom nyss hem från jobbet, har vart där i 13 timmar idag.. känns ju i kroppen kan jag lova! Men det blir bra pengar sen.. kan ju behövas till o betala hyran i juli då vi inte kommer vara här på hela juni!

Nu ska jag ner och sola en snabbis, sen handla och sen hem och sova! Tror jag ska jobba över imorgon också så jag behöver sömn!

Adjö



Söndag

Idag har vi vart på promenad i parken, sen gick vi till Egon och käka. Fick dock vänta i lite mer än en timme på att vi skulle få våran mat, så dom drog 15% sen när vi skulle betala, men dricksen kunde dom ju glömma!!

Igår var det ju först jobb och sen blev det hem och göra iordning sig till The Hills. Vid 22.30 drog vi ner till Zebb och Fedja och kikade schlager! Känner att jag inte behöver prata så mycket om det.. fiasko! När chocken lagt sig lite så drog vi ut på stan.. vi gick till Tiger där Fedja skulle vart och jobbat, men han hade fått ledigt så han hängde med oss resten av kvällen.. guuud vad vi dansade!

Imorgon blir det jobb, sen träning! Sen måste jag börja packa inför semesterhemfärden på fredag! Men först måste jag laga mat till lunchen!

Grattis igen på Morsdag mamma <3

Fredag

Idag var det riktigt segt på jobbet.. vi fick jobba över en timme så det inte skulle bli så mycket att göra imorgon! Vi ska jobba 8-15, känns helt okej just nu men vi lär väl ha ångest imorgon när vi vaknar och inser att vi inte får sova ut som vanligt. Men jag tror dagen kommer gå fort, jag o Tess ska ju ändå käka jordgubbar och youghurt till lunch, förbannat gott! Och på tal om gott.. vi kom nyss hem från stan, har vart och käkat på restaurang! Blir en lugnt kväll ikväll.. men imorgon efter jobbet ska vi direkt till gymmet, sen sola, sen sova, sen äta och sen blir det The Hills vid 18 och sen Schlagerkväll!

Nu ska vi sova.. godnatt

Torsdag

Var tillbaka på jobbet idag, känndes bra att träffa lite folk igen, speciellt när man har världens bästa jobbarkompisar! Begravningen kommer vara den 3 juni, dagen innan Lindas student.. men det är lika bra att ta den så fort som möjligt.

Dagen gick hyffsat fort idag och när vi slutade drog vi direkt till Samson och tog en fika! Satt och tjatade om allt och inget i typ en timma, sen gick jag och Tess och shoppade nödvändigheter (linne, halsband och munktröja).

Vi har städat 80% av lägenheten idag också, allt som är kvar är dammsugningen, men vi får nog knacka på grannen och fråga om vi får låna hennes.. för våran är kass, skjuter bara allt åt sidan när man försöka suga upp det. Efter våran eftermiddagstupplur så gick vi och solade och nu sitter vi och tittar på schlagersemin på tv, heja Charlotte!


Men guuud, har ju glömt gratta mig själv och alla andra Man Utd supportrar.. bra jobbat!

Nu ska vi sova, natti

Tisdag

Igår och idag har jag gått omkring som i en bubbla. Morfar dog igår. Har inte riktigt fattat det än, specialt inte när man inte kan vara hemma hos familjen heller. Kommer nog ta ett tag innan allt är som vanligt, trots att det ändå var ganska väntat. Usch. Mamma och alla andra, jag saknar er!

När nåt sånt händer så börjar man tänka så mycket.. så nu har jag helt plötsligt flera tusen tankar och funderingar i huvudet. Jag önskar någon kunde visa vägen, vilka val man ska göra osv. Men jag antar att det blir som det blir, med tanke på att jag är en av dem som tror på ödet.

Ikväll ska jag och Tess sitta hemma och titta på melodifestivalen och äta nåt gott. Hon är underbar som ställer upp som hon gör.

Internet fungerar nu igen, om det bara är tillfälligt vet jag dock ej.


Söndag

(Hej tant Helena, hur är det med dig? Saknar du oss? Vi saknar dig!)

Jag o Tess sitter hemma hos grabbarna nu, fast det är bara Leche hemma för dom andra drog hem till Svea över helgen.

I fredags var vi hemma hos Teddy, en brud från jobbet, och festade lite! Blev tyvärr ingen utgång då vi lämnade lägenheten alldeles för sent och kom inte in någonstans. Igår så upprepade historian sig och vi var först hemma hos Teddy och sen ut på stan på tok för sent för att komma in nånstans! Måste tillägga att Teddys grannar är underbara.. ett gäng homogubbar som bjöd på skumpa och snittar, man blir ju nästan omvänd!

Nu är det bara två veckor kvar innan vi drar hem på 1 månads semester, härligt! Vi har ju fortfarande inget internet så det blir nog dåligt med uppdatering här nu igen, men håll ut..

Adjökens

RSS 2.0