Fredag

Gud vilket lättnat, känns faktiskt som att det gick hyffsat bra på provet ändå! Men inte hoppas på för mycket nu, då blir man bara besviken :) Nästa - Försäljning & Service! Känns lite tryggare då jag redan jobbat i klädaffär en gång så har jag absolut inga problem med att prata och vara social med folk jag inte känner! Ska nog gå bra det också!

Jag gick till Gina Tricot efter provet för att lämna tillbaka en blus jag köpt där, den var så jäkla snygg på hon som jobbade, men jag fick fan inte ihop det när jag var hemma! Jag såg ut som en tant, hemskt! Så jag bytte den mot ett par örhängen och en sjal istället, mycket bättre! Sen hittade jag en grå väska också, jag älskar väskor! Fick förresten en inbjudan till en modell audition till en modevisning som ska vara på Kungsmässan, tss! Jag känner dock killen som gav mig den och han bad mig ta med en kompis också, någon som vill med? jag har ju inte dirket några kvar att välja på just nu ;)

Jag undrar när Linda and the gang kommer hem, hinner man ses ikväll kanske? Hm, får kollas upp! Vill ju träffa Lexsus!! Annars så blir det gurka och dipp och kanske lite Let´s Dance! Måste kolla om Danny håller måttet.. fast han är fan inge snygg alls måste jag säga, Måns därimot! Wuhu! På tal om Måns, vad hände på Grammisgalan? Salem Al Fakir vann typ allt, och Björn R vann årets låt! Årets låt! Visst är den himla fin den låten, men inte ska det bli årets låt! Det var för övrigt många konstiga nominerade! Bara massa "wierdmusic" faktiskt.. (jag röstade på Giftig, yeah) Nej, nu ska jag vila, var ett tag sen jag gjorde det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0