Lunch

Sitter hemma hos pappa på lunchen, är så jäkla trött och jag inte orkar ta hand om barnen i skolan, jag är en fara för samhället just nu känner jag, blää.. ska tillbaka om en timma och hoppa in för en lärare i en 2a eller var det en 3a? Strunt samma, det är bara i 40 min ändå, så det ska nog kunna genomföras utan större problem! Nu måste jag vila lite, adjö!

Syslöjd

Har vart nere på skolan idag och haft lite barn i syslöjd! Dom är alltid lika snälla när jag är där, förstår inte varför folk hatar barn ;) Dom skulle ha stickat o haft sig idag, men jag kan inte sånt! Jag kan bara virka armband, så dom som kunde sticka på egen hand gorde det, medans vi andra gjorde tuffa armband! Någon som vill ha ett kanske? Det röda är dock reserverat ;)






Min nya kursbok har inte kommit än så nu ligger jag efter med 2 dagar! Panik! Fast jag kan antagligen lämna in under helgen om det skulle krisa, brukar få det ;) Marknadsföring som gäller nu, ska bli intressant! Kommer vara marknadsföring ända fram till 14 mars nu! Två olika kurser med två olika nivåer, jag kommer spy på det sen! Men det är det värt! Jag ska jobba både imorgon o på torsdag, så boken måste komma snart så jag hinner få gjort gårdagaens och dagens uppgifter innan jag har hela veckan hängande över mig sen! Men men, det ordnar sig, jag brukar fixa sånt där!  

Jag kollade lite på listan med saker som jag o Tess måste fixa i lägenheten sen när jag flyttar upp! (jag älskar att skriva det, flytta till tess, flytta till tess, flytta till teeeess!) Och vi behöver tydligen en ny säng/soffa! Jag har ju en bäddsoffa i min stuga, men den är kanske för stor! Någon som har en snygg bäddsoffa kanske? Vi måste även fixa micro ju (det var snack om att mamma kanske hade någon stående nånstans, får kolla på det) men är det någon som har en bäddsoffa och en micro över så säg till!

Nu ska jag sova en stund!


Ohja

"Hejsan Pauline

Jag har nu tittat över dina arbeten och ditt prov, och med hänsyn till dem och ditt agerande i våran diskussion i fredags sätter jag slutbetyget till:

MVG"

Klaaaaart att han gör! ;)




Blå

Har vart inne i stan med Linda idag igen! Hon skulle på intervju på T12 så jag fick agera som stöd! Det verkade gå ganska bra så nu får vi bara hålla tummarna :) På väg tillbaka till tåget fick jag syn på ett par örhängen och en jacka.. och jag kunde bara inte lämna dom där, så dom fick följa med mig heeem! Jag var så lycklig hela vägen hem och jag är minst lika lycklig nu!





Fick en fråga vilken favoritfärg jag hade, det är ju självklart svart och såhär svart var jag på stan idag!




Dagens låt: Santana feat. Alex Band - Why don't you and I
(bör avlyssnas med dammsugaren i högsta hugg för bästa effekt, lovar)




Söndag 2

Det verkar som att jag kommer flytta till Oslo i alla fall! Lördagen den 23 februari är väl mer eller mindre bestämt! Är så glad att jag tog tag i pluggandet när jag var så deppig i höstas! Känns som att jag får tillbaka på det nu på nåt sätt! Ska bli så skönt att komma bort från både det ena och det andra, bara tänkta på sig själv ett tag. Har precis suttit i telefon med mamma, hon fixade så att Patrik kan köra upp mina grejer! Herregud, hur ska jag kunna välja ut vad jag ska ha med mig? Antar att jag får ta med saker lite då och då när man åker hem och hälsar på! Jag och Tess får nog ta oss en tripp till IKEA också, Pilla tar ju med sig det nödvändigaste hem (micro, tvbänk), såna saker man inte klarar sig utan! Fast jag tar ju dock med med tv-spelet så det ska nog gå att överleva några dagar utan tv bänk ;)



Snart är vi sambos Claesson! Det kommer blir så sjukt bra :)

image249

Lugnet efter stormen

Har sovit jättedåligt inatt och nu när jag vaknar blöder jag näseblod igen! Jag är måste ut på promenad nu, rensa tankarna från ett och annat.. adjö


Lördag

Blev ingen promenad med Cissi idag, det är typ farligt att gå ut här nu, blåser sjukt mycket! Vi pratade en stund i telefon istället, känns bra att ha gjort det! Tack för att du finns vännen. För övrigt så är faktiskt allting helt konstigt för tillfället.. men det verkar vara bäst såhär, i alla fall just nu!


image247





Fredag natt

Har precis kikat klart på I am legend, det är väl ingen film man ska se själv mitt i natten kanske! haha.. massa konstiga varelser som springer runt, nee.. inget för mig inte!

Imorgon blir det promenad med Cissi, sen ska jag färga håret!



Någon som vill köpa denna underbara varelse till mig kanske?



image245


Lax lax mera lax

Jag skulle kunna överleva på laxfilé!




Massage

Det är vad jag skulle behöva just nu.. har så ont i både ryggen och i axlarna, inget kul! Jag är så jäkla trött.. Men men, ikväll blir det till att ligga framför Let´s dance, sen ska jag titta på "I am legend", har hållt mig länge nog och nu orkar jag inte vänta längre!


Här är vad jag köpte!




Heja mig!

Slutprovet gick väldigt bra, min handledare var mycket impad så det känns bra! Belönade mig själv med att köpa två nya tröjor, en ring och ett armband inne i Gbg med Linda. Blev 250 kr ihop så det är inget att bråka om Tess!

Cissi ringde förut, hon skulle komma hem i helgen så vi ska förhoppningsvis ses, vi har väldigt mycket att prata om. Känner att jag behöver det! Usch.. nu fick jag en klump i magen.. orkar inte skriva mer, lägger upp bilder på grejerna sen, hej då.. 


Usch och fy

Jag är helt genomblöt! Här är man ute och promenerar och är duktig, vad händer? Jo, när man är sisådär 30 min hemifrån så börjar det ösregna! Vad gör man? Jo, man får nöja sig helt enkelt! Förbannat kallt är det i alla fall.. jag får nog hoppa in i duschen och dricka lite te så blir jag varm igen! Hittade mina randiga raggsockar förut, dom kommer sitta perfekt! :) Hittade förresten mina armband som jag letat efter sen i sommras! Gött, nu ska dom sitta på ända tills jag tar av dom nästa gång ;)


Nånting

Vart tog alla dom där trevliga mornarna vägen egentligen? Denna morgonen är i alla fall inte alls trevlig, blä.. Jag sov apdåligt inatt, vet inte varför, men kunde bara inte somna! Im all messed up idag bara för det.. Men så går det kanske när man lägger sig 03:10? Äsch, totally worth it.. Åh gud vad jag har trååååkigt.. jag vill umgååås! Vem som helst! Nej nu går jag på promenad, innan jag spricker! Adjö!

Chique

Jag har aldrig sett så mycket snyggt på en gång!



Gå in på www.chique.se så kan du också ta del av dessa billiga skönheter!





Vanilla & Orchid

Har suttit och pluggat sen kl 12, men det går riktigt bra så det är inga problem! :) Ska gå och låna sköljmedel av Erika snart! Hon har antagligen inte Mitt sköljmedel (Softlan Vanilla & Orchid, luktar så underbart gott). Men det får duga för den här gången. När jag blir stor och flyttar in i min drömlägenhet så ska hela lägenheten lukta av det sköljmedlet! ;)

Sen ska jag nog laga lite middag till mig själv.. blir lax idag, jag älskar lax! Gud vad jag börjar bli sinnessjukt sällskapssjukt! Någon får faktiskt ta att komma hit och hålla mig sällskap ikväll, jag ska ju se film sen! Någon? Inte?



Hittade en ny "dagens låt" : Takida - Curly Sue

Tisdag

Morsnig korsning! Här sitter jag med alla böckerna uppslängda i sängen, men saknar verkligen motivationen till att plugga idag! Det är himla mysigt väder ute så jag funderar på att ta en promenad först, rensa tankarna från ett och annat ;) Jag måste ner till posten i alla fall, en trevlig dam kontaktade mig och ville köpa en av mina kursbäcker (bransch & produktkunskap) för 200 spänn! "taget!" sa jag, med tankte på att jag köpte den för typ 220 men använde den bara i 10 dagar.. den är praktiskt taget orörd så den är fan värd 200! Jaja, nu ska jag dricka mitt "tantiga" te och sen ska jag dammsuga lägenheten! och diska! Jag längtar tills imorgon, då kommer Linda antagligen ner med Samuel och Lexsus! Saknar den där byrackan en aning faktiskt :)

Såg att H&M gjort ett samarbete med massa kändisar i en kampanj (Fashion Against Aids). Det fanns mycket snyggt, men favoriterna är nog Timbaland´s, Rufus Wainwrights´s, Chicks in speed´s och Good Charlotte´s. Dom kommer jag garanterat ha i min garderob inom kort!   www.hm.com/se/#faa


Dagens låt: Rooney - When did your heart go missing

Kan inte sluta lyssna

Intoxicated with desire,
And you're the designated driver, yeah
I'm not afraid, ?cause I'm a rider, yeah
Ain't nothing wrong, with feeling right, so won't you

Scream, at the top of your lungs, if your body's feeling right
Scream, at the top of your lungs, if your body's feeling right
Scream, at the top of your lungs, if your body's feeling right
Scream, at the top of your lungs, if your body's feeling right

In the car, at the party
Got his hands, On your body
Don't fight it, Ooh
If you like it, Ooh

In your room, on the rooftop
Feels good, don't stop
Don't fight it, Ooh (Don't you fight it)
If you like it, Ooh (Why don't you)
Scream, at the top of your lungs, if your body's feeling right


Måndag 2

Gud vad skönt, nu är det helt tomt i lägenheten, det är bara min tv som väsnas! Har städat hela mitt rum, så nu börjar man se hur det ska se ut här inne egentligen! Jag är så sjukt nöjd med min städning, nu fattas bara den svarta bokhyllan från IKEA så är det fulländat :) Handlade lite förut också, handlade baara sånt som jag gillar! Sen satte jag mig framför tvn och nu tittar jag på Guldbaggegalan! Ingen höjdare kanske, men det är ju nåt med såna galor, man måste liksom titta! Jaja, imorgon ska ja ut till Freeport och hälsa på Claessons syrra, hon ska hjälpa mig lite med plugget :) sen ska jag försöka hinna med att gå och sola också! Nu är det dags för te och lite "I Am Legend"



Måndag

En förjävla god morgon är vad det är idag! Vaknar först av regnhelvetet och ser enbart tvätt på golvet. Strax efter det inser jag att det är måndag så jag går och lägger mig igen. Men nu när jag vaknar, då är det blå himmel och tvätthögen ser inte lika stor ut längre, sen det där med måndag, det gör inte heller lika mycket, för det är ju bättre med måndag än söndag, för på söndagen är man så långt bort från nästa helg att det svider! Så denna måndagen är helt okej.

Jag ska åka till pappa sen, ska bo själv där tills på onsdag kväll! Fruktansvärt skönt, kommer få mycket plugg gjort plus att Linda och Lexus kanske kommer ner någon dag! (jag har en present till er två så ni bör komma ner). Sen ska jag o Linda in till stan och kolla på balklänning till Linda! Hon ska ha en svart, så jäkla häftigt! Jag ångrar att jag inte hade svart på min bal känner jag nu.. gud vad snyggt det hade vart! Sen ska jag hinna sola, gymma och färga håret och sova! Men det ska väl inte vara några större problem med det där inte, har ju all tid i världen! Åh vad jag vill flytta nu! Jag lovar mig själv att jag ska ha flyttat innan nästa vår, för jag börjar få inredningsmani här hemma, folk blir tokig på mig snart och jag blir tokig på dom! Jag flyttar runt och sprider ut mina grejer över hela huset, jag har någonting i varje rum som är mitt! Men det är ju bara för att jag har för mycker grejer helt enkelt.. jag har ju 3 garderober t ex ;) men men, då tummar vi på det då? Great..

Nu ska jag ta och lägga veckans schema tror jag! Som det ser ut nu så har jag ca 40 sidor (varav 20 är med uppgifter), en intervju med en butiksanställd + guidad tur genom deras kassasystem, projektarbete där jag agerar butiksägare och en förberedelse för ett säljsamtal med min handledare, att redovisa tills på onsdag. Sen är det ju slutprov på alla 210 sidor på fredag också, men det är väl en baggis, det är ju så kul!

(armbandet & sjalen jag köpte i Oslo)




Dagens låt: Timbaland ft. Keri Hilson and Nicole Scherzinger - Scream


Benke

Nu är jag hemma igen efter typ, världens roligaste helg i Oslo city! Var verligen sjukt längesen som jag hade så kul, himla trevligt folk. På fredagen när jag kom upp vid 14.15 så hämtade Sibbe mig med bilen, så jag fick följa med hem til Kumlafolket. Tess och Fedja slutade inte förns 16 så dom ramlade in runt 16.30. Då gick jag och Tess och köpte middag (lasagne och sallad). Sen gick vi hem till hennes kille och hans kompisars lägenhet och umgicks lite. (det har jag ju redan skrivit om, skrev ju där i från i fredags, aja). Sen gick vi hem och sov. 

På lördags morgon gick Tess och vinkade av sin kille och resten vid bussen, dom skulle till Chamonix en vecka. Sen kom hon tillbaka vid 11 och då hade jag diskat och städat lite :) sen bar det av till stan, jag köpe en sjal och ett armband och Tess hittade en kofta och en klänning, wiee :) på väg hem från stan köpte vi lite middag.. det blev kyckling, pasta, sås, sallad och stekta champinjoner, fruktansvärt gott! Efter det så gjorde vi iordning oss till ljudet av Gyllene, Kent och någon punk/rock-blandskiva! När vi var klara begav vi oss bort till Kumlafolket och spelade pictionary (eller någon slags variant iaf) och käkade popcorn! Mitt och Tess lag vann med 10-6 efter att jag fått måla bl a Sällskapsresan, Ånga och Summa, gick galant ;) Efter våran vinst gick vi hem till Tess killes lägenhet, en av killarna skulle inte med till Chamonix så han hade förfesten! Det var vi, Kumlafolket och Kumlafolket 2 :) mycket trevligt! Vi tog oss med "gratistaxi" till Tiger Tiger vid halv 12, dansa som djur till 03.00, gick hem till Kumlafolket2 vid 03.30, käkade mos och köttbullar (bra jobbat Klasse), några sjöng Singstar, Tess somnade i en soffa men hittade senare sin plats uppe i det rummet där jag låg, klockan var runt 5 nu skulle jag tro. Vid halv 6 somnar alla efter usla skräckhistorier om pojkarna Pelle, Gurra och Benke (varan dagens rubrik) och massa flams! När vi sedan vaknar upp vid 9 så känner jag och Tess att vi gjort vårat, så vi packar ihop och börjar gå hemmåt. Det var sjukt otrevligt kallt! Vi köpte lite iste på våran promenad till tunnelbanan.

När vi kom hem så sov vi fram till 12.30, sen packade jag ihop mina grejer och så åkte vi till busstationen och jag åkte hem 15.45. Vilken trött människa jag var, trött och otrevlig.. ingen fick sitta bredvig mig, jag låtsades sova som en gris när folk gick på! Sen sov jag hela vägen hem och konstigt nog var vi framme i Gbg 19.10 istället för 19.45, en himla massa för tidigt. Men inte mig imot, Patrik kom och hämtade mig och sen åkte vi hem till mina myskläder.. Så nu sitter jag här och ska strax käka middag! Tack för en grym helg gumman, du är kung! Älskar dig :)


Oslo 2

Jajemensan, har vart en dag på stan idag, fick köpt en sjal och ett armband! Just nu lyssnar vi på Gyllene (flickorna på tv 2, men den är snart slut och då börjar Ska vi älska! vadå, vem kan inte Gyllenelåtarna och dess ordning på skivan utantill?) Käkade god mat och mös förut också, med ansiktsmask och grejer! Bilder får ni se när jag kommer hem :)

Snart bär det av i väg för att testa partylivet i Oslo, ska bli sjukt kul!

Nu hinner vi inte mer, detr finns Smirnoff att förtära ;)

Oslo

Yes, nu sitter jag och Tess hemma hos Klas och co och myser.. har tittat på spöken på youtube och Tess dicker öl.. käkade sjukt god lasagne hemma hos Tess förut och pratade massa skit! :) Blir en lugnt kväll idag, men imorgon blir det roligare.. party! Sooo loooong suckeeeers

Hugo, jag saknar dig!!


Torsdag

Göra klart det sista på inlämningarna + projekt = klart
Skicka in inlämningarna + projekt = klart
Ta mig ner till pappa och hämta min locktång + ge bävrarna (hamstrarna) mat (far är i las palmas) = klart
Ta mig in till Linda, sola, gå ut med Lexus, växla pengar, köpa "sminksvamp" o concealer, till systemet = klart
Ta mig hem till pappa igen för att hämta det jag glömde/inte orkade ta med till Linda = klart
Ta mig till idrottshallen för att möta upp Linnea = klart
Åka hem till mamma och äta middag = klart
Börja packa = klart
Måla naglarna * 2 = klart
Bli klar med packningen = skjut mig..


Onsdag 2

132 / 150.. om det ändå vore 135! Jaja, jag får väl nöja mig helt enkelt :) idag blir det pannkakor till middag och sen ska jag göra klart mina manus till säljsamtalen, hämta kläder hos pappa, Gessle-dvd hos Fam Claesson, städa mitt rum och sen, SEN ska jag sova.. jag ska sova så sjukt gott och så sjukt länge! Imorgon blir det till att åka in till stan, ska träffa Linda! Vi ska sola till det lite, känner att det är dags! Nej usch, nu blev jag aptrött.. tror nog att jag tar visiten till Calessons imorgon istället.. Adjö!

Onsdag

Plugg plugg plugg! Tackar dagens låt för att jag klarar mig igenom detta just nu!


Nickelback - Rockstar


'Cause we all just wanna be big rockstars and
Live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny 'cause we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blonde hair
And we'll hide out in the private rooms
With the latest dictionary of
Today's who's who
They'll get you anything
with that evil smile
Everybody's got a
Drug dealer on speed dial, well
Hey, hey, I wanna be a rockstar


Carolina Gynning

Herregud vilken rolig människa! Tänk att få spendera en dag med henne, man skulle nog få sig ett skratt eller två! Under avsnittet så såg man att hon färgat sitt hår brunt, jag tycker dock hon är mycket snyggare i blont hår, men det är ju en smaksak! Heja henne i alla fall, det är ett program jag kommer titta på i fortsättningen!


Måndag

Har gjort klart det man skulle göra klart idag, eller jag delade typ upp dagens och morgondagens och gjorde hälften av varje så att säga! Idag skulle jag göra ett kollage av olka outfits till olika typer av jobb, gick galant :) Imorgon ska jag börja på ett projekt som ska gå ut på att jag ska göra en mapp för säljarna på "mitt företag" där de kan läsa om företaget.. allt från introduktion för nyanställda till servicekoncept! Känner att detta är lite roligare än att skriva arbeten om lastbilstransporer! Men det måste ju kunnas det också :)

Skrev packlista för Oslo i helgen, jag längtar så mycket! Har inte gjort nåt kul sen nyår, har bara suttit hemma! Kommer bli fruktansvärt mysigt, jag som saknat mitt Teaser så mycket!


Claesson Claesson Claesson!!

Jajemensan! Pojkarna J och B´s kalas blev flyttat till den 2e så jag kunde inte åka upp till Oslo den helgen, så efter att jag och Tess suttit och tittat på datum framöver och insåg att jag kanske inte kan komma upp förns slutet av februari så blev det lite jobbigt, så jag åker upp nu på fredag istället! Jäkligt synd att Pilla åker hem denna helgen dock, men vi ses kanske på kalaset istället? :) Så nu blir det Gyllene, skitsnack och god mat i helgen! Gud vad skönt, det behöver jag! Saknar ju henne så mycket, speciallt när hon är full! Har ni förresten sett videon på henne när hon fönar sin (min) hansdväska som hon tappat i toaletten? Inte.. åh, jag rekommenderar ;)

Segdag

Håller på packa ner lite grejer just nu, ska till mamma. Det går jätte långsamt verkligen, jag avbryter mig själv hela tiden, dåligt dåligt! Blev en sen kväll igår, satt uppe och försökte få ordning på bloggen i ett bra tag, sen blev jag hunrig och kunde inte sova! Skönt att man bara skulle ta det lugnt idag :) tror iof att jag smygstartar pluggandet sen ändå, så slipper jag göra så mycket imorgon!

Dagens låt: LEN - If you steal my sunshine (sommarfeeling)

Late show

Har nyss kollat på den sista Sagan om ringen och jag grät i slutet, men det var så värt det ;)

Har haft en ganska jobbig kväll, har vart mycket "jagsaknarhugodetärsåsyndommig!". Men imorgon är det en ny dag och nya tag, blir inget plugg dock men lite träning för att få ut lite känner jag! Nu måste jag äta något, blir väl lite te om jag känner mig själv rätt!

Vill ha!


Tack!

Ville bara tack Lou för den fina nya designen på bloggen!

Lördag

Linda och Lexus är här nu, han har vuxit jättemycket på en vecka! Fått tjockare hals och grejer! Linda har visat massa bilder från Egypten, såg mycket trevligt ut :)

Ikväll blir det till att ta det lugnt igen, ska äta god mat och umgås med familjen bara. Dom visade tydligen någon av Sagan om ringe filmerna så jag antar att jag kommer titta (somna till) den!


Linnea la in fler bilder från nyår på Facebook nyss, hittade dessa, läckert!

Fredag

Gud vilket lättnat, känns faktiskt som att det gick hyffsat bra på provet ändå! Men inte hoppas på för mycket nu, då blir man bara besviken :) Nästa - Försäljning & Service! Känns lite tryggare då jag redan jobbat i klädaffär en gång så har jag absolut inga problem med att prata och vara social med folk jag inte känner! Ska nog gå bra det också!

Jag gick till Gina Tricot efter provet för att lämna tillbaka en blus jag köpt där, den var så jäkla snygg på hon som jobbade, men jag fick fan inte ihop det när jag var hemma! Jag såg ut som en tant, hemskt! Så jag bytte den mot ett par örhängen och en sjal istället, mycket bättre! Sen hittade jag en grå väska också, jag älskar väskor! Fick förresten en inbjudan till en modell audition till en modevisning som ska vara på Kungsmässan, tss! Jag känner dock killen som gav mig den och han bad mig ta med en kompis också, någon som vill med? jag har ju inte dirket några kvar att välja på just nu ;)

Jag undrar när Linda and the gang kommer hem, hinner man ses ikväll kanske? Hm, får kollas upp! Vill ju träffa Lexsus!! Annars så blir det gurka och dipp och kanske lite Let´s Dance! Måste kolla om Danny håller måttet.. fast han är fan inge snygg alls måste jag säga, Måns därimot! Wuhu! På tal om Måns, vad hände på Grammisgalan? Salem Al Fakir vann typ allt, och Björn R vann årets låt! Årets låt! Visst är den himla fin den låten, men inte ska det bli årets låt! Det var för övrigt många konstiga nominerade! Bara massa "wierdmusic" faktiskt.. (jag röstade på Giftig, yeah) Nej, nu ska jag vila, var ett tag sen jag gjorde det!



Torsdag - slutkörd

10.30 - 22.00, min hand är svullen och jag fattar fortfarande ingenting :( om jag inte somnar på fyra sekunder sen så kommer jag ha huvudvärk imorgon, lätt! Jag fick till och med Tommy på Mixmegapol/RadioCity att hålla tummarna för mig imorgon, haha!

Vet inte hur det kommer bli med min Oslotripp nu, Tess ska ju kanske hem på mormor Ruts kalas den helgen! Men vi får "hoppas" att det inte blir nåt kalas, nej avd dumt det lät.. men jag vill så gärna upp, och jag har ju massa slutprov efter det och jag vill upp snaaart.. har så tråkigt här!

Jaja, nu är det bingen som gäller! Natti natti gott folk


Break me shake me

I never thought I'd change my
opinion again
But you moved me in a way that I've
never known
You moved me in a way that I've
never known

But straight away you just moved
into position again
You abused me in a way that I've
never known
You abused me in a way that I've
never known

So break me shake me hate me
take me over
When the madness stops then you
will be alone
Just break me shake me hate me
take me over
When the madness stops then you
will be alone

It´s too high!

Någon som vet om man kan ladda ner Glocalnets reklamlåt någonstans?

Tisdag

Äntligen är alla inlämningar inne, nu är det bara att plugga på dom 9 kapitel jag ska ha prov på sen! Uuhh..

Har vart så jäkla trött idag, ont i nacken har jag och skit! Det resulterade ju bara i att jag blödde näsblod igen, är så trött på det nu! Måste, enligt pappa, gå och kolla upp det så jag inte har ett "söndrigt" blodkärl eller nåt, för då måste man bränna! Blä! Jag tror på stressen, Hugos resa och allt annat! För jag har aldrig blött såhär mycket näsblod innan!

Pratade med Hyyyygo på nätet förut! Allt känns så bra när vi pratat med varandra, men så fort han loggat ut så blir jag deppig igen! Men det är bara att kämpa på som han sa (95 dagar kvar! hur fan kämpar man i 95 dagar utan att bryta ihop?!) för hur mycket jag än kommer säga att jag inte orkar mer så vet jag att det är sååå värt det när han väl kommer hem! He´s the best!

Jag är såååå hugnrig så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Försöker ju hålla nere på småätandet och allt annat onyttigt! (Pappa står visserligen och lagar mat just nu, så det är inte långt kvar ). Frukt, ägg, gröt, nötter och te intas det mycket av nu på dagarna! Hittade nåt mörkt ,mörkt , mörk grovbröd i affären i går också, det var ljuvligt, jag älskar mörkt bröd!

Nej nu får jag ta tag i städandet i mitt rum, det ligger papper överallt! Det måste vara ordning och reda i mitt rum, alltid! Klarar inte av när det blir stökigt, då har jag ingen koll och blir helt panikslagen!


Grattis på 20 årsdagen Joakim Lundberg!!!


Måndag

Var inne i stan en sväng idag! Fick köpt lite ny ansiktsvatten och rengöring, nytt läppglans från Maybelline och sånt härligt :) sen hämtade jag ut min kofta också, den är precis så härlig och go som jag trodde!





Just nu tittar jag på Outsiders, handlar om Sopfolket idag! Dom vägrar jobba heltid och ta del av samhället så dom drar bara runt på dagarna (förutom en som faktiskt studerade) och sedan letar dom i soporna efter det dom behöver, mysigt!? Jag kallar dom lata..

Nu måste jag göra klart mitt arbete om svinn och skicka in det! Imorgon måste jag börja plugga på alla kapitel, slutprov på fredag, heja heja mig! Nu är det te och ostmacka som gäller!


(Hugo, jag saknar dig jätte mycket!)

Söndag 2

Nu har snön regnat bort! Eller det är bara slask kvar tyvärr.. men den kommer säkert igen, vädret är ju helt utdraget nu förtiden! Har suttit och tittat på Victoria´s Secret Fashion Show 2007 nu i en timme! Tänk om man hade den magen och dom benen, jösses! Åh, hanstervalpen har dött förresten, lite jobbigt faktiskt.. men det var nog bäst så, vi kunde ju inte mata honom med nånting!

Funderar på att åka upp till Oslo 1 februari.. men vi får se var jag är i plugget då :)

Nu är det tedags!

Söndag

Nu har det kommit snööö! Ser himla trevligt ut faktiskt.. har ju blivit lite varmare också, bra bra!

Nu är det dags för frukost och sen ska jag ta mig en promenad!


Bebis

Mina kära systrar bestämde sig för ett tag sen att köpa hamstrar, en av dem dog strax därpå och vi införskaffade en ny! Nu har vi en tjej (Frankelina) och en kille (Frank). När vi skulle köpa en kompis till Frank så var Frankelna självkla (sa Linnea iaf, jag fattade ingenting). Problemet var bara att dagen efter vi fått hem henne så ploppade det ut  hamsterbarn! 3 av dem dog under loppet av två dagar, Frankelina tar inte hand om dom, hon beter sig som om hon inte vet vad hon ska göra, hon flyttar bara runt dom och sånt.. diar dom inte typ. Så nu är det bara en kvar och då vi hittade honom ensam och övergiven bredvid matskålen utan att mamman var där och kollade till honom på en hel dag så bestämde sig Linnea för att själv uppfostra denna figur. Han/hon bor just nu i en egen liten skål och vi matar den med vatten, youghurt och päron! Den vistas också en del i handen eller på en sån uppvärms riskudde eller vad det heter, för att få värme! Vi vet inte hur länge den kommer klara sig.. men vi kunde inte bara se på när den höll på dö. Just nu är den 3 cm lång och rosagrå, har inget namn och ligger i min säng på riskudden!


Lördag

Åhå, sitter och pratar med Hugo på msn nu, fast hans dator är knasig så msn funkar knappt.. vi får gå över till facebook/efterfesten eller nåt! haha :) allt verkade bra i alla fall! (den som vill följa deras resa kan gå in på www.resedagboken.se  ---> hugo_norqvist) Jag saknar honom så mycket, efter bara EN dag! 98 till kommer bli seeegt..

Idag ska jag otippat plugga lite.. ska sätta ihop allt jag gjort under veckan typ. Väntar bara på att få några svar från olika personer :) sen blir det att kanske åka in till Gothia och titta på Linnea när hon spelar! Det går visst bra för dom nu, är i kvartsfinal tror jag! Sen blir det väl hem igen och glo på film kanske!

Nu är det i alla fall dags att träna!

Fredag

Har gjort ytterligare ett armband nu! Men det är ju så kul :)




Fredag

Hej


Sitter och kollar på Hemma hos Jamie, han gör sjukt goda pizzor med ruccola och sånt som jag gillar, gud vad hungrig man blir!

Plugget går sådär faktiskt.. ligger efter nu tack vare jul och sånt då man inte hade tid att plugga, blä.. Men nu när Hugo inte är hemma och Cissi som åker imorgon så har jag all tid i världen att plugga! Det är väl det ända positiva med att vara själv just nu, man har tid med allt typ.. jag har nog inte fattat att Hugo inte är hemma längre! Kommer nog nästa vecka.. när jag börjar bli rastlös och trött på mig själv! Åhåå..

Ikväll blir det dipp och gurka.. Hoppas på nån bra film på tv också, men det är det ju aldrig på fredagar nu för tiden!

Undrar förresten hur det gick för Linda och dom, är dom framme än? Äsch, det visar sig!

Torsdag

Tänkte bara jag skulle lägga in en bild på mitt armband som jag kämpat med i typ tusen år nu, blev riktigt nöjd!





Just det, om det är någon som vill köpa balklänning så har jag en jag ska sälja! (Den är i stl 36 från NIXA Swedish Design. Jag har dock sytt in den och lagt upp den, men jag har fortfarande kontakt med sömmerskan som lovat fixa det om det skulle behövas)





Torsdag 3/1

Värsta dagen någonsin!! Hugo åkte nyss härifrån och kommer hem igen 11 april! Jag är helt knäckt.. planet går dock inte för ens runt 12 imorgon förmiddag, men han måste hem och packa och ringa banker och grejer så detta var sista morgonen tillsammans! Mår förjävligt rent ut sagt.. jag stog och grät i fönstret när han gick! Han sa att han skrivit små lappar och gömt i mitt rum, får väl börja leta upp dom snart så jag inte sitter här och gråter.. och inte nog med att han drog, jag har så himla mycket plugg kvar så det är inte sant.. det är tur man har kontakter som hjälper till :) Åh.. hur ska detta gå?! Kommer inte kunna tänkta.. min mage har ju redan ballat ur, magkatarren igen! Den började direkt när Hugo sa att det var bestämt att dom skulle dra, det var samma vecka som plugget satte igång så det var nästan väntat. Jag stressar sönder mig tydligen.. men är det så konstigt när man vet att man kommer vara själv i 3 månader utan varken pojkvän eller kompisa? Nej.. det är hemskt! Jag lovade Hugo att eftersom att jag är klar med plugget veckan innan han kommer hem, så skulle jag ha skaffat ett jobb över sommaren med världens bästa arbetskamprater, så jag slipper vara ensam hela tiden! Sen efter EM och när hösten kommer, när han börjar plugga (nånstans, nånting), så fick jag flytta med! Fast det är nog mycket snack (fjäsk) nu bara för att han ska åka.. men man kan ju alltid hoppas! Han har ju sagt innan att han vill att vi flyttar ihop när han börjar plugga, så jag kör stenhårt på det nu, han får helt enkelt bara följa med :)

Nej nu måste jag lägga mig i sängen igen.. har lagt in alla uppgifter på datorn och väntar på svar från några speditörer och sånt, så jag kan inte riktigt göra så mycket mer just nu!



1/1 - 08

Nyårsafton var väldigt trevlig! Började ju som sagt hos Linnet med massa god mat i goda vänners sällskap!






Sen vidare till Hellman, där fler goda vänner väntade!



Gott nytt år!


RSS 2.0