Måndag

Ligger just nu som vanligt i sängen under filten och glor på tv! Vem visste att SVT visade så mycket intressant! Vi bakade kokosbollar förut, eller "sockerbollar" blev det för vi hade ingen kokos.. stora som fan blev dom iaf! Smarrigt..

Vi var ju på intervju imorse, på nåt bemanningsföretag inom marknadsföring och försäljning, men jösses asså.. det var ju tokseriöst! Dom sprang runt i kostym och hade sig och erbjöd bara massa galna jobb som vi hade nada erfarenhet av, så det blev inget med det! Tog oss till intervju på Manpower istället, och där hände det grejer! Fick världens goaste dam som kontaktperson och hon fixade jobb åt oss på ett boklager, redan imorgon kl 8! Kommer bli 7-15 mån-fre, vilket är bra! Fast 7 på morgonen är inget vi ser framemot dock.. gud, får ju gå upp halv 6 då.. skjut mig nu, usch!

Vi hade tänkt att gå ut idag först, det är ju "supemåndag" och Fedji jobbar ikväll.. men när vi upptäckte att ingen annan skulle ut så strunta vi i det också, kanske lika bra nu när man skaffat jobb och allt.. tss! Imorgon så åker Cissi och Pilla, hoppas allting går vägen för dom och att dom hör av sig så ofta dom kan ;) kommer sakna er!

Nu ska jag slå lite på Tess så hon vaknar till liv.. sen får vi nog se efter hur sockerbollarna blev! Rapport om jobbet kommer imorgon eftermiddag.. adjöken!

Bilder från promenaden i parken i söndags



Coolingar på Tiger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0