Torsdag

Ligger i sängen och gör jättefina PowerPiont presentationer nu, jag är bäst! Ne, men det går framåt iaf.. vet ju inte riktigt vad som kommer behöva göras i powerpoint ännu, så jag har mest skummat igenom allt. Exel är ju utan tvekan det jobbigaste hittills, finns ju massa skit att lära sig där, blä.

Heja Sverige förresten! Åkte ner till pappa igår och tittade på matchen, fan vad arg jag vart i början, dom bara slarvade. Men sen löste dom det ganska bra :) Men just det ja, England ska inte vara med i EM! Vad trist :(

Åh vad jag saknar Hugo, och han har bara vart bort en halv dag! Jag är sämst på att sakna.. fast är det nån som vet hur det är att sakna så är det jag! Jag får sakna hela tiden.. först 3 månader i Chamonix och nu snart 3 månader i.. Asien? Jag hatar honom som åker iväg sådär! Ibland stäler jag till med lite dilemman för honom, att han antlingen får välja mig eller resan! Då brukar han bli blödig så jag får nästan läxa upp honom.. det brukar sluta med "resan + dig? snällaaaa?" damn you säger jag då och är sur i några timmar! Men men, jag kan inte gå runt och tjura för det nu, den dagen den sorgen.. och han har lovat att det inte blir mer än 3 (vi bestämde 2 först men han är efterbliven) månader, så det känns ju lite bättre. Sen ska han ju faktiskt köpa en fin present till mig från NY också, yeeei :)

I helgen blir det lugnt imorgon, ska försöka ge mig på Uppgift numero uno, sen blir det mys på kvällen. Hopas verkligen dom ringer från skolan imorgon, jag ska ju ändå ne dit vid halv 1 och köpa boken av en tjej som jobbar vid ålderdomshemmet, jag har kontakter överallt ;) på lördag ska jag plugga.. sen verkar det blir en liten utgång, Bellas sista innan hon drar! :( Nästa fredag blir det ju restaurang dock!

Nu är det Vänner på tv, härligt.

Herrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0