The Salmon Dance!

Aloha!

Idag fick man inte sova inte, lillasystrar ryckte i dörren var och varannan minut! Den ena skulle låna "långa linnen" och den andre skulle man hjälpa med håret.. får man vara arbetslös ifred?! Usch usch.. imorgon ska jag in till stan och skaffa mig ett jobb! Skrivaren har vart sönder här så jag åkte till mamma imorse och tog hand om mina CV. Ja och sen fanns det ju helt plötsligt inget varmvatten när jag skulle duscha imorse heller! Det vart lite panikartat där ett tag, men det tog form efter en stund och lugnade ner sig = mamma hämtade mig så jag lunde duscha hos henne, tss! Vi tittade på fotbollen och mös, sen fixade jag mina grejer och åkte hem, rensade hela garderoben och bakade en kladdkaka.
 
Nu står jag här och magen kurrar, jag äter långt ifrån regelbundet just nu.. jag behöver ett jobb! Håller på gå under.. Orkar inte med att söka jobb! Åh, kan man inte bara vakna en dag så har nån snäll jävel fixat in dig på drömjobbet, du kommer dit och börjar jobba samma dag! Inget nekande på 500 ställen innan du väl får komma till en intervju på ett jobb du egentligen inte vill ha! Och väl där upptäcker dom att du inte alls är rätt snubbe för jobbet, så det blir inget. Tillslut, efter 2 veckor ringer dom från Städpatrullen, du ska städa högstadieskolor, great!

Åååhhnej! Jag ska tammefan ha ett acceptabelt jobb.. iaf ett där jag trivs och har kul! Visst är det pengarna man är ute efter egentligen, men vafan.. jag har redan stått ensam i 5 timmar om dagen i 1 år, i världens mest oseriösaste affär på världens mest öde "köpcenter!" Och med världens elakste, lömskaste, svinigaste och fetaste chef! Uh! Finito säger jag bara, nu är jag på G!


Honey, du och jag i.. Brasilien (?) til våren! Längtar ♥



Hello... Kitty?

Har fått mitt efterlängtade Hello Kitty- sovset! Så himla mysigt med pyjamas nu på vintern.. Tror dock jag ska skicka tillbaka byxorna iof , dom vart alldeles för långa! Men linnet och hotpantsen behåller jag :)

Kalaset hos Tobias igår var trevligt, massa släkt & vänner! Kände dock inte så många så det var lite stelt ibörjan, men det gick över.. Åkte ändå hem ganska tidigt, fick gå en himla bit till bussen i ovädret! Orkade inte åka runt allt hem till mig så jag åkte till Hugo, myspys :) Mådde kanske inte så värst bra imorse men det är smällar man får ta..

Idag har jag inte gjort nånting.. kom hem runt 13 och åt bakad potatis med kräftsallad och kollade på Brasilien - Kina med mamma! Ska bli kul att se hur långt brassarna kommer i VM, dom är fruktansvärt duktiga!
Sen pluggade jag lite teori, tvättade, gick en promenad (blåste nästan bort), hämtade lillasyster hos pappa, sov en sväng och sen var det middag! Åt nåt kött som vart i ugnen med morötter och sånt, gott gott :)
Nu sitter jag och väntar på att Hugo ska komma hit.. vi skulle kollat film med Cissi och Lumpa, men det blir så sent! Får bli film på tu man hand, antagligen nån man redan sett! Men vad gör det, jag har ju fått Toblerone!

Just det, måste byta min jacka till en storlek mindre, armarna är sjukt för långa!
image3

Welcome winter

Nu är jag förberedd, har köpt min vinterjacka! Känns bra.. Hoppas bara det blir en sån mysigt snöig vinter, inte en sån "det-snöar-på-morgonen-men-sen-regnar-det-bort-vinter". Jaja, vi får se. Cissi och jag kommer vara snyggast iaf! Det är hon och jag mot världen nu, vi har bara varandra! Snart är vi arbetslösa och odrägliga.. Hugo och Joakim får försörja oss! Ja, så får det bli.

Var på gamla skolan idag också och bad om att få nya betyg, mina försvann ju mystiskt nån gång där i vintras, sjukt skumt var det. Är väl dags att börja småplugga lite inför nästa år, läsa upp lite ämnen och sånt där. Behöver ju dock jobba nånstans också, måste få in pengar på nåt sätt. Det ordnar sig, ska dit på måndag pch prata lite!



Imorgon är det 20-års kalas hos Tobbe! Den gamle räven..


Why ooh why?

image2


"Oslo by night"
Damn you all! Det är inte rättvist.. Jag har längtat så fruktansvärt mycket efter
att få flytta hemifrån, börja om på nytt & allt vad det innebär. Men om gud har andra planer så, fine! Jag klarar mig utmärkt......

Idag har jag bara försökt smälta att jag faktiskt inte längre ska flytta! Utan jag måste helt enkelt infinna mig i att jag ska stanna kvar här hemma och göra absolut nada! Usch.. vart bär det av? Vill bara gå i ide, sova bort alla jobbiga år och vakna upp när allt är på tipptopp! Nedu, i morgon ska bli den första dagen på resten av mitt liv, som det så fint heter! Eller så tar vi det i helgen.. eller vafan, nästa vecka! Ny vecka nya tag, yes!


Over & out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0