Onsdag

Tess missa trikken när hon valnade 06.23 hos Kläb imorse, jag fick åka själv och hon kom 13 min för sent! Vi packade och slet som djur och sen fick vi förlängt till 31 maj, heja oss! ("iller" fick tyvärr inte förlängt så han ska sluta, mycket sorligt). Tess drog på stan en timme eller två för att hitta festklänning till helgen, hon kom hem med tre linnen/toppar.. Jag var på posten och hämta packetet från mamma, allt låg kvar, great! Försökte plugga lite men insåg snabbt att jag aldrig kommer fixa provet ändå, gav upp och intalade mig själv att jag får plugga på bussen hem imorgon (23.00-03.00, tss) Jag är så fruktansvärt omotiverad till att ens åka hem och göra provet.. känner att jag nästan skiter i hur det går nu, blä! Jaja, får se..

Har vart hemma hos Kläb mm och kikat fotboll ikväll.. jag och Tess brottades lite på golvet också, kände att jag var tvungen att visa vem som bestämmer liksom! Sen släppte dom Sid lös, då drog hem! Så nu sitter jag här, med en mage som ser ut som om jag är i 5:e (käkat chirre förstår ni, kan inte äta för mkt fet skit, då sväller den upp som en ballong)

Kl är ju över 00.00 så nu är det 3:e april, grattis grattis Therese Mes! Imorgon (idag?) blir det ju som sagt först jobb, sen hem och titta på The Hills och sova till 17.30, sen är det dags att packa och göra iordning sig, för sen blir det restaurangmed gänget och sen bussfärd hem för min del. Nu är det dags att precis som igår, borsta huggtänderna och hoppa i säng, natti!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0