4 av 4

Min stund att skryta! Grattis till mig som fick VG på alla vårens tentor!
(och för att det inte ska bli onödiga missuppfattningar så klargör jag åter en gång att VG är max)

Peace&Love

Nyss uppvaknad i Åsa och har nu sovit ikapp mig efter fem dagar i Borlänge! Fem dagar av totalt massa kul! Höjdpunkten för mig och Tess var ju såklart Mando Diao på fredagsnatten, ojojoj. Sen har vi ju Pete som körde både solo och med Babyshambles, förbannat bra! Och för att inte tala om Mötley Crue som körde klackarna i taket! Jag är helnöjd. Skulle jag behöva klaga på nåt så är det väl värmen, men den bearbetade vi ändå rätt bra tycker jag, fontänbad mitt i stan är underskattat.

Idag blir nog inte mycket gjort, ska försöka leta rätt på nån solskyddsfaktor 67 (då det är på gränsen till brännskador på axlarna) och bara hänga i trädgården. Ska försöka slänga i en och annan tvätt också och kanske läsa lite bok.. fan vad jag trivs här ändå, lugna sköna Åsa! Här är perfekt när man vill koppla av och bara vara.. att gå nere i byn och kolla på allt man vuxit upp med och bli lite nostalgiskt är riktigt mysigt.

Hemma

Nu sitter jag hemma hos pappa i Linneas rum och bara njuter.. känns så sjukt bra att vara hemma just nu, så avslappnat! Satt i köket med pappa, Marie och Linda och pratade och åt lite mat förut också, jag stortrivs!

Helgen i Oslo var rena rama nostalgiresan! Jag gick runt och kommenterade allting hela tiden.. "åååh, mitt gamla ruuuum", "åååh hiiissen", "ååååh gamla jooobbet". Var faktiskt tråkigt att åka därifrån, men blir återbesök till hösten!

Nu ska jag krypa ner i sängen och se klart "Bla bla bla Benjamin Button". Imorgon ska jag, pappa och Linda på stan och hitta saker jag måste ha med till Peace & Love på onsdag!

Tröttsomfan

Imorgon är det tenta nr 4, heja heja. Har även haft tenta nr 3 förra veckan men ingen har varit så tidskrävande som den här! Gick upp 06.30 imorse och har suttit tills nu, har ont i nacken, handen, huvudet och ryggen och ändå känns det inte helt hundra.. det är bara att hålla tummarna!

Har försökt packa mellan plugget i veckan också, går bedrövligt. Jag kan ju inte ta med bara "det nödvändigaste" hem på 8 veckor, det förstår vem som helst. Det är ju först midsommarhelgen i Oslo, sen festivalveckan och sen kan det ju hittas på vad som helst! Så nu är jag uppe i tre väskor för tillfället, men det är inga problem! Henke möter mig i Sthlm imorgon och tar den största, ja-a det gör han. Vi rullar in i Oslo 06.00 och hinner förhoppningsvis ta nyckeln av Tess innan hon drar till jobbet. Hon och Teddy slutade vid 11 så vi, jag, Henke och Vicky, ska åka ut och säga hej till alla på Sentraldistribusjun lagom till att dom slutar. Ser verkligen fram emot helgen och att få träffa alla, har gått ett halvår nu! Vet inte hur planerna ser ut för kvällen  eller resten av helgen sen, men jag oroar mig inte, kommer bli hur bra som helst. Cissi har dock sagt att hon ska bjuda mig på middag på Olivia på lördagen, restaurangmat har jag inte ätit på, ja, ett halvår. Åh vad jag längtar!



Plugg

Imorgon är det tenta nr 2, heja heja!

Willys


Studiebesök

Studiebesöket på Iittalas showroom i Sthlm idag var riktigt intressant! Vi fick lyssna på en snubbe, vars namn jag glömt, som jobbade med merchandising. Han var grym och inspirerande och vi fick många och mycket bra tips på hur man exponerar och liknande. Jag personligen vill ju inte jobba med just Iittalas produkter (glas och porslin) men själva jobbet är ju detsamma som med kläder mm. Vi gick ju på stan en stund efteråt och jag var ju på tokjakt efter min hatt, men alla är så stora och mitt huvud är så litet. Så jag lägger letandet åt sidan och låter hatten komma till mig istället.




Imorgon är det Säljteknik mellan 9-16 och då gäller det att vara pigg och alert! Så nu får det snart bli sängen, hej

Tenta

 "Hej på er alla duktiga elever!!!!!


Jag har rättat skrivningarna från igår och ingen har under 41 poäng, vilket

innebär VG för er alla på provet (VG är max).


Ni har helt klart tagit till er av det jag försökt lära ut på ett utmärkt sätt.

Skrivningsgenomgången nästa tisdag e m blir en ren formalitet."


Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Idag är ingen bra dag.. först regn och sen allmänt depp. Försökte sysselsätta mig så gott det gick förut och sydde lite, en topp blev en kjol.




Måndag

Vågar inte säga nåt om tentan, skrev på en timma och sen fick det vara nog. Vi drog ner på stan och käkade mjukglass vid ån istället! Fick en trevlig överraskning när jag kom hem, Linda hade skickat upp ett par hemmagjorda örhängen!



RSS 2.0