Tisdag

Ligger i sängen och samlar kraft till att gå på toa och laga mat. Har vart en seeeeg dag idag, Hugo gick upp vid 6 och eftersom att jag skulle upp vid halv 7 somnade jag aldrig om, gick upp och drack mitt te, duschade på 30 sek, tog på mig alla mina varma kläder samtidigt och gick och jobbade 8-14.. hatar barn just nu! En del av dom är iaf hoppöst elaka, men det är ju inget nytt..

Jag var ju inne igår och anmälde mig till kursen, så nu börjar jag råplugga igen efter nästan 1.5 år, ska bli intressant! Börjar den 26/11 och är klar 11/4. Kommer bli många timmar vid datorn..

Nu är det bara 3 dagar kvar till Oslo, ska bli jätte kul :) måste in o växla pengar, sola och tvätta! Jag och Cissi åker nog in imorgon om inte skolan ringer, för hon har ju gått o skaffat körkort idag! GRATTIS lille vän! (ja okej vi åkte ner och handlade det första vi gjorde när hon kom hem, det var bara tvunget) Nu är det bara jag o Tess som har skiten kvar.. kommer bli jäkligt tufft att hinna med teorin nu när jag ska plugga, och Tess bor ju i Oslo för tusan.. men jag ska försöka köra så mycket som möjligt nu innan jag flyttar in framför datorn! Sen har jagju faktisk fixat sånt program på datorn med 1200 frågor att öva på, det ska nog inte vara några problems! Ska vi säga att jag har fixat det tills min nästa födelsedag? (19/6) Då spikar vi det....?

Nu räcker det, kissar på mig snart..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0