13 x 2

Är helt slut just nu. Har jobbat över både igår och idag och det känns verkligen! Har fått en blåsa på handen och mina fötter är typ svullna. Det finns det fortfarande inget varmvatten, så jag fick duscha kallt efter att ha gått hem i regnet. Det blev på med mjukisarna, tofflorna och filten direkt och nu väntar jag på min oboy i micron. Sen ska jag skicka in mina stämplingstider och sen vill jag bara gå och lägga mig. Det här kan ha varit den sämsta dagen på väldigt länge..

Jag har min enda oplanerade helg på över en månad framöver nästa helg. Jag hade börjat planera den lite men det blir nog inget med dom planerna. Funderar på att åka hem då istället, får se.. måste få ett avbrott och komma bort från vardagen och folk här uppe. Känner mig så omotiverad till precis allting jag gör! Usch..

Pilla jobbar ikväll, Tess ska sova hos Klabba och Cissi sover hos Jesper i deras gamla lägenhet, så jag tror jag blir själv hemma. Men jag hade nästan hoppats på det också.. känner att jag vill vara själv ikväll.. mycket att tänka på.

Nu är Oboyen kall, får gå och värma om. Hej

Lördag

Just nu håller Cissi och Pilla på att flytta in här hos mig och Tess.. yeeees!

Ååååh gud!

Hur ska detta gå!? Jag har fått äran att skriva ett inlägg här (mamma nu är du nöjd va?) ;) Ja men vad ska man säga? Jo,kan berätta om kvällens planer. Jonas på vårat jobb ska dj´a på Café sör, så vi ska dit ett gäng från jobbet och lyssna/dricka.. kan bli trevligt! Får bara hoppas att Jocke tar det lugnt med spriten/shotsen.. haha.

I morgon kommer ju Cissi och Pilla hit med deras grejer.. kan dock inte göra i ordning något eftersom Bobo och mäklaren ska hit på Tisdag för inspektion! så då får de inte se ut som att det bor någon mer än jag och Paula här. Det ska nog gå bra! :) Sedan kanske det blir fotlboll på dagen sen ska vi ta hem lite folk hit på kvällen och sedan dra vidare ut..sheeejka lite rumpa kanske!? haha.

Nu är det lite stressigt, vi ska möta upp dom andra vid halv 10 och Paula ska käka innan och så ska vi fixa oss så bäst att sätta igång!

Men vem vet, kanske kommer jag tillbaka med ett inlägg nån gång.. håll utkik! :)

Får tacka för mig så länge, ha en trevlig fredagskväll! / The one and only, Tess

Om jag vågade

Så skulle jag se ut såhär i håret

Inspiration






Gratis är gott

Kom nyss hem från grabbarna bus borta på Erling Skjalssonsgate 18 där det var Idol på stora tvn ikväll. Dom hade fått köpa med massa saker hem från jobbet för typ 10 kr grejen så det fanns allt från godis och dipp till te och tvål överallt i lägenheten. Jag och Tess fick 5 Holidaydippar och två Varma koppen av Gucke.. bra kille det där! Vi skulle fått ett Oboy paket av Klabba också men han ångrade sig sen. Vi diskuterade lite om helgens planer och kom först fram till att vi inte hade några för morgondagen men att på lördagen så skulle jag och Tess ta hem folk hit.. men sen kom dom på att dom redan var bortbjudna på lördag och att vi kunde följa med dit istället, kan ju bli trevligt! Fast först på dagen på lördag är det massa fotboll på tv så jag tror jag spenderar ett par timmar framför rutan innan det blir snack om nåt annat. Cissi komer ju hit med sin säng och lite andra saker på lördag också, så vi får väl se till att hon får ordning på allt innan vi far iväg. På söndag bestämde vi i alla fall att vi skulle se på Wall-e eller vad den heter, Gucke hade laddat ner den, smidigt och bra! (Tyvärr Henke, jag vet att jag lovade att vi skulle se den på bio! Vi kanske kan se SATC-filmen istället?!)

Just nu håller Tess på att tvätta håret i vårat -33 gradiga vatten! Hon ger ifrån sig små tjut... låter otrevligt! Varmvattnet är borta på toan så det är två vändor upp och ner i trapporna som gäller innan man ställer sig i duschen här!

Imorgon är det fredag och då blir det våfflor på jobbet, lika spännande varje gång! Vi orkar inte ha med matlådor imorgon så det få bli äggmackor! På tal om ägg.. jag skulle hålla koll på dom, fan

Torsdag

Det må ha varit soligt och varmt utomhus idag men här i lägenheten är det fruktansvärt kallt! Nåt element är sönder och vi har slarvat bort värmeljusen. Tror vi går och kikar på Idol hor grabbarna istället, är förhoppningsvis varmare där!

En sen sommar

Helt plötsligt har sommarn kommit tillbaka till Oslo, ruskigt varmt ute idag! Kom nyss hem från banken och affären, har varit och satt in dep.pengar och agerat tillfällig bank åt Henke. Han har inte haft något norsk konto än så hans löner har kommit in på mitt. Men nu är det iaf ordnat. Hoppas bara att dom andra fyra styr upp sina betalningar nu, annars får vi inte bo här.. hade ju varit ganska tråkigt.

Vi ska väl försöka sätta igång med matlagningen nu.. ska bara få igång musiken i köket först! Tror vi ska se nån film ikväll också.. finns dock inte lika stort utbud nu när Bobos och deras samling är borta, men vi ska nog hitta nåt!

Onsdag

Jag har lärt mig min läxa, ska aldrig göra om det. Snälla gå bort nu..


Tisdag

Var ett tag sen jag tog mig tid att skriva några rader här. Antar att fröken Claesson är besviken? Ska bli ändring på det nu!

Jag och Tess har flyttat in på Fritznersgate nu, i Lovisas och Sannas och resten av gängets gamla lägenhet. Dom har flyttat hem till Sverige igen. Vi saknar dom redan jättemycket! Lovisa och Sanna är på väg till Chigaco just nu, hoppas dom får sjukt kul! På lördag flyttar Cissi, Pilla, Dea och Jannica in här också, kommer bli riktigt roligt!

Tess är påväg hem från jobbet nu.. själv har jag legat hemma idag och igår, åkt på någon form av magsjuka. Att äta 3 dagar gammal och rumstempererad lax- och bulgursallad är faktiskt inte så bra som det kan verka. Har ätit fiskbullar, knäckebröd och banan sen i söndags och nu håller jag på hungra ihjäl. Har dock inte spytt sen igår kväll så jag ska försöka mig på något mer matigt sen. Tror till och med att jag ska baka en kaka, spännande.


RSS 2.0