Fredag...

... hemma hos c/o Rian: Tess och Klabba är hemma i Åsa, Cissi och Jesper jobbar, Dea äter marabou apelsinkrokant och kollar på nån serie i sin säng, Jannica och Gabi hänger framför tv/data i vardagsrummet, Pilla är ute och käkar på restaurang med Sara och jag, jag har nyss duschat och ligger nu i min säng och ska snart slå på Sex and the city och äta gurka och dipp! Känns som en bra fredag i Oslo.

Jag shoppade lite idag.. köpte en svart fransväska, svarta vantar, svart mössa, baggy Levis jeans, stor tisha från herravdelningen på Cubus, vitt baslinne och ett par vita sneakers med rosa sula (och medföljande rosa extra snören). Känner mig riktigt nöjd faktiskt.. börjar gilla den där hiphop/surf/skate/färglada stilen mer och mer! Fast jag skulle kunna gå runt i vilken stil som helst.. jag byter hela tiden! Men det är kul med en bred garderob., tråkigt att vara förutsägbar! Nu ska jag bara sy lite i tishan (vika upp armarna) och gå in skorna så är jag fit for fight!

Imorgon ska jag träffa Sanna på stan! Ska bli riktigt kul att se henne igen, har saknat henne! (Lou, din tur att hälsa på nästan gång). Tror vi tar en fika och sen följer hon kanske med hem hit och kollar på hur vi tar hand om hennes gamla hem..

Nu har dippen hängt länge nog i kylen.. dags för film!

(Henke hittade en söt tjej i fönstret utan för BK ca 03.30 förra lördagen, han tänkte att om han gjorde trappan, rulltrappan OCH hissen så kanske hon ville följa med hem.. svar nej.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0