Tisdag

Riktigt dålig uppdatering här just nu, men vi har fortfarande inget internet hos oss så jag får passa på när vi är här hos grabbarna.

I helgen var jag hemma och hälsade på.. tog det ganska lugnt hela helgen, blev dock en liten utgång på lördagen som började bra, var kass i mitten och sen slutade bra igen :)

Igår och idag har vi legat i parken efter jobbet, igår blev det dock bara en snabbis för mig och Tess, men idag var vi ett gäng som låg och mös i solen.. jag och Tess käkade pizza och dom andra grillade, sjukt trevligt! Tog lite bilder men har glömt kameran hemma, lägger in dom nästa gång!

Imorgon ska vi storhandla på Lidl för det ekar i både kyl och frys hemma hos oss nu! ( det är sant, idag åt vi ris, champinjoner och bearnaisesås til lunch...) förut lyckades vi dock köpa potatis, nån vit fisk som Tess kokade, och sen gjorde vi egen vitsås till det, som vi ska käka imorgon, smaskens! Sen blir det hem och duscha för sen blir det ut på stan och kika fotboll på kvällen.

Nu ska jag snart gå hem och lägga mig.. Tess ska stanna här så det bli till att sova själver, lite skönt! Hon ska ju åka med Klas hem nästa helg redan på onsdag kväll, för han ska ju ut och resa hela maj sen, så då blir det till att bo själv i 4 dagar.. fast Lovisa skulle vara själv i deras lägenhet så vi kommer nog ses en del ;)

Saknar er där hemma! (Helena, jag tror Tess saknar dig lite också ska du se!)

Måndag

Sitter som vanligt nere hos Kläb och dom, vårat internet funkar fortfarande inte.

Var hemma i Svea i helgen, var trevligt. I fredags blev det utgång och i lördags kalas hemma hos Tess.. alltid lika kul att träffa Claesson släkten :) I söndags var det stan med mamma först och sen träffade jag Hugo en stund.. kändes konstigt och stressigt.. tror vi ska ses nu i helgen igen, känns inte riktigt som om vi klarat upp allt och bestämt hur vi ligger till ännu. Men men.. Tess jobbade över själv idag, hon och en av cheferna, haha.. så roligt! Jag var på banken och fixade nytt kort, mitt har gått och blivit avmagnetiserat i helgen på nåt vis..

Imorgon blir det först jobb, sen ska jag försöka få iväg mammas pengar och sen ska jag träna, ska bli såå skönt! Om det inte blir övertid vill säga, då ska jag slita så jag får in dom pengarna på denna perioden!

Nu känns det som om jag suttit här länge nog, får gå hem och sova.. tror Tess ska stanna här så det blir till att sova själv.

Natti

Tisdag

Är hemma hos grabbarna nu och ser på fotboll.. svider ju lite att se Arsenal förlora faktiskt, nåt sånt vill jag inte vara med om imorgon!

I torsdags så var alla ute o käkade för Tess fyllde år, trevligt! Sen åkte jag hem på kvällen, träffade familjen lite, solade och hängde med Linda, sen åkte jag hem på fredag kväll igen. Jag gick o la mig direkt när jag kom upp, Tess låg kvar i sängen sen dagen innan. Vi kollade på nån film på tv och somnade som barn. I lördags på dagen så drog vi till stan en stund, skulle leta klänning men hitta inget bra. Blev att par örhängen från Lovisas jobb istället :) På kvällen var det fest hos Kläb och dom, hade riktigt roligt under förfesten men sen sket sig allt när vi skulle dra ut. Alla drog till olika stället och jag och Sanna hmnade ute i regnet, själva! Vi gick in på Nichol and son för att se om Bogren och dom var där, men dom hade gått in på Livingroom så vi gick ut igen.. tyvärr så var alla dom påväg därifrån just när vi okm dit, så vi beslutade oss för att dra hem istället. Mitt i allt så upptäcker jag att Tess o Kläb gått hem till oss och ska sova där, så jag vart hemlös, blöt och trevlig.. ringde hem till Bogren och dom och frågade om dom hade plats för ett dränkt katt, och det hade dom! Jag rullade in mig i Robbans täcke och la mig i soffan och drömde mig bort till Bora Bora med Albin istället! Jag låg väl där ute till 2-3 eller nåt, lyssnade på Bogren och Andre när dom sjöng Singstar, sen fick det vara nog och jag gick och la mig.

I söndags så blev det filmer här hos grabbarna, först Surf´s Up, sen Cloverfield och sist The Decsent (?), sen siste var en skräckis och jag skulle gå hem själv, kul.

Igår var det flrst jobb som gällde, sen blev det faktiskt utgång! Supermåndag var det som gällde.. första måndagen i månaden har dom billigt inträde och i baren på Tiger så vi drog dit ett gäng.. var ganska kul i början, dansade och hade oss! Träffade Annie där också (hon som tog fel på jacka för nån helg sen), det var kul! Fast sen blev det bara skittråkigt alltihop.. synd faktiskt. Men men, man kan inte alltid vara på topp, speciellt inte när man kommer hem 04.00, somnar 05.00 och börjar jobba 07.00 ;) hahaha.. åh gud vad dom skrattade åt oss på jobbet idag! Men vafan, vi var inte dom första som kommit utan sömn ochmed andredräkt som skulle kunna komma från något dött!

Vi skulle gjort pannkakor och haft emd oss till jobbet imorgon, men vi tog en för lång powernap när vi kom hem så vi hann inte! Bler till att köpa mat där imorgon, hoppas på nåt gott! Seb blir det hem, sova, duscha, äta, göra pannkakor till torsdag och sen är det fotboll som gäller!

(Sid har ju fått en ny kompis nu förresten, Scratch tror jag han heter.. det är bara det att Sid har vart borta i 2 dagar nu, folk börjar leta efter honom här nu.. känns lite läskigt, får hålla tummarna att han dyker upp snart!)


Onsdag

Tess missa trikken när hon valnade 06.23 hos Kläb imorse, jag fick åka själv och hon kom 13 min för sent! Vi packade och slet som djur och sen fick vi förlängt till 31 maj, heja oss! ("iller" fick tyvärr inte förlängt så han ska sluta, mycket sorligt). Tess drog på stan en timme eller två för att hitta festklänning till helgen, hon kom hem med tre linnen/toppar.. Jag var på posten och hämta packetet från mamma, allt låg kvar, great! Försökte plugga lite men insåg snabbt att jag aldrig kommer fixa provet ändå, gav upp och intalade mig själv att jag får plugga på bussen hem imorgon (23.00-03.00, tss) Jag är så fruktansvärt omotiverad till att ens åka hem och göra provet.. känner att jag nästan skiter i hur det går nu, blä! Jaja, får se..

Har vart hemma hos Kläb mm och kikat fotboll ikväll.. jag och Tess brottades lite på golvet också, kände att jag var tvungen att visa vem som bestämmer liksom! Sen släppte dom Sid lös, då drog hem! Så nu sitter jag här, med en mage som ser ut som om jag är i 5:e (käkat chirre förstår ni, kan inte äta för mkt fet skit, då sväller den upp som en ballong)

Kl är ju över 00.00 så nu är det 3:e april, grattis grattis Therese Mes! Imorgon (idag?) blir det ju som sagt först jobb, sen hem och titta på The Hills och sova till 17.30, sen är det dags att packa och göra iordning sig, för sen blir det restaurangmed gänget och sen bussfärd hem för min del. Nu är det dags att precis som igår, borsta huggtänderna och hoppa i säng, natti!





Tisdag!

Vad är det för trams bloggen sysslat med egentligen? Här har man levt den mest händelserika helgen ever (not) och kan inte dela med sig av den! Iaf.. fredagen började som vanligt med jobb i gruvan, "iver" (som nu bytt namn till "iller") käkade våfflor och vi andra packade böcker för full rulle. Efter dagens slaveri sov vi en sväng på t-banan hem, gjorde iordning oss och inledde kvällen med förparty hos Kläb och co, trevligt! Kvällen fortsatta ut på restaurang (det var några på polare från deras jobb som skulle sluta eller nåt, "lycka till i framtiden" /pao & tess),  sen bar det av till nåt mysigt plejs för att inleda kvällens baravader.. neeejdå, skämt o sido! Vi satt där en stund och umgicks tills dansnerverna började rycka.. då drog vi till Kokkos och skakade lite rumpa! Var dock nån tok som hyrt stället och hade 50tals tema, och för den som är snabbtänkt så var ju inte vi vare sig bjudna eller utklädda! Kom dock in gratis på "Victor + 18", nice! Vi stannade bara där inne i 1 timme dock innan folk gick hem till höger och vänster!

Lördag blev en slappardag fram tills 23.00, då bestämde jag och Lou oss för att dra ut! Tess och Kläb var på bio och restaurang så jag blev rastlös. Vi skulle dragit in på Nichol and son (?) men ställde oss tydligen i fel kö (man kunde inte se skillnad på köerna!) och hamnade på Livingroom istället! Vi satt vid ett bord och pratade och smuttade cider i en 1 timme kanske innan vi bestämde oss för att vi inte var fulla nog för att dansa utan att det kanske var lika bra att vi drog oss hemåt! Då dyker André upp och ska guida oss till Zäta där Bobo och några var, man det gick inte alls som det skulle.. vi gick bara runt runt runt i en halvtimme innan han bestämde sig för att gå hem istället! Då GICK jag och Lou också hem.. det var kallt som tusan!

I söndags slappade vi igen.. Gick och handlade mat på nåt ställe en bit bort (den enda som var öppet) sen provade Tess en superläcker klänning vi sprang förbi, men den satt som en sopsäck, så det var ingen idé! Sen kikade vi på film hemma hos Lou och dom, en komedi jag inte minns namnet på! Käkade chirre och grejer! När Tess nästans somnat i soffan och chirren var slut så gick vi hem och sov som två små barn. Igår efter jobbet så kom vi hem, lagade mat och kollade tv, gick till banken, betalade hyran, fyllde i timelistan och tog en tupplur.. tupplur på kvällen är den sämsta idén någonsin! "vi tar en tupplur innan vi går på romenad (20.00)" säkert, blev ingen promenad kan jag ju säga.

Imorse var vi som två zombies, båda två somnade på t-banan, eller var det kanske igår? kommer inte ihåg.. ne, imorse satt vi med dom andra och pratade om ifall man någonsin ringt 112, så var det! Jaja, trött är man iaf. Jobbet rullade på som vanligt idag.. både igår och idag har vi packat ner fula jävla premieväskor i för små kartonger (spara pengar), man får så ont i händerna av att pressa, klämma, tejpa, lyfta och allt sånt där, att både jag och Tess, hör och häpna, har fått nageltrång i ett finger! Vad är det för skit?! Trots att vi har handskar! Dom har ju för övrigt börjat gå sönder nu.. andra paret! Just det, Sanna började idag också :) fast jag tror inte hon hade så jättekul! Hon hamnade på "Retur" vilket verkar vara den segaste avdelningen! Men vi får hoppas det blir bättre! :) Efter jobbet idag så åkte vi in till stan.. Tess skulle kika på nåt till helgen och ag skulle köpa present till henne! Jag är ju ganska fattig just nu, men jag hoppas hon blir glad ändå! (annars kan du glömma talet på torsdag! Just det, vi ska alla ut och äta på torsdag, när Tess fyller 20! Men det är inte bestämt var än så jag får återkomma). Tess fick åka hem tidigare så jag kunde uträtta mina ärenden. När jag hoppa av trikken (spårvagnen) och gick in på Kiwi (mataffär) så sprang jag på Lou, vi chattrade lite och sen gick jag hem till världens bästa kock! Blev pannbiff, mos, gräddsås och lingon till middag, underbart!

Tess sover hos Kläb ikväll så jag ska passa på att sprida ut mig i sängen inatt! Men först måste jag ta bort sminket, borsta huggtänderna och sms:a mami! Natti natti

RSS 2.0