"Imorgon är det fredag"

Idag har vi jobbat i 13 timmar, det ni! Har så fruktansvärt ont i fingrarna nu efter att ha packeterat in typ 800 böcker.. men det har ändå vart en grymt kul dag, gick relativt fort och vi har skrattat riktigt mycket! Fick ju beställa mat vid 5 nångång, vi tog kyckling kebab och cola, ruggigt gott! Imorgon blir det en vanlig dag på jobbet (förutom att "Nya killen" aka "Iver" kommer käka våfflor till lunch), sen ska Tess på stan och bio med Kläb! Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.. Någon som vill leka med mig imorgon? Ne nu måste vi sova, upp i ottan imorgon! Det är dock riktigt härligt väder på mornarna nu, soligt och fint! Tusan, nu har Claesson redan somnat, bäst jag stänger ner här.. Godnatt

p.s. Mamma, kan du kolla om jag får brev från Kba kommun imorgon, har inte fått min sista lön från Åsaskolan, så let me know om det dimper ner! d.s

Smärta

Idag har vi jobbat i 13 timmar, det ni! Har så fruktansvärt ont i fingrarna nu efter att ha packeterat in typ 800 böcker.. men det har ändå vart en grymt kul dag, gick relativt fort och vi har skrattat riktigt mycket! Fick ju beställa mat vid 5 nångång, vi tog kyckling kebab och cola, ruggigt gott! Har dock ont i hela kroppen efter att ha stått upp hela dage och packeterat typ 800 böcker! Imorgon blir det en vanlig dag på jobbet (förutom att "Nya killen" aka "Iver" kommer käka våfflor till lunch"), sen ska Tess på stan och bio med Kläb! Själv vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt.. Någon som vill leka med mig imorgon? Ne nu måste vi sova.. Godnatt

Grease is the word

Vi har precis spanat på Grease (utan F, han banga helt otippat). Vi är som frälsta nu.. tänk om man kunde leva då istället, då hade allt vart mycket bättre! Dom var så mycket gladare då och hade inga problem.. vi vill också vara med i Pink Ladies och hänga med Thunderbirds! Åh.. underbara värld!

(Har glömt göra matlåda till imorgon.. får bli mackor och makrill helt enkelt! Vita bönor i tomatsås??)






Tillbaka

Ja då var man tillbaka i stora staden igen, härligt! Vi fick ringa och be Lou komma och hjälpa oss bära hem sakerna från bussen igår, vi hade ont överallt och kunde inte gå en meter, så hon var våran räddare i nöden :)

Var tillbaka på jobbet idag också, var lite jobbigt att gå upp i morse dock men folket på jobbet gav oss våran dagliga dos av skratt redan på t-banan så det blev en ganska bra dag tillslut ändå! Vi har bytt avdelning nu förresten.. jobbar för Bokklubben istället, packar ner böcker som privatpersoner beställt istället för o skicka iväg till skolor mm, stor skillnad ;) Idag stog vi hela dagen och scanade och "slog" in böcker och fakturor i kartonger, gick fort som tusan och dagen var över ganska snabbt! Har dock skurit oss över hela händerna nu, men lite får man tåla, man är väl viking..

Fan vad hungriga vi är nu.. vi är så lata.. orkar inte resa oss ur sängen.. ligger hellre o svälter.. känner lite för fiskbullarna idag.. men jag vet inte.. måste nästan ha potatis till det, orka gå och handla.. nee.. får väl bli vita bönor i tomatsås.. naaaat.. förresten, har ni sett reklamen på MTV, den från Jamba? Jisses.. den är det ända dom visar, reklam från Jamba! Om den är jobbig på svenska.. tänk då en glad norrman! Just det..

Nu ska vi ner till Fedja och kolla på Grease.. han har tjatat om att se den ett bra tag nu, han är lite av ett Grease-fan kan man säga, har planscher på väggarna i sitt rum i lägenheten och massa skit, orkar inte höra hans tjöt längre så det är lika bra att få det överstökat..  Ha det!

Tisdag

Det är mer eller mindre kaos här just nu.. mamma och Patrik ska på begravning och mammas "kavajbyxor" har tydligen blivit för stora över natten så hon irrar runt och letar efter ett par andra.. borde jag föreslå strumpbyxor och kjol? Kan man ha det? Kan man säkert, men vågar dock inte samtala med henne just nu. Jag skickar Phille!

Jag är riktigt nervös för att min bok inte ska komma idag! Posten brukar komma runt 12 här och vi behöver åka med kvart i 1 bussen för vi ska handla mat på Willys innan vi åker vidare in till stan och bussen tillbaka till Oslo 15.40. Känns nästan som att jag måste be en bön eller nåt, krävs ju mirakel här! Jag kommer för övrigt få sitta och plugga i 3 timmar på bussen, blev inte klar igår och jag måste få iväg det innan imorgon, blä. Jag har ju praktiskt taget bjudit in mig själv till Lou och dom när vi kommer fram, tänkte käka lite våfflor (jag och Tess köpte smetpulver) för Tess skulle kanske till Kläb och sova där, men jag får se hur jag gör med plugget och så.. hinner jag klart under bussresan så vet ni att jag trillar in där sen :)

Nu ska jag packa! Adjöken


Måndag

Ligger som vanligt i sängen just nu.. har precis duschat och ätit middag.. borde plugga men orkar inte.. var och solade imorse innan det blev snöstorm.. men nu lyser solen på snön och det är vindstilla..

Har mått riktigt dåligt hela dagen.. haft en klump i magen på nåt vis.. varför skulle allt bli såhär jobbigt för? Fan.. Usch, orkar inte sitta här mer nu..


Blink 182 - First Date
kommer du ihåg?



Best of me

It's so hard to say that I'm sorry
I'll make everything alright

All these things that I've done
Now what have I become, and where'd I go wrong?
I don't mean to hurt just to put you first
I won't tell you lies
(I'm sorry)
I will stand accused
With my hand on my heart
I'm just trying to say

I'm sorry
It's all that I can say
You mean so much
And I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away
To the shadows of regrets
And you would have the best of me



Långsamma dumma dag

Ligger i sängen och planerar introduktionskampanjer och modeshower just nu.. går segt.. har gjort hälften.. sen snöar det igen också.. jävla pissväder.. undra hur det är i Oslo, hoppas verkligen det fortfarande är vårigt där när vi kommer tillbaka! Måste ta hand om min tvätt också.. jag och Tess har tagit med alla BH:ar vi kunde hitta i lägenheten innan vi åkte hem, för vi har inga såna tvättpåsar där! Sen hittade jag lite andra kläder här hemma som jag vill ha med upp, men jag får fan inte plats! Vi ska ju ha kylväska och allt möjligt med oss denna gången! Gud, jag åker upp på tisdag, hem hit igen på torsdag och tillbaka igen på kanske fredag (antagligen blir det lördag), vilken röra! Jag kommer bli helt snurrig! Men sen så ska jag stanna där uppe i 2 veckor innan det blir hemfärd igen, skönt! Och sen finns det inga planerade hemfärder förns Lindas födelsedag 10 maj. Antagligen åker jag väl hem nån gång där i mellan, det vet jag att jag kommer göra, men det känns skönt att inte ha något planerat just nu! Fast nu kom jag på att vi kanske skulle till Sälen 17-20 april.. vad hände med det? Måste kolla upp! Sen ska Linda komma upp nån gång i april också, kanske helgen efter? Och vi ska ut nånstans med Lou och Sanna! Men just det, vad hände med Hultsfred? Tess! Vi skulle ju boka.. herregud, nu blev jag stressad! Cissi och Pilla ska ju också med, och kanske Lou och Sans.. och Bella! Jösses, Bella kommer hem snart! Fan vad kul! Bella, Cissi och Pilla ska komma upp och hälsa på så fooort dom kommit hem, det har dom lovat! Åh, gud vad kul det ska bli, jag längtar! :)



 


Långt eller kort?

Har precis ätit massa god mat med familjen, var tvungen att lägga mig ner lite efteråt, sådär som vuxna gör när dom är jättemätta :) Blir till att stanna hemma ikväll, känns helt okej faktiskt. Stter och småpluggar lite nu, går sådär.

Förut, när jag drog på mig jackan snabbt så såg det ut som om jag hade klippt mig kort, och jag gillade det! Jag blev nästan så spontan att jag var på väg att klippa av det, haha.. jag som sparat i över 1 år för att få det såhär långt, och jag är inte klar ännu, har planerat att ha en bit längre till och med!

Vad tycker ni? Vågar man?


Hej hej

Här sitter jag (och Loi) och blir feta.. fan vad nice.. bakade ju hallonpaj igår, och det fanns visst en himla massa kvar idag! Någon måste ju äta upp den tänkte jag.. så, why not? Precis.. den satt där den skulle kan man säga!

Har vart nere hos pappa ikväll, slingat Tess hår och umgåtts lite med massa människor! Jag och Erika ska gå och sola på ålderdomshemmet imorgon bitti.. jaaajemen, dom har solarie där! 35 spänn för 20 minuter, som hittat! Sen blir det till att plugga hela dagen.. jag ska nog plugga på kvällen också, visst är jag tråkig? Ja men jag får faktiskt skylla mig själv, jag är så slapp och omotiverad just nu så jag får ta till alla medel om jag ska få nåt gjort! Sen känner jag faktiskt inte för att gå ut imorgon heller, konstigt nog.. eller, lite festsugen är jag kanske, men jag skulle bara få ångest om jag drog ut imorgon, för då hade jag vetat hela kvällen att jag skulle bli tvungen att sitta med böckerna hela söndagen sen.. ne, jag stannar hemma helt enkelt! Undra hur jag ska göra med denna sista kursen som hållt på en vecka redan, utan att jag har bok!! Jag tror den kommer tidigast tisdag, så jag kommer få ta en senare buss än Tess hem på tisdag eftermiddag, tråkigt! Men sen är det faktiskt bara 4 dagar kvar att studera på, sen kommer jag må sååå bra på lördag att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med hunden och titta på film.. han är det bästa sällskapet som finns!




Claessons fynd

Råkade visa Tess mina (ej ännu ägda) drömjeans, dom sitter som gjutna, är lagom slitna och underbara, och hon köpte dom! Meeeeen det är lugnt, vi ser alltid likadana ut nu för tiden ändå så likadana drömjeans är inga problem!



Nu ska jag dammsuga, råkade göra en Lovisa och erbjuda mamma lite av mina tjänster, hon valde dammsugning, great! Sen blir det till att brumma ner till Linda och Tess, ska färga lite hår och käka lite gott!




Ohja

Råkade vakna med shoppingbegär idag, och när man hamnar framför dessa skönheter så är det svårt att hålla sig borta!




Skärtorsdag

Var ju som sagt inne i stan med mamma idag och solade, mycket efterlängtat, jag njöt som aldrig förr! Var en sväng hos mormor och morfar också, dom är så roliga, nu har dom köpt ny skrivare/kopiator/fax till sina datorer.. och mormor har skaffat ny mobil och nya soffor! Shopaholics är vad dom är!

Ikväll så ska jag nog ner till pappa en stund, Daniel fyller 21 och är nere och hälsar på endast idag! Så nu får jag nog börja väcka mitt högra ben, det har en tendens att somna i tid och otid.. hej!

(Fick mejl från Bokus att dom skickat iväg boken idag, kul för dom.. den lär ju ändå inte hinna komma hit i tid! Gah..)


Hemma

Var en väldigt väldigt väldigt jobbigt hemresa idag! Vi vart  nästan1 timma försenade till Göteborg pga all jäkla trafik.. sen fick vi ta bussen hem också, dåligt! Sen så får jag ett mejl om att min kursbok för denna veckan är försenad! Börja fan inte krångla med mig när det är 9 dagar kvar till slutprov säger jag bara! Hur fasiken ska jag kunna plugga om jag får boken på måndag eller tisdag hade ni tänkt? Åh.. sånt här ger mig panik, magkatarr och allt möjligt, usch! Mamma sa att hon skulle ringa runt till lite bokhandlar imorgon och se ifall dom har den inne, för vanligtvis så beställer dom såna böcker när någon vill ha, men man kan ju alltid kolla! Får nog kika med ett biblioktek eller två också.. och själva skolan, dom kanske har? Eller är det någon som läser som har

"Juridiska problem, Kommentarer och lösningar. Förlag: Liber Ekonomi, ISBN: 91-47-07779-4"? Let me know!

Imorgon ska jag och mamma in och sola, gud vad skönt! Sen måååste jag spana efter jackan igen, gud, höll på glömma ju! Efter den blir det en tripp till m&m´s och sen ska jag hem och plugga lite.. (på förra veckans, jag är sååå omotiverad när det gäller den kursen, flyttade mitt i så jag började sacka efter ett tag där, kom aldrig ikapp mig igen! Jag som tänkt satsta stenhårt på denna kursen som är nu, för den var så kort och enkel, men så sabbar dom allt!) Tess och jag ska hinna fixa håret och baka hallonpaj imorgon också, guld! Sen blir det nog ner till pappa på fredag, hälsa på lite.. får ju besök av skåningarna, var ett tag sen jag såg dom! Jag, Linda och Tess ska ses på kvällen.. vet inte var, när eller hur ännu men det löser sig! På lördag vet jag inte vad som händer.. lär väl få vräka i mig ett påskägg eller två (min familj/släkt snålar då fan inte med påskäggen ska jag berätta) och kanske utgång till Club M. På söndag är det antagligen stan med lillebror som gäller! Jag gav ju honom ingen present när han fyllde förra veckan så jag känner att jag får kompensera honom nu när jag är hemma! Blir nog till att käka nånstans och så får han välja nåt kuligt.. han vill egentligen bara ha pengar (som alla andra) men det får han inte av mig har jag sagt! På måndag är den shopping som står överst på listan, först ska Cleasson shoppa kläder och sen är det mat som gäller.. vårat kylskåp ekade tomt som aldrig förr när vi stack idag.. tyckte nästan synd om smöret som sotg och skräpade! Vi har skrivit en lång jäkla lista och jag är lite rädd att vi kommer få hyra svarttaxi åt maten upp till Oslo på tisdag, för det blev visst en hel del! Sen på tisdag morgon drar vi tillbaka "hem"! Längtar faktiskt nästan lite till våra 25, mycket välinredda, kvadrat ;)








Smaklig måltid!

Såhär god mat blev jag serverad idag! Mos, lax och champinjonsås!



Och här är våra hotties från cafét.. han med ryggen till såg ut som Måns.. mm..

Tisdag

Blev lite myspys hemma hos Lou och Sans igår kväll, käkade popcorn, chilinötter och kokosbollar.. var så trevligt så! :)

Idag har vi vart ute och promenadat.. lämnade in visakortet jag hittade och satte oss och tog en bulle i solen, härligt värre! Satte sig ett par riktiga hotties på uteserveringen också, synd bara att vi två såg ut som drägg annars hade vi ju lätt lagt in stöten! Tss..

Har vart bra väder här i ett par dagar och nu måste man åka hem till snö och äckligt, men detär smällar man får ta! Vi har hållt på småpacka lite nu men det är så tråkigt så det kommer ingen vart, får ta tag i det senare.. tror nog vi pyser ner till L&S sen också.. Tess ska baka äppelpaj! :)

Nu ska jag ta tag i packandet igen, känner att jag nog inte kan ha allt liggandes i sängen när Tess ligger och fiser..


Söndag

Utgången Igår var trevlig, hela dagen var trevlig faktiskt.. jag kom hem hit vid 14.30 och sen slank Tess in här runt 15. Jag dumpade mina grejer och sen drog vi på stan en stund! Vi skulle kollat på fotboll på Bohemen med Kläb o co men det var proppfullt och dom hade dragit hem till Fredensborgsveien istället, så vi gick förbi där en stund också, härligt med seger till Man u! Efter matchen så drog vi hem igen, tog en pizza på Seven, gjorde iordning oss på 40 min, drog till Kläb och tog taxi tillbaka till grabbarna! Sen satt vi där och kikade lite melodifestival, spelade kort och hade det allmänt trevligt fram till 12 tiden då vi drog till Yatzy och skakade rumpa! Vi skulle ta taxi hem vid 3 men det var helt dött på taxifronten så vi fick gå hem, fruktansvärt kallt! När vi kom gående på en gångbana så såg vi helt plötsligt hur några killar började slå på en annan kille vid en busshållplats, det utbröt kaos och folk sprang fram och skrämde iväg dem! Killen dom hoppat på klarade sig bra, såg ut så iaf.. jävla idioter, man börjar typ koka när man ser nåt sånt, usch!

Idag har jag och Klas vart och käkat glass i solen, var sjukt härligt att sitta i solen, varmt och skönt! Tess sover borta inatt också så jag ska ta mig en storstädning här tror jag.. håller på tvättar just nu, känner mig så duktig! Måste fundera ut nåt bra att käka idag också.. tror det blir carbonara, lätt och smidigt! Sen ska jag nog bädda ner mig och kika på film och äta popcorn, myspys på hög nivå!

Imorgon ska jag plugga, promenera och lämna in ett VISA kort som jag hittade ute igår! Sen får vi se vad som händer på kvällen.. Sanna ska tydligen vara hemma här nu i veckan så Lovisa blir inte själv, men som hon själv skrev förut så kommer våra sällskapskvällar inte kastas bort för det! :)

Nu ska jag hänga upp tvätten.. tjipp!

(vad händer? det snöar!)


Nysa..

..är så sjukt skönt, i lagom mängd! Men när man får en attack på 14 st så är det inte lika skönt längre!

Har vart nere hos pappa och Linda och hälsat på lite.. har saknat Linda väldigt mycket, känns bra att vi kommer ses nästan varje helg några veckor framöver! Hon skulle ut idag, blev dock många klädbyten innan hon bestämde sig, men hon blev riktigt läcker tillslut!

Imorgon drar jag tillbaka "hem", ska faktiskt bli skönt.. har ju iof inte vart hemma mer än 2 dagar men det räcker just nu, kommer ändå vara hemma hela nästa helg så jag klarar mig!

Nu ska jag ta nässpray och gå och lägga mig.. imorgon blir det bussresa med extremplugg i 2 timmar och sova i två timmar.. har mer grejer med mig tillbaka än vad jag hade hem, dricka, skor och en tröja, så det blir till att packa om imorgon bitti.. upptäckte att jag glömt laddarn till mp3 också, hur länge klarar man sig på 1 plupp?


24 timmar

så länge har jag vart ifrån mesen och jag saknar henne redan!

image331

Hur mycket?

Ja, hur jävla mycket snor finns det inne i huvudet egentligen? Så fort man snytit sig och det lyckats sippra in ett halvt andetag så dyker det upp igen, med en gång, som ett lock! Blir galen på det snart.. och inte fan har vi någon nässpray hemma heller, ha, vad är det o komma hem till egentligen, dåligt! Har vart inne på prov idag också, gick skit.. eller jag brukar intala mig själv det iaf, inga otrevliga överraskningar på så vis.. gick till gamla skolan och träffade Linda och hennes polers, trevligt! Jag blev trött på min skinnjacka och lovade bort den till Elin istället.. sen när jag gick på stan stötte jag ihop med den skinnjackan jag ville ha från första bröjan, inte den stora hemska jag har nu, usch! Ne, denna är något kortare och med spännen på axlarna typ.. jag blev helt tagen! Fick megapanik när jag insåg att jag inte har pengar till den nu, ändå kostar den bara 498 spänn! Jag lever som en lus fram tills på onsdag.. Ringde runt till folk och frågade om dom ville köpa den till mig men ingen hade lust, dåliga människor! Jag bönade och bad till och med Linda och erbjöd henne alla mina andra jackor och kläder, men icke! Så jag la undan den i hopp om att mamma ändå skulle hämta den innan jag åker imorgon, men vad händer, jag kommer hem, och där sitter hon i soffan och tänkte då absolut inte ge sig ut i regnet igen.. dammit! Så nu vilar allt hopp på att den finns kvar på onsdag! Kan inte sluta tänka på den, jag skulle ha den till allt, precis som med den svarta korta från Gina, har den till precis allt när man är innomhus, så denna jackan blir perfekt utomhus.. åhåå!

Idag blir det till att ligga kvar på extrabädden (ja visst, så fort man lämnar stället så tar någon annan över rummet) och glo på tv, äta glass, tårta, godis, chips, kyckling, tzatsiki, potatis, cola och lite annat, för jag är förkyld liksom..  herrå!

Buss

Sitter på bussen påväg hem nu.. den går om 2 minuter.. kom in på bussterminalens trådlösa också.. nice nice! Är förkyld som en apa och ska ha slutprov imorgon så det blir till att plugga i 4 timmar på bussen hem nu.. bara 2 veckor kvar med plugget nu, sen slipper jag ha ångest varje dag! Nu åker vi.. så jag för nog säga adjö, skriver ikväll.. hej!

Musik

Det är konstigt hur vissa låtar kan vara som gjorda för vissa situationer.. det är som med horoskop, ibland bara klaffar allt liksom..

Söndag

Idag mår jag som jag förtjänar, på alla plan! Var en helt okej kväll igår.. jag och Tess kikade på halva melodifestivalen här hemma och sen gick vi till Lovisa och Sanna och kikade på andra halvan där.. tyckte det var helt rätt låtar som tog sig till finalen! När klockan började närma sig 00.30 snåret så tog vi taxi till Kharma och dansade in på småtimmarna..

Vi ska nog gå till kumlas sen och hämta min kamera som jag lämnar där var och varannan dag! Sen skulle vi till Klabba och deras lägenhet och lämna nyckel till Bosse.. Sid får stanna här en natt till, undra när han ska börja med sina tjut, han lär väl hålla oss vakna hela natten om vi har otur..

Imorgon är det jobb igen som gäller, men vi klagar inte.. bara lite kanske.. typ när kl ringer 05.30, då klagar vi lite. Borde kanske fixa mat att ha med imorgon, vet inte om jag har lust att lägga 25 spänn om dagen på kycklingbaguetter hela veckan, kan bli lite enformigt kanske! Får kika på det sen..

Nu måste jag leta upp min mobilladdare och ladda mobilen som dör hela jävla tiden! Just det mamma, jag kommer få brev från Halebop i veckan, ring så fort ni fått det!

Glömde

säga att jag har världens snyggaste lillasyrra!

image329

Fredag

Det var ett himla gnäll om uppdateringen här va, men vi är två hårt arbetande kvinnor, vi har inte tid att hänga här ;)

Jobbet har iaf flytit på i veckan, vi är så duktiga att vi redan fått lära upp en annan kille hur man scanar av och sorterar.. "nya killen" heter han.. en jävla energikippe, blir aldrig trött! En annan är ju döende 80% av dagen men han kör på hela dagen, full fart!

Ikväll blir det tjejkväll, kul kul! Jag, Tess, Lovisa och Sanna ska käka ute och ha det trevligt! :) Imorgon hoppas vi på party, vi hade ju planerat party med Kläb och dom, men n ska dom dra på spontankryssning till Danmark, helt otippat! Så vi får se vart det bär av imorgon.. party blir det iaf!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, men innan vi stänger er här så måste vi bara slänga in ett eller två ord om Helena Claesson! Hon är världens coolaste och vi saknar henne jättemycket! (Tess gråter ganska ofta) Puss på dig Helena! ;) (ja mamma, jag saknar dig också! saknar aaaalla där hemma!)

Tisdag

Så var första dagen på jobbet avklarad och det känns helt okej! Imorse ville vi bara hoppa framför t-banan men dagen gick ändå riktigt fort faktiskt och det är ett ganska slappt jobb måste jag erkänna.. vi kör antingen runt på våra "sparkcyklar" och plockar böcker efter ordrar typ, sen slänger vi dom i backen på sparken och sen slänger vi upp dom på ett band och hämtar en ny order! Eller så går vi på övervåningen och plockar böcker och slänger i backar på vagnar och sen slänger dom på bandet där uppe.. det är lugnast där uppe, där får man gå i små gångar och lyssna på musik och det är inga truckar eller jobbiga människor ivägen, där kan man gå om man känner att man har en otrevlig dag eller nåt! Där nere är det mer fart och fläkt, man kan köra runt på sparken och plocka i farten typ.. så det är skönt att kunna variera sig lite :) Chefen är stiff som tusan, men han håller sig mest på sitt kontor (där han ibland sneglar ut över lagret och spionerar). Men imorgon blir det inga converse på fossingarna iaf, jävlar vad ont i fötterna vi har nu.. usch usch, ne imorgon blir det myspys till jobbet!

Sockerbollarna blev great förresten.. vi har redan vräkt i oss två st var, stora som snöbollar! Ligger i sängen nu igen, otippat.. Tess har redan käkat middag och jags ka gå och värma min nu, blir thairester från igår! Vi går nog hem till Kläb och dom sen och glor på fotboll och hälsar på "Sid", deras nya husdjur eller nåt konstigt.. ska bli intressant och se vad det är dom babblat om!

Imorgon är det uppe innan tuppen som gäller, ska bli förjävligt! Btw, har fått mitt skattekort nu, jippi!


Måndag

Ligger just nu som vanligt i sängen under filten och glor på tv! Vem visste att SVT visade så mycket intressant! Vi bakade kokosbollar förut, eller "sockerbollar" blev det för vi hade ingen kokos.. stora som fan blev dom iaf! Smarrigt..

Vi var ju på intervju imorse, på nåt bemanningsföretag inom marknadsföring och försäljning, men jösses asså.. det var ju tokseriöst! Dom sprang runt i kostym och hade sig och erbjöd bara massa galna jobb som vi hade nada erfarenhet av, så det blev inget med det! Tog oss till intervju på Manpower istället, och där hände det grejer! Fick världens goaste dam som kontaktperson och hon fixade jobb åt oss på ett boklager, redan imorgon kl 8! Kommer bli 7-15 mån-fre, vilket är bra! Fast 7 på morgonen är inget vi ser framemot dock.. gud, får ju gå upp halv 6 då.. skjut mig nu, usch!

Vi hade tänkt att gå ut idag först, det är ju "supemåndag" och Fedji jobbar ikväll.. men när vi upptäckte att ingen annan skulle ut så strunta vi i det också, kanske lika bra nu när man skaffat jobb och allt.. tss! Imorgon så åker Cissi och Pilla, hoppas allting går vägen för dom och att dom hör av sig så ofta dom kan ;) kommer sakna er!

Nu ska jag slå lite på Tess så hon vaknar till liv.. sen får vi nog se efter hur sockerbollarna blev! Rapport om jobbet kommer imorgon eftermiddag.. adjöken!

Bilder från promenaden i parken i söndags



Coolingar på Tiger

Go'kväll

Blev en sväng på stan med Fedja förut.. han skulle köpa braller och vi behövde luft! Köpte milkshake på donken och mös i regnet. Jag och Tess gick hem och lagade mat och kollade melodifestivalen (rätt låtar gick vidare och Björn var kung som vanligt!) efter vistelsen på stan, och nu har vi (jag, Tess somnar alltid på film) kikat på Disturbia.. så nu har jag äntligen sett den.. och den var väl hel okej faktiskt!

Nu är jag så trött att jag knappt orkar ta mig till toan (vi bor ju som sagt på 25 kvadrat.....) men ge mig 5 min så har jag samlat lite krafter!

Natti

Goddagens

Ligger i soffsängen och orkar ingenting.. hade sett fram emot att ligga här och löka framför Man u - Fulham, men vi verkar inte ha någon vettig kanal! Så det blir till att göra som Tess här bredvid.. sova!

Igår var det fest vill jag lova.. började med att jag och Tess härjade här hemma, sen drog vi till Kumlas en stund innan vi drog ut. Jag, Tess och Fedji drog till Tiger och dom andra till Kokos eller nåt.. men vi hade skitball! Dansade sjukt mycket, kul kul! Vi tog taxi hem vid halv 4 och käkade mos, bacon, korv och bröd! Sen fick vi blåsa upp luftmadrassen till mr F så han hade nånstans att sova, men det gick galant! Vaknade vid halv 1 "imorse" och mådde pyton.. vi drog och köpte mjölk, ägg, kaviar och banan och sen gick jag och Tess hem och åt brakfrukost! Så nu ligger vi här och slappar.. skulle egentligen blivit utgång idag också, men det blir det nog inte. Vi ska städa lite sen (jag har lagt pulvermos över hela köket) och sen blir det nog till att laga någon onyttig middag och slänga sig i sängen framför melodifestivalen med godis och popcorn.. fan vad fet jag ska bli!  vi har ju bjudit in Kumla till melodi, dom kan få varsin kvadrat har vi sagt! Så kvällen är inte riktigt spikad ännu.. vi får se.

Nu ska jag lägga mig i horisontalläge en timma eller två innan man måste börja leva igen.. bläk.. längtar till nästa vecka till intervjun och sånt där :)

RSS 2.0