Nyttårsaften..

..hos Fritzners ikväll, välkommen!!


Looking good


Home sweet home

Lägenhet i Uppsala sökes!


Fotboll



Jag har aldrig saknat fotbollen så mycket som jag gjort idag! Ligger och tittar på gamla bilder och fan vad mycket lyckligare jag var när jag spelade! Finns ingen bättre känsla! Skulle göra vad som helst för att leva fotbollsliv igen..


Andrea Ågren..

..äger dansgolvet!


Music, my music

The Offspring - You´re gonna go far, kid


En annan dag

Ligger fortfarande i sängen, orkar inte göra nånting. Mina Toffifee ligger  inte inom (st)räckhåll och jag börjar överväga om det faktiskt är värt det att resa sig upp.. tror jag somnar om istället.

Julafton stressades på följande vis:
Först till mormor på dagen, klappar och käk! Sen till farmor och morfars grav, lägga lite blommor och tänka en tanke.
15.00, Vidare hem till pappa för Kalle, mera mat och mera klappar. Somna på soffan vid 24.00.

Juldagen startade jag och syster 1 och 2 med att gå ut och promenera till Hemköp. Köpte frukost och gick hem och kollade film. 14.00 åkte vi hem till mamma och åt tredje omgången julmat. Mer klappar! 17.30 kom Fröknarna Claesson och hämta oss och vi åkte hem till Linda för Dr Bombay och skitsnack.
20.00 - Mingel!
20.05-21.00 - Hälsa på ALLA. (ja man känner alla, precis alla)
22.30 - Pauline ska ligga med bartendern och vägrar gå bort från baren trots att folk börjar titta lite konstigt på tjejen som står och psykstirrar.
22.34 - Linda manipulerar Pauline och helt plötsligt så har hon tappat fokus, försöker desperat återupppta kontakten utan resultat
22.35 - Får en utskällning av Tobbe att det där inte var okej
00.00 - Kebab på Wallys med Åsa och Makki
00.45 - taxi hem....

12.00 - upptäcker skickade sms, satan!

Nu ska jag ut och gå med hunden och sen blir det jag, smoothies och James Bond. Imorgon ska det tatueras och sen fika med Tobbe och kolla mellandagsrean.

Adjö

Måndag 22 dec.

KALLELSE TILL REKRYTERINGSDAG                                    Uppsala december 2008



Tack för din ansökan till Folkuniversitetets kvalificerade yrkesutbildning, Försäljning inom detaljhandeln.


Härmed kallas du till en rekryteringsdag då du får information om utbildningen och vi genomför en samarbetsövning samt en personlig intervju. Under dagen får vi möjlighet att lära känna dig och andra sökande bl a via intervju. Efter rekryteringsdagen kommer vi att ta kontakt med referenser för de sökande vi är intresserade av. Antagning meddelas så snart som möjligt och utbildningen startar den 16 februari 2009.


Tid och plats

Den 16 januari kl 10.00-15.00 på Bergsbrunnagatan 1 (Söderbergska Huset), 1 trappa, sal 222, portkod 1472.


Program

10.00-11.00 Information om utbildningen

11.00-14.00 Workshop innehållande samarbetsövningar m m

11.00-14.00 Individuell intervju

14.00-15.00 Redovisning av workshop samt sammanfattning av dagen och tid för frågor


Ca kl 12.00 bryter vi för lunchrast. Passa gärna på och luncha med eventuellt blivande klasskamrater på någon närliggande restaurang.


Observera

Medtag namn och telefonnummer till två referenser, betyg som styrker att du har gymnasiekompetens samt ett foto (om detta inte fanns med i din ansökan).


Om svar anhålles

Senast den 9 januari vill vi veta om du kan delta.


Varmt välkommen!



music, my music

Lesley Roy - Unbeautiful


Julstädning

Idag har Familjen julstädat. Tror inte det finns en smutsig fläck i hela lägenheten! Just nu ligger vi i vardagsrummet och tittar på Kalle och chokladfabriken och äter k(c?)lementin. Skulle köpt pepparkakor men dom var redan slut. Jannica åkte hem imorse, jag åker imorgon bitti, Dea och Pilla imorgon eftermiddag och Cissi och Tess på tisdag. Så snart är vi alla hemma i Svedala igen. Ska bli mysigt med jul, dock ganska stressigt och en aning nervöst faktiskt!

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på Planet Earth!

Hemma

Blir en hemmakväll för mig och Tess ikväll igen. Var nere på stan förut och fikade med Julia, Frida och Teddy. Trevligt!
Ska snart springa ner till affären och köpa nåt onyttigt. Men först ska jag försöka få ner lite dokumentärer..

Fredag

Jag och Tess lagar mat, lyssnar på musik och dricker vin i köket just nu. Britneys nya ljuder ur högtalarna och det är allsång. Riktigt trevligt! Önskar vi hade haft fler såna här kvällar, smidigt att stressplanera in det bara för att jag ska flytta. Nu är det ju dock några veckor kvar, men ändå! Jag började faktiskt gråta när jag skulle säga hej då på jobbet idag trots att jag varit stenhård hela dagen! Satte upp en lapp till mina små lagerluder på våran vägg, usch vad jag kommer sakna alla. Vi ska ses ute ikväll, Jonas ska vara DJ på Baron eller nåt, kommer bli kul! Nu är nog maten klar så jag måste duka.. Hej!

Hultsfred

Längtar tillbaka!



conscience


Ångesten kommer sakta men säkert krypande! Det är skitläskigt att bara lämna allt, tryggheten med fast jobb, vänner och lägenhet! Allt är så enkelt här.. inget ansvar, bara skoj! Om alla dom andra fixar det, varför kan inte jag också göra det då? Varför måste just jag få panikångest? Varför är det just jag som känner att jag inte får ut något av dagen? Varför så vilsen? Jag antar att det finns en poäng med det hela. Jag behöver en ny vardag och nya rutiner så varför inte vända upp och ner på allt och börja plugga tänkte jag. Att komma in på utbildningen jag sökt i Uppsala och bo och vara själv är kanske precis vad jag behöver, raka motsatsen till vad jag gör idag. För trots att jag skulle vilja ha med mig alla tjejerna och låta dom bo under sängen så jag kan ta fram dom när jag är nere, så måste jag ge det en chans. "HItta mig själv" är förbannat klyschigt, men dock så nödvändigt. Jag kan ha dagar då jag tänker att jag vill stanna här i den här lägenheten, med dom här vännerna och leva det här bekymmersfria livet där man bara har kul! Men dom tankarna varar inte länge.. Ni vet den där röstan man hör ibland? Den som alltid ska lägga sig i och alltid ha rätt? Just det, samvetet. Om jag inte lyssnar på orden "gör om, gör rätt" så lär jag få sota för det vid senare tillfälle.


The pain has a bad reaction
A blend of fear and passion
You know what it's like to believe
It makes me wanna scream


It's all chemistry of a car crash

You're waking up
A part of me i've never known
And i've never felt
So invincible

Just take away the words i say
Cause i know
That you don't feel the same
Just go and say
What's in your head
And i won't try to stop you

usch!

Ska hem till Henke och Malte nu och säga hejdå, har en känsla av att det kan bli blödigt...


Repeat

Suede - Beautiful ones

Grå dag

Sitter, eller halvligger kanske man ska säga, i en av sofforna i vardagsrummet nu. Är helt själv hemma och det är riktigt skönt! Tess har bortamatch, Dea och Janice (jänis) jobbar. Cissi och Pilla bor ju typ hos sina killar nu, är aldrig hemma.
Tänkte jag skulle göra lite frukost och sen slänga på Planet Earth del 7 här i soffan, kan bli en bra start på dagen med tanke på den otroligt gråa dag vi har här i Oslo idag..

Ikväll är det hejdåOslo/födelsedagsfest hos Teddy och sen ska vi nog på grabbarna bus hejdåOslo/Luciafest inne i stan!

Nu ska jag hitta mig en lägenhet, hejdå

.

Jag vet nåt som inte ni vet...

Jobb

15-23. Jag, Tess och 10 nya som börjar idag, yes.

Söndag

Nu är det julbak och julmusik på Fritzners!


Funfunfun

Kan sammanfatta lördagen med ett ord - kul!



Repeat

Demi Lovato - Don't forget

Do you?

Do you believe in magic?
In a young girls heart
How the music can free her
whenever it starts

And it's magic
if the music is groovy
It makes you feel happy like an old time movie

I'll tell ya about the magic
It'll free your soul
but it's like trying to tell a stranger 'bout rock n roll

Vackra ni


Music

Fall out boy - I don't care, älskar slutet på den videon


Egentid

Ikväll ska jag bada badkar och ha mysfaktor hög här hemma! Jag ska kolla film, äta chokladpudding och bara vara själv. Hra någon fixat lägenhet till mig än? Inte det nä..

Tess ska iväg, Cissi är hos Jesper, Jannica jobbar. Dea jobbar till 19 så hon kommer dock hem sen, men hon ska inte få störa mig ikväll! Pilla jobbar också men jag tror hon ska till Jonas sen.

Imorgon ska jag, Tess, Henke och Blomman åka pulka vid Holmenkollen, 12.30 ska vi mötas vid tunnelbanan! Sen är det utgång som gäller! Min näst sista lördag i Oslo!

Nu är det The Hills och sen ner i badet!



Lila

Jag vill ha en lägenhet, nu! Känner mig hyperstressad och nästan halvvägs till panikslagen. Har ju sökt till en KY-utbildning i Uppsala, "försäljning inom detaljhandeln" heter den och verkar förbanat kul! Precis avd jag vill syssla med, som hittat! Det är intervju och grejer för att komma in så jag bara väntar på att dom ska höra av sig nu! Pratade med en tant på skolan och hon sa att dom tog emot ansökningar hela december, det gjorde mig ännu mer stressad! För om jag får gå på intervju i januari så betyder det att när kursen börjar den 16 februari så har jag kanske inget boende, känns ju dumt att ta en lägenhet om jag inte kommer in.. eller ska jag flytta dit ändå och jobba och plugga nåt annat istället? Gud, hur gör man sånt här? Men det där lär väl ordna sig det också, dumt att vara negativ liksom.

Jag hade en dröm för ett tag sen.. jag drömde att jag hade en unge, en liten tjej som hette Norah. Hon hade blondt smålockigt hår och stora brungröna ögon! Jag och Tess disskuterade namn idag och hon ville ha en Wilma.. jag gillade Norah ett tag men när Tess sa att det rimmade på snora så såg jag framför mig hur hon kommer hem från skolan och frågar varför barnen i skolan kallar henne Nora snora! Nej du.. tänk när vi sitter där i parken med våra snorungar och snackat skit. Jag och Tess har alltid sagt att vi vill bo i stan även när vi fått barn.. jag har även alltid sagt att jag skulle ha barn när var 24 men det känns väl inte så aktuellt längre kanske, blir ju nästan rädd för mig själv att jag sagt sådär.. 24? det är ju som 2,5 år! Haha, jo men tjena! Nej, låt mig fylla 25 först.. sen kan vi kanske börja snacka kids!

Jokke vann julklappsdragningen idag, var samma sak som igår, en vattenkaraff! Imorgon är det nr 5, jag har redan varit framme och klämt på alla och nånting säger mig att det är en Planet Earth som ligger i morgondagens paket!


Repeat

Richard Ashcroft - words just get in the way

Onsdag

Idag har jag gjort nåt jag velat göra ett bra tag men inte riktigt vågat.. har väntat så länge att det faktiskt var sista dagen att göra det idag! Själva grejen är jag helt absolut hundra på, det är nog mer platsen jag ska göra det på som kanske skrämmer mig lite. Kommer jag stöta ihop med vad jag önskar var framtid, men som kanske är det förflutna? Hur ska man veta? Vågar man chansa?

Vad hände med Sunes jul ikväll tjejer? Jag sitter själv här i soffan och väntar ju.. vart är ni?


Lost

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I will cross

Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt
Doesn't mean I didn't get what I deserve
No better and no worse

I just got lost
Every river that I've tried to cross
And every door I ever tried was locked
Ooh-Oh, And I'm just waiting till the shine wears off...

Sunes jul

Vi har suttit ihopkurade i soffan och kollat på avsnitt 1 och 2 av Sunes jul precis, hur mysigt som helst! Vissa av oss har ju självdiciplin så vi får hålla dom andra i styr och övertala dom att man inte ska fuska och kika i förväg!

Imorgon är det jobb igen som vanligt.. ska nog skicka till Tobbe nu och kolla vad han ska göra, har jag tur så kanske det blir film på hans hotell!

Nu ska jag svara på lite lägenheter och gejer!

Orættvisa

Tess vann julklappsdragningen.. hon fick Friis & Company morgonrocken..

7 - 20

Blir øvertid idag och jag har motivation noll just nu. Fick reda på att vi ska børja jobba skift dom sista två veckorna innan jul, antingen 1-15 eller 15-23! Blir antagligen en vecka av varje, førbannat segt. Men det blir ju dock lite tillægg på kvællsskiftet plus att det kan vara kul att få lite omvæxling det sista innan jag slutar. Tror det blir lådbilkdrally på øvertiden idag, sen ær det julklappsdragning halv två, spænnande!

Sitter som på nålar just nu, væntar på svar från lægenheter øverallt typ. Hoppas hoppas hoppas!


Repeat

Coldplay - Lost

Mina 10 av 145


1:a december

Har letat jobb och lägenheter överallt idag känns det som. Har två lägenheter som jag skulle kunna döda för men inget jobb än. Tror jag och Tess åker upp någon gång i januari och hälsar på Carro och säker jobb och sånt där. Det bara måste bli bra snart, orkar inte ha panikångest över allt mer!

Ikväll är det familjemöte och jag är faktiskt lite nervös, tror det kommer sluta i tårar.. usch.

Först är det Sunes jul - avsnitt 1.


RSS 2.0