På hemmaplan

Sitter i det såkallade gästrummet hos mamma och lyssnar på Bandit rock. Har varit i stan med Patrik idag och köpt ny kamera, svarta krukor, duschdraperi (jag vill ha ett svart i framtiden och detta var skitbilligt), lakan, handdukar och tavla (nej precis, jag har ingen lägenhet än, men på torsdag ska jag på en väldigt lovande visning!) Hittade en TV jag vill ha också, men det får fixas i helgen.. först och främst - lägenhet! (Tess ringer från Oasis i Oslo nu och hon och Dea sjunger Wonderwall för mig... aah..) Imorgon åker jag till Sthlm och tittar på dom jag också, ska bli förjäkla kul!

Nu ska jag dricka kaffe, packa lite och sen är det The City och The Hills som gäller!


JA!

JAG KOM IN!

Lördag!

Håller på att ställa ut alla mina grejer i hallen nu.. vill hinna åka till Samson och köpa äppelmuffins innan mamma och Patrik kommer, men blir nog tight med tid! Får fortsätta nu.. bye bye Osloland.

Sista kvällen

Jag kommer sakna er så jävla mycket!



 


Torsdag

Har börjat packa lite nu, bara kläderna kvar typ. Känns jättekonstigt, på lördag flyttar jag från Oslo! Började nästan ångra mig och gråta när jag gick och handlade en sista gång förut! Det är sorligt.. kommer kanske ladrig se killarna i kassan på Ica igen, uteliggaren utanför eller Narvesentjejen vid National! Jag måste komma hit och hälsa på med jämna mellanrum helt enkelt! Det känns nog lite läskigt bara för att jag inte vet nåt säkert ännu, men snart så!

Köpte en ny Dreamyoughurtglass förut också, förra gången käkade jag en med mörk choklad och nu blev det körsbär med chokladbitar i, underbart! Köpte en present till mina sambosar också, ett nytt rosa doftljus till toan.. precis vad dom behövde!

Nu ligger jag och Jannica i soffan och kollar Scrubs, inte alls kul idag.. ska börja ta ner Twilight och Bolt nu medans jag fortsätter packa.. usch, konstig känsla!

 

Reebok

Beslutsångest


Dea

Dea sitter och skäller på sin mamma i telefon just nu, hon försöker guida henne genom en bokning på Swebusexpress.se, går inte alls bra!

"Jaaa, jag vet mamma, du är jättesmart i vanliga fall, men hur svårt kan det vara att komma in på internet!?!?!"

Teknik

Sitter i vardagsrummet och tittar på mina sambosar när dom försöker koppla in datorn till tvn, underhållande! Alla har olika teorier om hur det ska kopplas men inget funkar, ger dom 5 minuter till sen ska jag också blanda mig i det där så det blir något filmtittande överhuvud taget idag!

Intervjun i Uppsala gick ganska bra, får veta senast nästa fredag om jag kommer in eller inte.. nerverna sitter på utisdan just nu!

I lördags hade vi födelsedagsfest för Jannica! Först var alla här och sen gick vi till Luux, förbannat kul!


Restaurang

Har suttit på restaurang ikväll med sambosarna plus några av Jannicas vänner och det var supertrevligt! Några av dom gick vidare medans vi andra gick hem och la oss. Lägga sig var iaf planen men jag fastnade framför The City och Family guy, har så förbannat svårt att sova nu för tiden, tar evigheter innan jag somnar!

Imorgon ska jag ner till internetcafét och skriva ut grejer för mig och Cissi. Sen ska jag försöka få med henne till mäklaren efter hon slutat, vi missade ju det totalt idag! Ska hinna med gymmet en snabbis också hade jag tänkt, får se hur det blir med tid. På torsdag morgon åker jag till Uppsala för intervjun, håll tummarna!

Efterlyses!

Du, kille runt 25 i grå mysbrallor, grå luvtröja, vit tisha, vita sneakers och svart mössa som gick ut från Elixia gymmet på Majorstuen igår runt 18.30! Helvete säger jag bara..

Lördag

Ligger inne i vårat rum i min säng och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker hitta nånstans att bo, blir ju hemlös efter den 1 februari! Måste hitta någon som kan ta min plats här i lägenheten också, men det verkar enklare faktiskt..
Jannicas mamma, pappa och bror är uppe och hälsar på i helgen. Hennes mamma och pappa bor på hotellet här bredvid och hennes bror bor här hos oss. Dom sitter ute i vardagsrummet och kollar Sällskapresan nu, kände att jag skulle passa på att ta egentid nu när Dea jobbar och Tess är hemma i Sverige. Ska hämta min glass nu och sätta på en säsong av Family Guy, underbart!


 
Du är det absolut värsta jag varit med om och ändå finns det inget bättre än dig..

Spelkväll

Jag, Pilla, Dea och Jannica har lite myspys här ikväll.. Jag och Jannica käkar kex och brieost samtidigt som vi spelar Så kan det låta (jag och Dea vinner hur lätt som helst, det handlar ju om musik!) Har på Beyoncés nya skiva i bakgruden och jag måste säga att hon har taggat till sig lite faktiskt.

Var på stan förut och fyndade 3 tröjor för 147 spänn, förbannat nöjd! Råkade få Dea till att köpa en också trots att hon egentligen inte har råd, men den kostade ju bara 49 spänn och jag lovade att hon skulle bli skitsnygg!

Imorgon ska vi gå på stan och fika på Samson (obligatoriskt) innan Dea börjar jobba. Men nu ska jag hämta min glass och ta ny nässpray för det är filmdags!

Music, my music

Beyoncé - Halo

Music, my music

Kings of leon

080109

Kan man se mer ynklig ut än det här, ligger i soffan med min rosa filt och äter glass till frukost, hostar lite klent ibland och lyssnar på Be mine akustiskt och live, förjävla fint. Det har snöat inatt och det ser skitkallt ut men jag måste ner till affären. Jag är sjuk och ensaaaaam..

070109

Jag och Jannica var på stan förut idag, pantade burkar och flaskor från nyår och köpte diskmedel och toapapper. Sånt tar slut på några dagar i den här familjen! Nu ligge vi i soffan och väntar på att dom andra ska komma hem, måste städa här inför imorgon! Det kommer en tjej hit och ska titta på Cissis rum eftersom att hon ska flytta ihop med Jesper. När jag fått veta om jag kommer in eller inte så kommer vi ha en ny "audition" för tjejen som ska ta min plats.

Nu ska jag äta glass!


Robyn - Be mine (akustisk), blir bara bättre och bättre


070109

I've been told what's done is done
To let it go and carry on
Deep inside I know that's true
I'm stuck in time, stuck on you


Rutigt golv

så himla snyggt!




060109


It's just another manic Monday

Hosta, hosta, hosta, hosta!

Håll tummarna för mig och eventuellt hittad lägenhet!


04-01-09

The Hills weekend har fått mig och Tess att ge upp allt annat, vi har legat i sofforna i snart två dygn (var dock på rastaurang igår kväll) och det lutar mot ytterligare en eftermiddag framför tvn. Men det är ju förbannat skönt att ligga och titta på när dom andra städar lägenheten efter förfesten här igår!

Jag har börjat hosta och känna mig roslig så det blev ingen träning idag. Jag och Tess går nog ut och promenerar sen istället.. Nu börjar deeet!

02-01-09

Har suttit halva dagen och letat lägenhet, har fått lite napp faktiskt så vi får se hur det går! Jänice och Pilla är fortfarande i Sthlm, Tess och Cissi är på stan och Dea jobbar så jag är ensam hemma, så skönt! Sitter och drömmer mig bort på IKEAs hemsida just nu, finns mycket kul där.

Ikväll ska vi ligga här ute i vardagsrummet och sänka självförtroendet, VSFS på tv ikväll. Medveten självtortyr!

01-01-09

Igår var supertrevligt och idag är det mindre trevligt.. Jag och Dea ligger i vardagsrummet och har hängt här hela dagen (jag var dock och köpte godis på seven förut.) Cissi och Jepser skulle till Donken och promenera men har varit borta i 5 timmar nu, ska nog ringa och kolla läget snart. Nu blir det pizza och sen in till sängen och titta på film..


RSS 2.0