Hatar söndagar.

Var ute med Linda i Kba igår, kände knappt igen en människa på Mingel. Jag tror seriöst att jag börjar bli för gammal för att hänga där! Var nästan pinsamt att heja på kompisar till henne som var mina kompisarna småsyskon, kändes inte okej. Överlag så var det en kul kväll, träffade ju ändå några kompisar till mig också, det var roligt!

Idag ska jag ta bussen tillbaka till Oslo 17.30 från Gbg och det känns tungt. Jag får panik av att bo här hemma samtidigt som jag får ångest av att åka tillbaka till Oslo, det är fan inte lätt alltså. Men det vänder säkert snart.. visst?

Nu måste jag äta och gå ut med hunden innan jag ska ta bussen här i från 16.00 in till Kba och sen pendeln in till Gbg. Usch för att bo utanför stan, aldrig mer. Det enda som jag ser fram emot just nu är "Planet Earth - slätter", som jag ska se på imorgon, för ikväll blir för sent.. rullar in i Oslo ca 21.30 och då är det bara hem och lägga sig, upp på jobb 05.30 imorgon. Dom här två sista veckorna i november jobbar jag och Tess skattefritt så jag kommer antagligen inte ha något liv under dom 14 dagarna. Men det är det ju värt. Det är ju trots allt bara 5 veckor kvar på jobbet, och 6-7 veckor kvar i Oslo. Ska försöka ta vara på dom så gott det går.. jobba mycket, träna, umgås med sambosarna och sen en hel del fest såklart!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0