Gratis är gott

Kom nyss hem från grabbarna bus borta på Erling Skjalssonsgate 18 där det var Idol på stora tvn ikväll. Dom hade fått köpa med massa saker hem från jobbet för typ 10 kr grejen så det fanns allt från godis och dipp till te och tvål överallt i lägenheten. Jag och Tess fick 5 Holidaydippar och två Varma koppen av Gucke.. bra kille det där! Vi skulle fått ett Oboy paket av Klabba också men han ångrade sig sen. Vi diskuterade lite om helgens planer och kom först fram till att vi inte hade några för morgondagen men att på lördagen så skulle jag och Tess ta hem folk hit.. men sen kom dom på att dom redan var bortbjudna på lördag och att vi kunde följa med dit istället, kan ju bli trevligt! Fast först på dagen på lördag är det massa fotboll på tv så jag tror jag spenderar ett par timmar framför rutan innan det blir snack om nåt annat. Cissi komer ju hit med sin säng och lite andra saker på lördag också, så vi får väl se till att hon får ordning på allt innan vi far iväg. På söndag bestämde vi i alla fall att vi skulle se på Wall-e eller vad den heter, Gucke hade laddat ner den, smidigt och bra! (Tyvärr Henke, jag vet att jag lovade att vi skulle se den på bio! Vi kanske kan se SATC-filmen istället?!)

Just nu håller Tess på att tvätta håret i vårat -33 gradiga vatten! Hon ger ifrån sig små tjut... låter otrevligt! Varmvattnet är borta på toan så det är två vändor upp och ner i trapporna som gäller innan man ställer sig i duschen här!

Imorgon är det fredag och då blir det våfflor på jobbet, lika spännande varje gång! Vi orkar inte ha med matlådor imorgon så det få bli äggmackor! På tal om ägg.. jag skulle hålla koll på dom, fan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0