Måndag

Tjena!

Är ju hemma från Oslo nu, har haft skitroligt! Är nästan ingen ide att skriva ner interna skämt, men ojoj vad kul det har varit :)

Efter en bussresa (med mycket musik, tidningar och godis) på 4 timmar anlände Jag och Cissi vid Oslo Gallerian lite innan 14, där vi helt klart fick vänta en bra stund tills Tess kom och mötte upp oss ;)




Sen gick vi till Kiwi och väntade på att Pilla skulle sluta. Satt inne i affären en stund och tittade på henne när hon sprang runt bland kassorna och såg söt ut, haha!

 


När hon slutade så gick vi hem till dom och packade upp lite. Sen kom Sara och vi gick ner och köpte allt vad man behöver till tacos plus lite till! Kvällen var sjukt trevlig, massa skvaller och sånt! Har verkligen saknat dom :) När klockan var runt 00.30 gick vi och hämtade en madrass hemma hos Klas och dom (Tess pojkvän) och sa adjö till Sara som skulle åka hem för kvällen. (hon bor lite utanför Oslo)







På morgonen på lördagen skulle Pilla upp och jobba vid 9, vi retades en stund sen somnade vi om till 12 ungefär. Vi käkade frukost och tittade på lite Vänner :)





Efter vårat Vänner-moment gjorde vi iordning oss och gick ner till Oslo City. Pilla skulle sluta vid 15 så vi gick och leta utstyrsel för kvällen, men Tess var den ända som hittade nåt, Oslo är för dyrt för mig och Cissi ;)




När vi kom hem från stan så käkade vi ost & broccolisoppa och gjorde iordning oss inför kvälles bravader :) när alla äntligen var klara så begav vi oss mot "Kumlas" där det blev lite förfestandes!




När alla mådde som bäst drog vi vidare till "Kumlas nr 2" där vi stannade resten av kvällen. Vi skulle egentligen ha gått och tittat på Sverige matchen, men efter att några av oss gått dit och sedan rapporterat att det stod 2-0 när vi var påväg, så struntade vi i det och sjung lite Singstar istället ;) En väldigt trevlig kväll, kul att träffa alla!




På vägen hem vid 04.00 höll vi på frysa ihjäl flera ggr, speciellt Pilla! Men när vi äntligen var hemma så somnade vi som små barn, haha. På söndags morgonen mådde vi apa ett tag, sen åt vi lite, gjorde iordning oss och gick och hämtade Tess hemma hos Klas och dom. Hon såg förjävlig ut och ville inte gå med till "Kumlas" för att hämta lite filmer mm innan vi gick hem och hämtde packningen, så hon fick nyklarna och gick hem medans vi gick till "Kumlas" en stund. När vi kom hem igen så åt vi lite, slängde ihop våra saker och begav oss. Tess och Pilla ville inte följa med till bussen så dom satte oss på en spårvagn och lät oss leta oss fram genom Oslo tills vi kom fran till busstationen, det var spårvagn och pendeltåg hit och dit. Men det gick galant :)





Bussresan hem var hemsk. Vi valde ett par säten som  var lite avskilda, (dom som är precis vid trappan) men det var sjukt trångt för benen, jag fick ställa mig upp flera ggr bara för att sträcka på benen. Men annars var det helt okej, lyssnade på musik och halvsov lite :) När vi kom till Gbg hade mamma sagt att Patrik kunde hämta oss (hennes man), vi var dock där lite tidigare så vi fick vänta ett slag, men det gjorde inget. När vi kom hem sen så slängde jag mig i duschen och drog på mig mina fulaste myskläder, packade upp sakerna och drack te!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0