Hey Lyla!

Träffade ju Tobbe efter jobbet igår och vi hade hur trevligt som helst! Först fikade vi på Samson (givetvis), sen promenerade vi ner till Aker Brygge och spanade lite, sen promenerade vi tillbaka till Karl Johan och till sist gick vi till hans hotell och kollade på bilderna från hans resa! Vid 23 tiden gick vi och mötte hans kompis nere i stan och sen gick dom ut och jag åkte hem och sov. På lördag ska vi nog mötas upp ute på krogen nånstans efter han har slutat jobba. Han jobbar som bartender just nu på en julshow som turnerar Norge runt typ. Verkar riktigt kul!

Idag gick timmarna på jobbet så himla långsamt! Jag somnade så fort jag satte mig ner när jag kom hem, det är sjukt kul att försöka hålla sig vaken när man är sådär trött. Man försöker liksom med alla medel men kroppen bara domnar av. Skön känsla!

Imorgon har jag/vi inga planer än men jag tror det blir lugnt. Jag har ju röstat för att baka och sen kolla skräckis i vardagsrummet iaf! På lördag blir det kanske till att jobba på dagen om jag har tur och sen ut på kvällen! På söndag blir det Planet Earth - del 5 eftersom jag totalt glömde av det nu i söndags.. (jaaa, jag tittar bara på söndagar så jag slipper söndagsångesten.)

Nu måste jag hjälpa till med tvätten ute i vardagsrummet, blir ju en del att sortera ibland. Men vi gillar att umgås i den här familjen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0