Snö snö snö.. slask

Det var ingen snö ute när vi vaknade imorse, men det började snöa när vi kom ut från Narvesen, där jag köper mitt morgonkaffe. Först var det mysigt och man kunde kasta snöbollar på folk utan att dom blev arga. Men när vi gick hem så hade det förvandlats till slask och tråkigt istället. Får se om det kommer mer inatt.. har vi tur så regnar det bort.

Jag sa upp mig idag. Japp, det gjorde jag. Jobbar fram till fredagen den 18 december, sen ska jag hem över jul och åker tillbaka söndagen innan nyår. Det kan ju anses en smula klantigt att säga upp sig utan att ha skaffat något nytt jobb. Men jag verkligen verkligen verligen vill ha ett nytt jobb, för jag vill börja bli vad jag vill bli nu.. och jag ska ge mig fan på att hitta ett också! Planen är ju att jobba typ jan - mars här i Oslo och sen flytta hem till Sverige och jobba/plugga mig upp där. Men jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga ännu.. men det kommer jag på så småningom! Är sugen på att få lära mig nya saker.. inte riktigt plugga på heltid, men kanske någon kurs eller nåt. Som sagt, det ordnar sig.

Nu ska jag laga mat, tjoho

Repeat

Babyshambles - Delivery

I'm a million different people from one day to the next

Dea kom just hem från IKEA där hon strosat runt själv i ett bra tag. Hon fick med sig en stor svart ram till sin Sex and the city plansch (?) för 229 spänn! Jag tror jag måste dit i veckan och fixa en till min papperslapp som sitter uppslängd på väggen (den är svartvit med en ballerina med fransklännning som hoppar eller nåt). Själv har jag spenderat eftermiddagen med att läsa i min bok (en shopaholic i NY). Slumrade dock till en timma eller två också, men det var jag värd efter att ha stått upp i 7,5 timmar och packat snart 2000 dvd-filmer. Kan säga att benen och nacken tar lagom mycket stryk då. Hörde förresten att det skulle komma 5 cm snö inatt också.. spännande. Funderar på om det finns genvägar till jobbet från tunnelbanan.. finns ju en stor risk att jag, mot min vilja, hamnar i snöbollskrig imorgon i så fall.

Åh.. trötta jävla jobb. Många av tjejerna har gått och blivit fastanställda nu, vilket innebär mer i lön men också att dom skriver på för minst 1 år till på SD. Jag får panik när jag tänker på det! Tur att jag inte har tillräckligt med dagar på nacken där än så jag kan bli tillfrågad. Aldrig att jag skulle stanna 3-4 år på ett sånt jobb. Men alla har ju olika mål i livet. Jag MÅSTE hitta ett nytt jobb innan året är slut! Äsch.. snart är det helg igen och då får man livsglädjen tillbaka!

Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll, ingen film eller annat trams. Kommer nästan aldrig i säng före tolv nu för tiden, inte okej. Cissi har legat i sängen hela dagen med sjuk magknip, stackare. Tror jag ska smyga in till henne nu och skeda lite. Jag får alldeles för lite närhet! Men dom är vana här nu.. jag älskar att kramas! Fråga Frida på jobbet.. hon får en "en gång i timmen-kram" av mig varje dag.. hmm..

Hello there, the angel from my nightmare

En förbannat lång måndag på jobbet igen, som vanligt. Att Henke gjorde bort sig i fredags gav oss alla ett litet morgonskratt dock! Det har börjat bli så förbannat kallt inne på lagret nu, jag får gå med jobbarjackan på mig och den är inte vacker ska jag tala om. Jag ser ut som en muskelknutte, pojkarna är rädda för mig..

Tess skulle jobba över idag, hjälpa till att byta och flytta lokationer (byta plats på grejerna helt enkelt). Och eftersom att vi börjat göra lite olika saker nu på sista tiden så var det bara dom som är "ordinarie plockare" som fick stanna den här gången. Jag är ju en såkallad "flex" kanske man kan säga då, jag både packar och plockar. Så jag får jobba över en annan dag istället. Jag fick iaf åke till Deas jobb när jag slutat för att hämta nyckeln. Jannica fick sitta utanför dörren och vänta i en timme på att jag skulle komma hem med nyckeln, stackarn.

Jag sitter just nu i valet och kvalet angående vilken film jag ska se ikväll.. antingen What happens in Vegas, Del 3 på Planet Earth - Sötvatten eller Sex and the city. Får klunsa.. oavsett vilken det blir så är det mestadels förbannat tråkigt att kolla film ensam..

Middag för två

Jag och Tess var på Jamas igår och hade riktigt trevligt. Det blev en jädra fest när det grekiska livebandet drog igång nån sång som fick folk att börja dansa i ring, festligt. Vi satt mest och klappa händerna åt dom smått berusade vuxna människorna. Vid elvatiden gick vi förbi Bogren och dom på deras förfest, men vi stannade bara i en halvtimme eller nåt sen gick vi hem och sov. Jag kan ha råkat väcka Tess både en eller två gånger av att jag fick sms, men hon verkade ha glömt det imorse. På tal om imorse, man ställde ju tydligen om klockan inatt! Så där tjänade man in en timmes sovande.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Planet Earth, Del två - Berg, för det blev aldrig nånting av det förra gången jag försökte. Adjö


Repeat

Oasis - Sad song


Lördag

Vi var ute och åt direkt efter jobbet igår på ett tapas ställe som var riktigt mysigt. Jag gick dock hem när dom andra gick ut. Jag satt och pratade med en av våra "avdelningsansvariga" om att han tyckte att jag blivit så deppig det sista. Han sa att när jag började där så var jag alltid varit den där glada tjejen som gjorde alla andra glada! Han sa också att när jag kom tillbaka från semestern i sommras lös det lite extra om mig, som om jag aldrig mått bättre. Men nu det senaste så var det som om jag inte trivdes eller som om det hade hänt något. Jag visste inte vad jag skulle säga, blev helt stum. Sen brast det bara och då ville jag bara hem. Jag gick nästan hela vägen hem, tänkte på vad han hade sagt.. och jag höll med honom. Det känns som om jag tappat en väldigt massa positivitet det senaste. Jag tänker hela tiden på vad jag ska göra efter Olso, hur min familj mår där hemma och varför jag känner mig så ensam, stressad och vilsen. Egentligen så vet jag exakt hur jag vill att den här jävla cirkusen ska sluta. Vad jag vill göra, vart jag ska ta vägen och hur mycket jag önskar att alla runt omkring mig ska få må bra. Jag vet ju vad jag vill men det verkar omöjligt just nu. Som om det är så nära att jag nästan, men bara nästan, kan röra vid det. Jag har alltid fått fightas för saker och gör det fortfarande. Men ibland, när man hamnar i underläge, då undrar jag om det inte är bäst att bara släppa alla tankar och drömmar och bara låta saker och ting ske. Det här året har varit lagom kaosartat och jag har velat ge upp många gånger när det gäller det mesta, men ge upp det gör jag bara inte! Jag gav upp en gång och det förföljer mig fortfarande. Vill inte bli så svag igen så den här gången får det bära eller brista, så länge jag gör vad jag kan får att få vad jag vill ha!


Hit me, knock me out and let me go back to sleep

Sitter i soffan som vanligt och pratar med Linda på msn.. saknar henne jättemycket! Har precis lagat mat till imorgon också, blev kyckligpastasallad. Gjorde sjukt mycket mat för det skulle räcka till mig både idag och imorgon på jobbet.. sen skulle det räcka till lunch till Henke också, för i måndags när jag var lite deppig så lovade han mig att göra mitt liv bättre genom att fixa lunch till mig på tisdagen! Det var sjukt gott så nu kände jag att det var min tur att bjuda tillbaka, så imorgon ska han få käka min kycklingpasta.

Imorgon ska vi över till grabbarna igen och kolla på Idol. Verkar dock som att det kanske bara är en av dom kvar i helgen, men vad gör det.. Vi måste ju se Idol.

På lördag ska vi nog till Elixia och spela lite fotboll på förmiddagen. Fast hallen kan vara uppbokad redan och då kör vi badminton istället! Sen på kvällen ska jag och Tess ut och äta, som vi brukade göra förr, mysigt! 

Idag skulle jag egentligen kollat på del 2 - Berg på Planet Earth. Men jag har faktiskt inte hunnit och nu börjar det bli för sent. Men på söndag, då har jag inga planer, då ska jag titta. Ska nog försöka hinna med "What happens in Vegas" innan helgen är slut också. Blir ju som sagt en lugnt helg, ska spara oss tills nästa helg då vi får besök av brudarna hemifrån, ska bli så grymt kul!

Nu ska jag duscha och slänga mig i sängen. Måste läsa ett kapitel i min bok - En shopaholic i New York.

Måndag

Jag ogillar måndagar, speciellt dom regniga och blåsiga. Ska bädda ner mig i sängen och kolla Fight Club så fort den är klar.. sen ska jag se Rock a Doodle också om den hinner bli klar i dag. Ska nog baka först, sockerkaka kanske? Kokosbollar?

Repeat

Robyn - Be mine


It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine


Dagen efter på Fritzners

Här mår vi alla som vi förtjänar idag. Vi har dock tagit tag i städningen redan och det ser ganska respektabelt ut nu igen. Dea har satt på lite "avslappnande" musik men jag får mest ångest. Hade söndagsångest redan när jag gick hem inatt, eller imorse kanske man säger till 04.00? Men vi hade riktigt kul igår faktiskt! Var bara massa roliga människor här och vi fick vin och glas i inflyttningsprester, tack tack. Alla drog ut runt tolv och hamnade på tusen olika ställen..  men jag, Pilla och några av grabbarna höll ihop och stannade på John´s hela kvällen. Dansade som aldrig förr! När dom stängde så ville Pilla gå och äta och dom andra ville gå på efterfest.. men jag knäppte jackan, vira in mig i halsduken, stoppa händerna i armhålorna och gick mina ca 1,5 km hem till stora varma sängen istället! Nu ska jag lägga mig i sängen igen, dricka Oboy, kolla någon sorlig film och tycka synd om mig själv. Ikväll ska vi nog se på film här ute allihopa, kanske tända i öppna spisen också? Mysigt.

Idol och Singstar

Kom nyss hem från grabbarna bus. Vi var där och kikade Idol, åt pizza och sjöng Singstar, riktigt trevligt! Imorgon kommer alla hit på lite party party.. och om vi har tur så får vi taxibussen med karaoke ner på stan! Men innan det ska vi städa och sova. Natt natti

(mamma, har du skickat paketet än?)


Onsdag

Sitter i soffan som vanligt. Sneglar lite på Norges landskamp på tv men den är inte så mycket att ha.. ska försöka ladda ner lite Family guy istället. Det har inte hänt nånting här idag.. Dea och Jannica var på en serveringskurs i eftermiddags, Pilla jobbar dubbelt och kommer hem 12, Cissi är hos Jesper och Tess städar sin del av rummet. Imorgon blir det jobb och en tur till stan, ska köpa nytt smink och en svart ram till min nya tavla! Ska ta bilder på lägenheten så fort vi fått upp det mesta.




Repeat

Coldplay - The Scientist

Sjukskriven

Helgen hemma i Åsa kan ha varit det bästa jag gjort på länge! Så sjukt skönt att bara få komma ifrån allting här uppe och tänka på saker och ting i lugn och ro. I fredags kom jag hem ganska sent så det blev film, Music and Lyrics, helt okej. I lördags åkte jag in till Linda och hängde med henne på jobbet snabbt innan jag skulle tillbaka hem och äta middag hos pappa. Efter maten gick vi och kollade på Linnea när hon spelade match. Dom vann med 17-0 och hon gjorde 10 av dom, jag har lärt henne allt jag kan! Jag och Daniel gick och köpte godis efteråt och sen gick vi hem och kollade på Sverige - Portugal. Jag skulle egentligen gått med Linda ut men med den förkylningen jag har så kan jag knappt andas på egen hand så jag fick tacka nej. Igår så körde jag Linnea ch hennes kompis in till stan för dom skulle på bio och sen drog jag till Ikea en snabbis innan jag mötte upp Dea för att åka tillbaka hit. Jag får såna skuldkänslor över att jag inte hinner träffa alla när jag är hemma! Men jag försöker i alla fall och det vet dom nog om.

Imorse när jag kom till jobbet så skickade min chef hem mig igen innan jag ens hunnit börja. Han tyckte inte jag skulle vara där och smitta ner dom få som var friska. Så här sitter jag i vardagsrummet och kikar på Dea som springer fram och tillbaka och gör iordning sig inför en intervju, Jannica som är rastlös och försöker boka in 500 pass på gymmet bara för att fördriva tid. Pilla och Cissi är och jobbar på cafén nånstans i stan, hoppas det går bra. Sen får vi ju inte glömma Fröken Therese Marie Claesson, som är sjukskriven för stukad fot. Hon hoppar runt på kryckor för tillfället.. ser jättekul ut.

Ikväll när hela familjen är samlad så ska vi nog göra inbjudan till inflyttningsfesten på lördag, kommer bli riktigt roligt!


Lunch på bænken!

Jag ær alldeles før førkyld før att orka ta mig upp till lunchrummet idag.. Længtar så himla mycket tills jag sitter på bussen påvæg hem sen. 15.45 går den så jag får gå tidigare från jobbet. Hoppas jag kan somna på bussen sen.. kænns som att jag har ett par timmar att ta igen. Har førresten ingen aning om vad jag packat med mig før grejer. Allting blev så stressigt igår efter att vi kom hem från IKEA! Allt skulle ju skruvas ihop och monteras upp, tog evigheter! Men nu har jag och Tess det riktigt snyggt. Næsta vecka ska vi tillbaka och køpa gemensamma grejer så det ær fint till inflyttningsfesten næsta lørdag! Måste børja skicka ut inbjudningarna också. Nu ær lunchen slut.. varfør ska den bara flyga førbi jæmt?

Jag har verkligen førsøkt att intala mig sjælv att "det ær sånt som hænder", men det funkar inte. Jag tænker på dig hela tiden. Kan inte allt bara bli som førut? Du gjorde mig glad varje dag!


Torsdag

Jag har en "Jag-vill-sæga-upp-mig-från-det-hær-skitjobbet-och-flytta-in-i-skogen-helt-sjælv-och-aldrig-komma-tillbaka-dag". Usch!

Nær dom hær førbannade 8 timmarna ær slut så drar vi till IKEA och køper upp lønen, yes. Sen ska jag och Cissi gå och træna.. och innan jag går och lægger mig vid 21 før att jag ær trøtt på livet och finner ingen poæng med att sitta uppe halva kvællen och dra ut på skitdagen ænnu længre, så ska jag packa infør hemresan imorgon. Det ær bara det jag ser fram emot just nu.. kænner mig helt vilsen før tillfællet.. vad ska jag gøra nær jag blir stor? Vart ska jag bo och nær ska jag få barn och med vem?! Jag har alltid sagt att jag ska ha kille och barn nær jag ær 24-25, men det blev jævligt tight såg jag nu.. Jahaja.. så var rasten slut också... Regnar gør det också, idag igen..


Repeat

Paramore - My hero


Onsdag

Det regnade på stan och det enda jag kommer hem med är en heltvit långärmad tunn tröja.. sån man kan ha under t-shirts ni vet? Det är snyggt! Lite synd att jag inte hann hitta nåt mer, men jag tänkte att jag skulle passa på att shoppa när jag är hemma i helgen istället.

Sitter på golvet i vardagsrummet bredvid Dea just nu.. det är bara här som internet funkar för tillfället, vi måste skaffa eget snart! Har precis bokat bussen hem på fredag, känns bra! Vi ska snart promenera bort till Kiwi allihopa och köpa middag, ikväll blir det tacos! Jag har världens bästa roomies :)



Repeat

Pussycat Dolls - I hate this part right here


Cosmopolitan okt - 08

"Är du upp över öronen förälskad? Härligt! Men ibland kan du vinna på att hejda dig liiite med de himlastormande känslorna. Försök att inte stressa fram saker. Njut istället av att vara just i den fasen du är nu med din dejt. Du har ju faktiskt all tid i världen."

Och det säger dom nu?


Repeat

Angels and Airwaves - Lifeline

Måndag

Idag har Dea flyttat upp så nu är alla här, känns bra. Cissi fyller år och ska ut och äta med Jesper ikväll så vi andra får slåss om bästa platserna i sofforna. Jag och Tess är urfattiga just nu och min middag bestod av makrill och Oboy.. Men på onsdag får vi lön och då ska vi till stan och shoppa för första gången på öven en månad! Jag ska använda mitt presentkort på Grim, förhoppningsvis hitta någon Adidaströja eller snygg tisha! På torsdag ska vi till IKEA allihopa och fynda lite. Jag ska få med mig garderob, nattduksbord, krokar, tavla, hylla och ljus! Sen komme vi få åka tillbaka nästa vecka och köpa lite saker till vardagsrummet också. Det kommer bli så fint här! Denna helgen spenderar jag i Åsa men nästa helg har vi inflyttningsfest här, ska bli så kul! Hoppas Bella och Linnea kan komma upp.

Hyresvärden var här idag och kollade på proppar och pannor och skulle komma tillbaka imorgon och fixa det, men tills dess får vi fortsätta duscha i minusgrader! Nu ska jag ringa lillasyster.

Cecilias födelsedag

Grattis på 20-årsdagen gumman!

Söndag

Det var ganska kul på festen igår trots att jag inte alls hade någon lust att gå dit från början. Temat var ju som sagt lila och jag hittade en lila/svart aktig småblommig klänning hängandes i garderoben som jag riktigt aldrig använt så det var väl kanske dags. Det blev dock aldrig någon utgång för det ösregnade och vi fick inte tag på någon taxi, vilket resulterade i att vi insåg att om vi skulle komma ut den kvällen så skulle få gå pisseblöta och det var inget som någon uppskattade speciellt mycket. Så jag, Tess och Henke åkte hem hit och åt rostmackor istället. Jag satt uppe i köket och pratade i telefon i nästan en timma medans dom två höll på bädda sängar och skoja runt.. men sen somna vi i varsin säng och imorse låg vi och pratade om allt mellan himmel och jord i 3 timmar. Jag och Tess gick med Henke tillbaka hem till hans lägenhet och kollade lite klipp och sånt på youtube med han, Niklas och Malte. Ida och Frida låg i soffan och slappade men det var kul att se dom också!

Nu har jag och Tess sovit sen kl 16 och ska ut och gå en halvtimma innan vi ska lägga oss här i min säng och äta chips och kolla på film.. känns ju som en obligatorisk aktivitet en söndag. Imorgon är det jobb igen, usch. Men jag har nästa helg att se fram emot så veckan går nog ganska fort. Tar bussen 15.45 på fredag och blir antagligen hämtad inne i stan.. jag längtar så mycket efter att få komma hem lite.. har inte varit hemma på två månader nu och det känns! Det finns många fler jag önskar jag fick träffa och som jag saknar just nu.. men jag antar att allting har sin tid.


Repeat

Rihanna - Rehab

Lördag

Det gick jättefort på jobbet idag, tiden bara flög förbi. Det känns alltid lättare att jobba på lördagar, alla är på så mycket bättre humör! Vi fick beställa mat redan igår och jag hade valt pizza, vilket jag absolut inte var sugen på när maten kom idag. Lite synd, men gratis är gott så jag åt ändå. Henke, Jonas och Tess hade jättekul på lunchen och tejpade ner mig i en låda.. barn roar sig lätt.

Ikväll är det jobbfest! Det är vi på vårat jobb plus en hel del från HM-lagret som ligger vägg i vägg. Temat är "lila" och jag upptäckte att jag inte har några lila kläder över huvud taget.. en sjal eller två kanske, men hur kul är det. Får se om jag kan låna något av dom andra brudarna.

Har nog bestämt nu att jag ska åka hem nästa helg.. har egentligen ingen aning om vad jag ska göra där och jag orkar inte sitta på bussen, men jag saknar dom där hemma helt enkelt.

Nu ska jag laga mat


Sur

Pajen, eller bären, var lite sura ändå trots att jag sockrade otroligt mycket! Men Pilla tyckte om den i alla fall..

Vi har suttit alla fyra med varsin datorn i varsin ände av sofforna hela kvällen och nu börjar jag bli trött. Dom andra ska se film nu men jag ska gå och lägga mig.. ska jobba 8-15 imorgon, känner att jag måste försöka hålla mig sysselsatt så att jag inte ska tänka för mycket på andra saker.

Godnatt

Repeat

Oasis - Stand by me

Fredag

Nu är vi 5 av 6 inflyttade i lägenheten, Jannica har precis fått upp alla sina grejer och det börjar se hemtrevligt ut här nu! Cissi är hemma över helgen och tar med sig Dea upp på söndag, så vi fyra resterande ska baka paj och kolla film.. I have a good feeling about this!



Sum 41 - best of me

It's so hard to say that I'm sorry
I'll make everything alright

All these things that I've done
Now what have I become, and where'd I go wrong?
I don't mean to hurt just to put you first
I won't tell you lies
(I'm sorry)
I will stand accused
With my hand on my heart
I'm just trying to say

I'm sorry
It's all that I can say
You mean so much
And I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away
To the shadows of regrets
And you would have the best of me

I know that I can't take back all of the mistakes
But I will try
Although it's not easy
I know you believe me
Cause I would not lie


Onsdag

Jag är trött och hungrig och det känns som om den här dagen aldrig ska ta slut. Men värst av allt är att det känns som om det kommer komma fler sånna här dagar framöver.. jag vill bara gå och lägga mig och vakna igen när saker och ting är bättre.

Ska gå och handla nu, sen duscha, sen sova.

Jag fick en älg en gång.. jag brukar hålla den i foten när jag sover

RSS 2.0