Söndag

Planet Earth - Grottor, är nu avklarad. Visste ni att dom spenderade 10 dygn nere i en typ 2km lång/djup grotta bara för att göra ca 60 min film? Galet.

Imorgon är det tillbaka till vad som för tillfället får mig att vilja hoppa framför tbanan varje morgon, jobbet. Men nu är det bara 6 veckor kvar.

Nu i helgen ska jag hem till familjen och hälsa på. Planen är att försöka gå på Utbildningsmässan inne i stan på lördag och sen umgås med syrran och hundarna. Måste hinna titta på pappas nya lägenhet också. Och umgås med dom mindre syskonen. Sen vill jag hälsa på mormor också.. usch, kommer aldrig hinna. Men snart ska jag faktiskt flytta hem igen och då kanske jag får mer tid att hälsa på alla nu när dom flyttat kors och tvärs. Fastän jag hoppas på att det inte blir någon längre visit på hemmaplan utan att jag hittar nåt eget ganska omgående, så ska det bli skönt att få "bara vara" ett tag. Jag är verkligen nere i en svacka just nu. Mina sambosar förgyller dagen och jag kommer verkligen sakna ihjäl mig efter dom sen.. men jag måste bort här i från just nu. Jag älskar verkligen Oslo, förbannat bra stad och det kommer kännas sjukt konstigt att flytta härifrån, men jag måste. Jag önskar att allting var eller kunde bli annorlunda. Jag har en förbannat bra drömbild i huvudet på hur jag önskar att den här svackan slutade, nåt i den här stilen.. mysig 1:a eller 2:a i någon lagom stor stad och jag ska plugga upp lite ämnen och skaffa den behörighet som krävs för att komma in på Butikschefsprogrammet nästa höst. Samtidigt som jag småpluggar så vill jag jobba på högstadieskola, helst med barn som har koncentrationssvårigheter som jag gjorde innan eller bara som vikarie i diverse ämnen, eller kanske personlig assistent! Helst av allt så vill/borde jag jobba i butik under tiden med tanke på höstens planer. Skulle vilja ha nåt husdjur också.. hund är ju drömmen, men kommer aldrig hinna med den. Fiskar får det bli, lätt. Jag skulle verkligen vilja spela fotboll igen också, rycker i fotbollsnerverna hela dagarna! Lägenheten skulle vara ganska ljus och jag vill ha temat "musik". Kanske tavlor på favoritbanden? Jag skulle sitta bänkad framför tvn så fort Man U visade sig på skärmen, jag skulle lära mig dricka öl och laga mat och varje onsdag skulle jag kolla på en grym film! Helvete vad jag hade velat ha dig där..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0