Näst sista dagen

Sov hos Hugo inatt, vi tittade på Hajar som Hajar och jag skrattade hela tiden, älskar Ernie och Bernie! ;) haha..
Innan han hämtade upp mig så var jag på systemet.. det var sjukt.. kön IN till systemet ringlade sig ut på parkeringen och där stog jag i 20 minuter och frös! Väl inne så fanns det inga korgar äns så jag fick hålla allt i handen, helt tokigt! Men ska det vara nyår så ska det vara nyår ;)

Imorgon natt så går vi över till 2008! Ska bli en så himla rolig kväll! Först så ska jag, Cissi, Linda, Malin och Louise på middag hemma hos Linnet, sen bär det av till Hellman och partyt!

Tror dock att jag och Cissi måste in till stan en snabbis först bara, hon skulle köpa lösnaglar eller nåt för hennes egna hade gått av tror jag. Jag ska köpa busskort också, inte glömma! Hon har förresten bruna linser nu, sjukt snyggt! Funderar på att också skaffa det, får se vad det kostar och sånt..

Just det, Linda den jäveln har typ flyttat hemifrån nu, hon, hennes kille Samuel och hunden Lexus bor i en lägenhet i kungsbacka nu.. så jäkla orättvist! Hugo?? Vad händer? Hon har förresten blivit bjuden på en resa till Egypten en vecka av sin kille! Dom drar på fredag.. det gör Hugo också :( jobbigt jobbigt jobbigt...!

Nu ska jag äta middag nummer 2..


döda mig..

Har suttit och pluggat sen halv tre, är helt slut.. Tack Lou för hjälpen med den där uppgiften! Hoppas din chef kan svara på frågorna imorgon också :)

Imorgon (efter att jag sovit som en prinsessa i min nybäddade säng) så blir det först lite plugg på morgonen, sen in till stan, kolla rean en snabbis (Linda köpte skor idag för 50 spänn och jag sitter hemma!?) sen ska jag träffa Huuuuugo! wehu! Blir nog lite film och mys imorgon kväll.. har tagit ner American gangster så vi får väl se den antar jag, trevligt :)

Fan, måste betala en räkning nu och sen sova.. natti natti!

Torsdag

Så var julen över för denna gången då! Blev jättenöjd med mina klappar :)

Digitalkamera (nu slipper jag dela med Linda)
Presentkort HM, 300kr (Daniel vet hur shoppaholicarna ska tas)

Pengar (tack mormor & morfar, det är alltid välkommet)
Marsinpan från Bräutigams (är ingen stornjutare men det går ner)
Vita fyrkantiga tallrikar (detta var förrättstallrikarna, fick varmrätts förra året)

David Biggs - Blanda Egna Shots (välkommen nyår)

Fransk manikyr set (alla bör äga ett)

Ljusklot (Jag är lite av en samlare)
Armband (Lillsyster Linnea hade gjort ett kanonfynd)
Örhängen från Friis & Company (kan inte leva utan dom)

"Fiber sovkuddar" (fattar inte grejen, men dom är sjukt sköna)

Ansiktsmaskar (välkommen nyårsdagen)

Refillkort till mobilen (så jag kan skicka mina gratis-sms)

Strumpor som ser ut som kor (så himla varma & sköna, sen är dom så söta också)
Sen har jag väl gömt nåt, men i så fall återkommer jag






Ska få välja en ny mp3 av nåt slag på NetonNet också, min gamla JensOfSweden är så äcklig nu så det är inte sant, den strejkar typ jämt! Så jag tror jag ska välja någon av dessa:





Juldagen var ganska trevlig den också, började med lite mys hemma hos "Linda & Samuel" och fortsatte vidare på utgång (finns dock inga bilder från utgången)....




...kvällen slutade till sist i lägenheten igen tillsammans med kebabtallrik!




Nu är det tillbaka till plugget som gäller!
Adjö

Danföredoppardan

Ohyeah, det är idag det! Sitter med slinghättan på i denna stund.. någon dammsuger, någon bakar lussekatter och någon annan har satt på julskivan (hatar dom låtarna nu!) Men det är ju juuuul :)

Om en timma eller två så drar vi till Liseberg! Det regnar lite dock, men skit samma!

Ha det great!

(Tack Lu!)

Vi


Bella

Guuud vad jag saknar galna dig!




Lördag

Blev stan med familjen idag istället! Är klar med alla mina klappar plus att jag hittade en sjukt het nyårsklänning! Är så nöjd :)

Blev inget bak idag, vi hann inte.. satte upp granen och annat istället! Imorgon blir det Liseberg, ska bli trevligt! Sen blir det hem och titta på "uppesittarkvällen" och äta lussekatter, peppercakes och glögg, mmmhm!

Gud, kollade lite på nästa veckas inlämningar, ja det är sant, dom jävlarna tvingar en att sitta på självaste julafton och plugga! Usch.. och det var inte lite som skulle göras heller :( t ex så skulle ja ta mig till en butik och be om att få intervjua lageransvarig och få gå igenom leveranser och grejer, tror dom att nån har tid med mig nu under mellandagarna eller? Åhh.. hur ska det gå? :( Jag tror nästan att jag intervjuar Lovisa istället, får jag det? haha!

Nu måste jag lägga mig.. för första gången på flera veckor så är jag trött! Har haft sjuka sömnsvårigheter sen jag började plugga, känner mig stressad hela tiden, varje minut är dyrbar och jag kan inte slösa tid på att slappna av typ.. det är illa! Men jag gör detta för att jag vill så jag får bita ihop, om 3 månader är det över! Det har ju redan gått en månad så det rullar på bra! Heja heja heja mig


Miss american dream

Var jätte trevligt hos Tess! Jag tog mig en promenad ner till thaien så möttes vi upp där, hon i kassan började fråga ut Tess om hennes norska visa kort, det var kul! Vi tittade på nån film på ettan med Johnny Depp (ohlala) och åt god mat och Cola.. sen kan det ha slinkit ner en och annan ischoklad också, men det  finns inga bevis! Vi drar nog in till stan imorgon iaf, jag måste fixa till mamma! Sen måste jag sola känner jag.. usch! 

Det är så in i helvetes jävla jobbigt att Hugo snart åker, hur ska jag klara av det en gång till? Jag fattar inte!! ååh..jag får kämpa helt enkelt, det är ju värt det sen liskom! men vad jobbigt det kommer vara.. damn!



Fredag - wuhu

Blev lite julshopping i förmiddags, åkte in vid 11 och drog till Åhléns, var tvungen att vänta där på att Hugo skulle gymma klart! Hittade en bok till Marie (en om nån mamma som mobbde sitt barn, en verklighetsgrej - hon gillar sånt typ) strumpor och spray till Daniel, bok till mamma (en liten rosa där det stog massa saker om att hon är världens bästa mamma och sånt, med bilder på bäbisdjur, haha) och en plånbok till Hugo (okej, en til mig också, en jätte söt i svart skinn med rosett på! Tyvärr så gick den inte att stänga, men skit samma!)




När jag skulle ta mig ut från affären så hade en gammal dam ramlat frecis vid ingången, hån låg över hela armen och grejer, så vi fick hjälpa henne upp och ringa ambulans, lite läskigt men jag tror hon klarade sig ganska bra! (jag fick lov att gå, damen hade andra som hjälpte henne nu, jag hade gjort mitt)

Sen gick jag till kungsmässan och träffade Hugo i typ en kvart, sen skulle han åka :( blä. Då ringde jag Tess istället, hon svarade ilsket och sa att hon släpade sig igenom kungsmässan, jag sa att hon skulle komma till KappAhl, men icke! hon orkade inte och slog sig ner vid fontänen istället (ja det finns en sn där inne.) När jag kommer runt hörnet ser jag en ful stor färgglad väska - Claessson! Hon var så trött och eländig efter bussresan från Oslo. Vi gick runt en stund och jag köpte en tröja til Erika och försökte hitta nåt mer till mamma.. får kolla mer imorgon, då ska T och jag in igen, hon orkade inte titta på nåt idag med alla väskor!

Har precis "slagit in" alla klapparna (ja nu för tiden får man ju kartonger till allt så), sen ska jag ner till Claesson och käka thai och kolla film, mys! Man får verkligen passa på att umgås nu såhär när alla är hemma! Ska bli sukt kul på juldagen också, hoppas bara Cissi ska med? Hörde av Sara att hon skulle ta det lugnt då? Whyyyy?

(Javisst är dom Pilla, hörde att även du är stolt ägare ;) )

Torsdag

Fy bubblan vad trött jag är. Åkte hem från Hugo halv 7 imorse bara för att hinna plugga klart. Somnade dock när jag kom hem och gick inte upp förns halv 12, men det blev ett par långa timmar framför datorn i alla fall, blev en trendguide för vårmodet -08 till inköpare, haha! Men det blev nog bra  :) Har grymt ont i rumpan nu, vart jag än sitter så känns den stenhård!

Imorgon blir det lite snabb julshopping med Hugo runt lunch, sen drar han upp till Skellefteå och släkten! Måste köpa till mamma, Marie, Daniel och nåt litet till Erika! Får se vad jag snubblar över helt enkelt.

I helgen händer det absolut ingenting! Jag ska försöka göra några av dom uppgifterna jag inte orkade göra i veckan i morgon kanske.. sen på lördag ska vi baka igen, klä granen och grejer! På söndag blir det Jul på Liseberg med familjen och på måndag är det dags, wuhu! Vi ska vara hos mamma i år, blir nog inte så många men det gör inget, bara jag får min julskinka på vörtbröd med senap (mellanstark) så är jag nöjd! Skulle väldigt gärna vilja ha en egen påse lussekatter också ;)

Eftersom vi inte kommer ses på julafton så öppnade jag och Hugo våra klappar idag och jag fick ett par sjukt snygga örhängen från Friis & Company och två jätte bra "fiber"-kuddar eller nåt! Grejen är den att Hugo hatar att sova hos mig då mina kuddar tydligen inte duger ;) men nu har jag två perfekta kuddar att sova på!


(Man ser kanske inte så tydligt, men det är en rosett, ett hjärta med ett F på, en diamantplupp och en 1:a)





Jag undrar vart jag ska ta vägen på nyår.. Jag, Cissi, Linda och Malin är ju bjudna till Hellmans så det lutar väl ditåt kanske! Tess och Pilla ska ju vara i Oslo :(

vad ska jag man ha på sig?! helvete..

Goodnight


Tisdag

Hallå!


Min förbannade kursbok är försenad! Kursen började redan igår (Inköp & Varuhantering) och jag är boklös! Tur som är så har man världens goaste lärare/handledare som lät mig lämna in uppgifterna under helgen istället för på fredag, flyt! Är så förbannad på mig själv förresten, jag kan verkligen inte komma upp ur sängen på morgonen, omöjligt! Jag snoozar i en timme typ.. det håller inte! Först så kan jag inte somna på typ 2 timmar, sen går jag upp 2 timmar försent varje dag, det håller ju inte.. och inte nog med det, jag blöder ju näseblod varje morgon också, som om jag sover för lite.. men jag lägger ju mig vid typ 12 och går upp 12, stämmer inte alls! Vad händer? På tal om vad som händer, vad händer på nyår?? Herregud, det finns ju inga planer alls.. styr upp detta nu nån..

Igår var vi borta hos Marie och bakade lussekatter, jag var som ett barn.. älskar lussekatter (ja, det ska vara saffran i, annars kan du köpa din jävla vetebulle nån annnanstans!) När allt var färdigbakat fick jag..  5 st! 5 st? Vart tog alla andra vägen? Dåligt..

Idag ska jag i varje fall ta en promenad upp till mamma (ca 3 km med mina genvägar), jag måste hålla koll på om min bok kommer idag.. posten brukar komma vid typ 12 va? och sen en gång till på eftermiddagen om jag minns rätt? vi får se. Om boken inte kommer idag så åker jag till Hugo, annars måste jag stanna hemma o plugga nu när jag ligger efter :( får åka dit imorgon istället, måste ändå in till banken imorgon och anmäla ett konto till kommande studiestöd! Sen skall jag köpa ett stickat pannband och ett nytt block till kursen.

Både längtar och längtar inte till den 21. Då får jag mitt studiebidrag och då kommer Tess hem igen och vi ska köpa julklappar och mysa, haha, alltid ute i sista sekunden! Sen är Cissi också hemma, och Pilla! så förhoppningsvis kan vi alla gå ut på juldagen! Sen är det ju nyår veckan därpå och det är typ sista gången gänget ses på väldigt länge.. Pilla o Tess kommer ju vara i Oslo, Cissi och Dea kommer vara ute i Sverige och jobba, Hugo, Joakim och Hellman kommer vara i Kina typ, Bella är i Val Thorens! Hjälp :( Det är bara jag, Linda, Linnet och Loiuse kvar! Ja okej, några av killarna är kvar, absolut, men det är ändå splittrat och jävligt :( buhu.. Fan vad jag längtar tills sommaren 08, EM och massa kul! :) Weehuu!



Väntar för övrigt på lite beställda clothes idag också! (ja men jag fick 70% på allt så det blev typ ingenting!)





Sen hittade jag dessa skorna också, sjukt snygga! Vill ge dom till Hugo i julklapp, men han kommer ju inte behöva dom när han drar den 4 januari typ! Lillebror kanske?





Nu blir det vaniljte och grovmacka med kalvkorv, kanske en lussekatt också.. SEN ska jag promenera ;)

Måndag

Hamnade framför en dokumetär om Lindsay Lohan, vilken brud! Hon passar ju i alla hårfärger!

Söndag

Åhh gud vad jag är less på plugg, och ändå har det bara gått 2 veckor! Har fått sjukt bra betyg på inlämningarna, men slutprovet gick sådär dock.. det var jätte konstigt upplagt men konstiga frågor, men vi får se :)

I veckan så har jag bara pluggatpluggatpluggat.. jobbade dock i tisdags och onsdags, vicka i gymnastiken ;) haha

I helgen så har jag vart med Hugo, kollat Idol (heja Marie), och bara myst helt allmänt.. käkade sjukt god mat igår! :)

Nu är det vilodags framför tv innan Hugo droppar in.. pussohaj

Måndag

Sitter i köket o pluggar, mycket som ska göras på lite tid! Jag klarade iaf förra veckans inlämningsuppgift, fick maxbetyg, är sjukt nöjd! Nu är det bara dubbelt så mycket som ska tas in inför slutprovet på fredag, blä! Kanske ska jobba imorgon också! Och när ska jag hinna tränna Hugo, han pluggar ju han också.

Bella åkte i lördags, hemskt! Cissi drog idag och kommer tillbaka om 3 veckor, men då är hon bara hemma över jul sen drar hon och Dea igen. Hugo drar 4 januari och Tess o Pilla är kvar i Oslo.. vem har jag kvar, no one! :(
Men jag säger som Pilla hade sagt, nu ska jag bli självständig!

By back is killing me right now! ska ta och äta lite mannagrynsgröt nu, smarrigt. Sen får det blir sängen, har suttit här sen 13.30..


Lite bilder från i fredags


RSS 2.0