Tillbaka

Ja då var man tillbaka i stora staden igen, härligt! Vi fick ringa och be Lou komma och hjälpa oss bära hem sakerna från bussen igår, vi hade ont överallt och kunde inte gå en meter, så hon var våran räddare i nöden :)

Var tillbaka på jobbet idag också, var lite jobbigt att gå upp i morse dock men folket på jobbet gav oss våran dagliga dos av skratt redan på t-banan så det blev en ganska bra dag tillslut ändå! Vi har bytt avdelning nu förresten.. jobbar för Bokklubben istället, packar ner böcker som privatpersoner beställt istället för o skicka iväg till skolor mm, stor skillnad ;) Idag stog vi hela dagen och scanade och "slog" in böcker och fakturor i kartonger, gick fort som tusan och dagen var över ganska snabbt! Har dock skurit oss över hela händerna nu, men lite får man tåla, man är väl viking..

Fan vad hungriga vi är nu.. vi är så lata.. orkar inte resa oss ur sängen.. ligger hellre o svälter.. känner lite för fiskbullarna idag.. men jag vet inte.. måste nästan ha potatis till det, orka gå och handla.. nee.. får väl bli vita bönor i tomatsås.. naaaat.. förresten, har ni sett reklamen på MTV, den från Jamba? Jisses.. den är det ända dom visar, reklam från Jamba! Om den är jobbig på svenska.. tänk då en glad norrman! Just det..

Nu ska vi ner till Fedja och kolla på Grease.. han har tjatat om att se den ett bra tag nu, han är lite av ett Grease-fan kan man säga, har planscher på väggarna i sitt rum i lägenheten och massa skit, orkar inte höra hans tjöt längre så det är lika bra att få det överstökat..  Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0