Torsdag

Står här med slinghättan på nu, kände att det var dags! Packningen går sådär, har bara "matsäcken" kvar typ haha.. sen ska jag soooova, blev inte mycket av det inatt när jag sov hos Hugo (lägg av), han är sjukt förkyld så det snorades och snarkades för fullt! Jag låg och vred och vände på mig, somnade inte förns mitt i natten, usch.

Imorse åkte jag iaf in till Kba och träffade Linda och Lexus (hund), sen solade jag, gick till sysytemet, träffade pappa och växlade pengar, hämtade Linda och Lexus (hund) och sen åkte vi hem! Tada..

Lillsyster Linnea ska på stort disco imorgon, "Gränslösa Södra", ett samarbete mellan tre skolor här i närheten, kommer vara massa barn! Hon är så nervös över vad hon ska ha på sig, om "den där killen" kommer vara där bla bla, ååh.. tänk att man var så liten, att det var så längesen, ojojoj.. (jajemen, det discot fanns på våran tid också)

Ska in och hjälpa henne med kläderna nu, åker ju imorgon vid 9 så hinner inte då. Sen blir det lite grönt te (ska ju vara bra för hyn, vi får se med det där), sen ska jag nog vara fit for fight, som jag brukar säga!

Ha en bra helg.. Oslo, here I come!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0